Aynı anda orgazmın anahtarı nedir?🤔

Aynı anda orgazmın anahtarı nedir?🤔🧐🤗

• A) mükemmel bir ten uyumu

• B) çiftlerin birbirini iyi tanımış olması

• C)tarafların birbini iyi yönlendirmesi

• D)tamamen tesadüf

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ten uyumu birbirini tanımak kesinlikle çok önemli ama orgazm boşalmak aynı anda bazen tesadüf olur ya.. Ben yada partnerim kendini tutmaz. Sonuçta 2 3 var dimi? 😄
Öylemi 😁 , bugün tesaduf birlikte boşaldık ahahah dermişim 😬, çarşıda denk gelmişiz gibi bence ilk saydıkların en temel etken.
Bende her birleşmede yapabiliyoruz demiyorum da ayda bir vs tuturabiliyoruz 😍💁😁

Öylemi 😁 , bugün tesaduf birlikte boşaldık ahahah dermişim 😬, çarşıda denk gelmişiz gibi bence ilk saydıkların en temel etken.
Bende her birleşmede yapabiliyoruz demiyorum da ayda bir vs tuturabiliyoruz 😍💁😁
Ya bizim çok aktif bir cinsel hayatımız var biz hafyada 3 4 denk geliyoruz ama benim birlikte boşalalım sevdam yada taktım yok açıkcası işin temeli zevkli Zaman geçirmek. Gerisi kişiye kalmış anlar 😌

Ya bizim çok aktif bir cinsel hayatımız var biz hafyada 3 4 denk geliyoruz ama benim birlikte boşalalım sevdam yada taktım yok açıkcası işin temeli zevkli Zaman geçirmek. Gerisi kişiye kalmış anlar 😌
Bizimde min. 4-5 oluyor , benimde takıntım yok birlikte olalım diye ama en azından bi sefer kesin olurum olmazsam sinir küpü olurum o kadar değil 😬😁🤣

Bende her birleşmede orgazm oluyor 1 veya en fazla 2 oluyorum iyiymiş 5-6 defa bile olan varmış burda okudum da i nasıl oluyor anlmis değilim 💁🤔🤣🤣
5-6 defa olan bendim,çoğu zaman birden fazla oluyorum, en az iki kere oluyorum, biz çok sık birlikte olmuyoruz sizler gibi, libido tavan oluyor belki ondan da olabilir

5-6 defa olan bendim,çoğu zaman birden fazla oluyorum, en az iki kere oluyorum, biz çok sık birlikte olmuyoruz sizler gibi, libido tavan oluyor belki ondan da olabilir
Biz hafta 5-6 defa birlikte oluyoruz diye mi ben tek sefer boşalıyorum, ayda bir falan ancak birlikte geliyoruzz genelde benim işim biter sonra sıra ondan olur 👍

X