Aynı anda orgazmın anahtarı nedir?🤔

Aynı anda orgazmın anahtarı nedir?🤔🧐🤗

• A) mükemmel bir ten uyumu

• B) çiftlerin birbirini iyi tanımış olması

• C)tarafların birbini iyi yönlendirmesi

• D)tamamen tesadüf

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hiç vajinal orgazm olmadım hatta 9 senelik evliyim sanırım ortalama 4 ayda bir birlikte oluyoruz daha doğrusu onu bile tam olamıyoruz eşimde erken boşalma sorunu var

Ben artık istemiyorum ya ne bilim sanırım alıştım artık
İşin sonu yine erken boşalmaya bağlanmış kadınların orgazm yaşayamamasının en büyük sebebi bu, ve erkekler çözüm odaklı değil. Aslında uğraşsalar çözerler çoğunun fizyolojik bir problemi yok. Sadece araştırıp geciktirme yöntemlerini öğrenmeleri egzersiz yapmaları gerekiyor. Erkekler için de kegel egzersizleri olduğunu bilmiyorlar mesela. Keşke kadınlar kadar çözüm odaklı olsalar.

Saat aralıkları nedir ne yiyip ne içiyorsunuz 2 defada yoruluyorum ben istemem 3.yü
Siz yanlış anlamışsınız galiba eşim bir kez gelene kadar ben 3-4 kez geliyorum, normal penetrasyon süresinde, 15-20 dk arası yani, extra bir şey yiyip içmiyoruz

Aslında doktorada gitti doktor krem egzersiz verdi ama bi iki kere yaptı sonra bıraktı devamı gelmedi

Aslında doktorada gitti doktor krem egzersiz verdi ama bi iki kere yaptı sonra bıraktı devamı gelmedi
Kastettiğim bu işte, aslında hallolacak bir şeyi üşengeçliklerinden yapmıyorlar bedelini de siz ödüyorsunuz.
Dürüst olayım bu sorunu yaşayan benim kocam olsa o da aynı tavrı gösterirdi, genlerinde yok bu konuda mücadele etmek. Eşime dolandırıcı bir ürolog infertilite teşhisi koydu, benimki tedavi yöntemi arayacağına boşanma teklifi sundu bana o ay hamile kaldım Onurları kırılıyor sözde, ne onurmuş arkadaş tembellik yapmak eşi mutsuz etmek dokunmuyor onurlarına ama iki egzersiz yapmak zor geliyor.
Kusura bakmayın bütün kinimi sizr kusmuş gibi oldum ama o kadar çok konu var ki sizinle aynı sorunu yaşayan insanların açtığı, sinir oluyor insan. Genel bir serzeniş benimki size has değil kesinlikle

Yani böyleydi aslında ama ben bi şekilde yinede yarim yamalak da olsa cinselliği istiyordum ama şimdi hiç istemiyorum
4 ayda bir olması hiç normal değil, sıklığını arttirsaydi erken boşalma sorunu da bir nebze düzelirdi,
Karşı tarafta çaba olmayinca Siz de umudu tamamen kesmişsiniz anlaşılan

Yok ne kusuru haklisiniz sonuna kadar hayır çaba yok o işe gelince sıra hüsran olunca bide üstüne afra tafrasini cekiyom surat asmalar kendi kendine kusmeler istiyor ki ben sürekli onu pışpışlayım

Yok ne kusuru haklisiniz sonuna kadar hayır çaba yok o işe gelince sıra hüsran olunca bide üstüne afra tafrasini cekiyom surat asmalar kendi kendine kusmeler istiyor ki ben sürekli onu pışpışlayım
Önceliği siz yapsanız ilk adımı siz atsanız haftada 10 gunde 1 en azından, denediniz mi hiç daha önce

Sürekli senin onun etrafında dolanmani istiyor aslında kendisi istemedği icinde hesabına geliyordur, bence kendiside gurur yapıp buna çare olmalı ve en azından hafta bir falan birlikte olarak erken boşalmaya çözüm olunmalı ya, umarım düzelir

Sonuç hüsran derken ereksiyon mu olmuyor yoksa çok mu erken boşalıyor, ön sevişmeyi uzun tutarak sizin de zevk almanızı sağlayabilirsiniz, problemi yenmek için daha sık birlikte olmanız lazım,
Ön sevişme çok kısa sürüyor ergen çocuklar gibi sanki ilk defa beni görüyormuş gibi heyecanlanıyor acele ediyor ve sonuç hüsran birkaç saniyede boşalıyor

Deneyimsiz erkek ilk birleşmede erken gelebilir, sevişmeyi dinlenerek sürdürün, 2. Kez birleştiğinizde süre daha uzun olacaktır. Geciktirici de kullanabilirsiniz. Size oral yaparak başlasın, erkekler pek sevmez ve çoğu az tahrik olur bu aşamada...

Ön sevişme çok kısa sürüyor ergen çocuklar gibi sanki ilk defa beni görüyormuş gibi heyecanlanıyor acele ediyor ve sonuç hüsran birkaç saniyede boşalıyor
Seyrek birlikte olmaya devam ettikçe böyle devam eder, sık birlikte olup kendini kontrol etmeyi öğrenmesi lazım eşinizin,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…