- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
- Konu Sahibi merllins06
-
- #1.281
biz de her oda da oturuluyor çünkü herkesin farklı zevkleri var tv konusunda bile.temizlik zor oluyor ama rahat yaşıyoruz özgürce.Düşündüm de benim salonum bile yok boş odayı kiler ve çamaşır odası yaptım paravanla bölüpSalon kültürü benim çocukluğumda kaldı sanıyordum .
biz de her oda da oturuluyor çünkü herkesin farklı zevkleri var tv konusunda bile.temizlik zor oluyor ama rahat yaşıyoruz özgürce.
demek benim etrafımda gördüklerim çok sayıda varmış.benden 3 4 kat az kazanan insanların evi neden benim evden lüks diye düşünüp duruyordum.yemekten aşırı kısıyorlarmış.bir de çocuklardan sanırım.bir kitap olmuş 30 tlGecenlerde k.v beni aradı ayselin yoğurt alacak parasi bile kalmamis ne yapsak diye. Bende koltuklari soteleyip sogan salçalayıp yemek yapsin dedim. zaten pandemi var birde onu düşünemem.
demek benim etrafımda gördüklerim çok sayıda varmış.benden 3 4 kat az kazanan insanların evi neden benim evden lüks diye düşünüp duruyordum.yemekten aşırı kısıyorlarmış.bir de çocuklardan sanırım.bir kitap olmuş 30 tl
36 ay taksitle ı phone un üst modellerinden aldı bir de şaştım kaldım.ben 6s i zor aldım 3 yıldır da kullanıyorum bozulmadıkça da asla üst modele falan geçmemBenim görümcelerimin çocuklarida bana gelince cocuklar mutlu oluyorlar. Anlamadiğim benimkilerin gelirleride bizden çok fazla o kazanilan para çocuklarinin boğazından gecmedikten sonra ne işe yararki
Aynen bizde iki kişiyiz ama her odayı kullanıyoruz ev bize hizmet ediyor en azındanbiz de her oda da oturuluyor çünkü herkesin farklı zevkleri var tv konusunda bile.temizlik zor oluyor ama rahat yaşıyoruz özgürce.
4 kişiyiz anne baba bir çocuk bir de yaşlı annem var.herkesin kendi odası var 4+1 evim.kocaman kadını bir kanepede yatıramam.istediği gibi rahat edemez istediği saatte uyuyamaz tv izleyemez.ondan hep büyük ev tercih ettm bugüne dek.yoksa temzliği çok çok zorAynen bizde iki kişiyiz ama her odayı kullanıyoruz ev bize hizmet ediyor en azındanSizde çocuklar da var sanıyorum en güzelini yapıyorsunuz .
Ama ayrı bir oda olması çok güzel birşey .Rahat edemezdi kesinlikle .Temizlik konusunda çok haklısınız benimde evim 3+1 3 tane de boyutları tuhaf balkon var ,çok zorlanıyorum ama büyük evin keyfi de başka ya .Eskiden- pandemi yokken yani -arkadaşlarımın bı kısmı yemek yerken bı kısmı diğer odada sohbet ediyordu mesela . Tabi millet evini iki günde bitirirken benim nerdeyse bı hafta sürer dipkose yapcam die4 kişiyiz anne baba bir çocuk bir de yaşlı annem var.herkesin kendi odası var 4+1 evim.kocaman kadını bir kanepede yatıramam.istediği gibi rahat edemez istediği saatte uyuyamaz tv izleyemez.ondan hep büyük ev tercih ettm bugüne dek.yoksa temzliği çok çok zor
4 kişiyiz anne baba bir çocuk bir de yaşlı annem var.herkesin kendi odası var 4+1 evim.kocaman kadını bir kanepede yatıramam.istediği gibi rahat edemez istediği saatte uyuyamaz tv izleyemez.ondan hep büyük ev tercih ettm bugüne dek.yoksa temzliği çok çok zor
Ben pazardan diktirmistim iki yılı geçti.Ben güvenemiyordum ama sizleri duyunca bakıcam internete
perdecilerin dükkanları büyük olduğundan kiraları çok yüksek yanında çalışanı yemeği aidatı vs. hepsini perdeyi alandan çıkaracak tabi ki.pazardan almak mantıklı o yüzdenBen pazardan diktirmistim iki yılı geçti.
Hazır olanlar dışında ölçü vererek de yapıyor pazardakiler.
İki üç perdeci oluyor illaki istediğini modeli buyorsunuz.
Geçenlerde salon için de sordum fazla fark yoktu fiyatlarda.
Dört metre en, yere kadar boy, sık pile fransiz tülüne 250 dedi.
Perdeciden kat kat uygun.
Sadece, en sorun değilde boy ölçüsünü düzgün almak lazim.
Üstelik diktirdigim perdeler bilinen iyi perdelerdendi çoğu.
Brillant mesela.
Durumum kötü değil ama bana göre israf.
Aynı ya da yakın markalarda on kata yakın para alıyor perdeciler.
Orası öyle birşey demiyorum ama iki yıl önce bir cam için bin liraya yakın fiyat verdi.perdecilerin dükkanları büyük olduğundan kiraları çok yüksek yanında çalışanı yemeği aidatı vs. hepsini perdeyi alandan çıkaracak tabi ki.pazardan almak mantıklı o yüzden
Bende internetten perdeye bakıyordum Eve yakın perdeci var gittim sordum fiyat ne diyecek diye 2 bin 500 tl dedi çok fazlaBen pazardan diktirmistim iki yılı geçti.
Brillant mesela.
Aynı ya da yakın malarda on kata yakın para alıyor perdeciler.
Aynen öyle kira yemek çalışan.maaşları derken fiyat artıyorperdecilerin dükkanları büyük olduğundan kiraları çok yüksek yanında çalışanı yemeği aidatı vs. hepsini perdeyi alandan çıkaracak tabi ki.pazardan almak mantıklı o yüzden
AA pazarda perde hiç gormedim desemBen pazardan diktirmistim iki yılı geçti.
Brillant mesela.
Aynı ya da yakın markalarda on kata yakın para alıyor perdeciler.
Bizim pazarda giysi kati da var.AA pazarda perde hiç gormedim desemya da vardır belki ama ben dikkat etmemişim.Tuh bilseydim bende o kadar çok para vermezdim .
ankarada mı bu pazar?Bizim pazarda giysi kati da var.
O bolumde var.
Amin tşklerDüsünmeniz yeter canım. Allah bereketini arttırsin.
Kızlar inanın çok pahalı bulunduğunuz yerler yazın 4 yada 5 TL idi burda taze fasulye dolma biber de aynı 4 TL sivri biberde domates köy domatesi 4 TL idi köy pazarinda markette ytaze domates 2 TL falandı .şişe domates 1 lira 50 kuruş falandı.biz ektik kavun karpuz domates inanın bahçede ugratigimizdan heryer daha ucuzdu sunla uğraştığını degemz bile diyen oluyor koydekilerden.inannilmaz emek veriyorsun hiç kolay değil.ama zevk meselesi ve kendi elimizle topluyoruz bahçemizden onun verdiği zevk.yoksa innanin ekmek uğraşmak satın almak daha kolay ve ucuz burda.ya ben de tam onu yazicaktim.yazin taze fasulye 12 liraydi bizim ilce pazarinda 10 nun altina hic dusmedi.bunun nesi tasarruf simdi .bir de derin dondurucu da besin degeri dusmesi de var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?