Aynı anda orgazmın anahtarı nedir?🤔

Aynı anda orgazmın anahtarı nedir?🤔🧐🤗

• A) mükemmel bir ten uyumu

• B) çiftlerin birbirini iyi tanımış olması

• C)tarafların birbini iyi yönlendirmesi

• D)tamamen tesadüf

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Aynı anda orgazmın en bilinen sırrı orgazm taklididir şaka bi yana, erkeğin bencil değil sencil olanı ve de maharetlisi fena olmaz. Ama hepsinden önemlisi aşk ve tutku
Sesli güldüm ahahaha bizde o olmasın diye diyoruz zaten ahahaha , amaç birlikte olmak gerçekten olmak, yoksa önce ben olurum sonra kocam olur , birkaç defa birlikte geldik, o hazır iken ben değilim

Ya çogumuzda zaten oluyoruz ve eşimizden önce , amac şu ki erkeğin kendini tutması ve aynı anda kadının da ona yestisip o an birlikte orgazma ulaşmaları
Tam ifade edemiyorum açık yazmak istemiyorum ben o kadar dayanamıyorum eşimden önce orgazm oluyorum genelde de çoğu cift böyle erkek bu durumda hemen olamıyor

Tam ifade edemiyorum açık yazmak istemiyorum ben o kadar dayanamıyorum eşimden önce orgazm oluyorum genelde de çoğu cift böyle erkek bu durumda hemen olamıyor
Ben her birleşmede orgazm oluyorum 25-30 dk içinde ben olurum ancak öyle hemen olamıyorum, eşimle birlikte olalım dediğimizde ise o hazırım diyorsa ben olamıyorum veya tam tersi

Sesli güldüm ahahaha bizde o olmasın diye diyoruz zaten ahahaha , amaç birlikte olmak gerçekten olmak, yoksa önce ben olurum sonra kocam olur , birkaç defa birlikte geldik, o hazır iken ben değilim
Ben de yazarken sesli güldüm valla :) aktif cinsel hayatım boyunca eşimle birlikte gelmişliğim de oldu tabii, sonracıma aynı anda asansörden eve geliyoruz mesela, aynı anda sofraya geliyoruz, aynı anda tuvalete geliyoruz gerçi o zaman birimiz kısmet değilmiş deyip çıkıyor banyodan. Oluyor yani, hiç olmuyor değil...

Ya kıyamam sen o sadece o şekilde mi geliyorsun ahaha,
Siz bence merdiven çıkın birlikte gidip gelin buraya da bugün 3 defa kocamla birlikte geldik ahaha

Ya çogumuzda zaten oluyoruz ve eşimizden önce , amac şu ki erkeğin kendini tutması ve aynı anda kadının da ona yestisip o an birlikte orgazma ulaşmaları
Sen yetişebiliyorsan helal olsun, ben onu kesinlikle beceremiyorum adamın bana uyması şart.

kontrol etmeye kalkar onu beklersem kaçıyor benimki o yüzden hazırsam hayatta beklemem o sonrasında istediği gibi devam etsin. Ona sonuna kadar varım

Bende bazen becerebiliyorum işte, sonuna kadar evet der gibi sonuna kadar varım ne zemheriiiii

Ne kadar da ateşli bir çift ben de gideyim de sevgililer günü özel çamaşırlarımı giyeyim yavaştan. İyi hatırlattın
Sevgililer günü için özel çamaşır mi ahaha, bizim her gün için özel var cnm , Çarşamba in fantezisi ayrı pazarın ayrı salinin ap ayrı

Sevgililer günü için özel çamaşır mi ahaha, bizim her gün için özel var cnm , Çarşamba in fantezisi ayrı pazarın ayrı salinin ap ayrı
Ben de bir ara öyleydim de sonra çok abarttım, renk renk peruklar mı ararsın, fetiş ayakkabılar mı, bir gün makyajı da fazla kaçırmışım RuPaul Drag queen gibi oldum. Ondan beri daha sade takılıyorum. Haftada 3 Farklı kombin iyidir, çıtayı da çok yükseltmemek gerek

Haftanın 5-6 günü oluruz bunun 2-3 günü fantezili geçer veya geçmez, rupaul da kimmiş bakım bı , peruk oo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…