- 10 Ekim 2016
- 6.332
- 14.077
- 198
- Konu Sahibi merllins06
Nicin boyle konularda cogu kisi alttan alta adeta para yaristirma derdinde..Bu ulkenin buyuk cogunlugunu etkileyen kriz sizleri belli teget gecmiste gecmemislere bu alayci yok ekmekle karin mi doyar yok ne 1000 lira mi demek hep kotu seyler yiyorsunuz..Kimse oturunca adam basi 1 kilo et yemek zorunda degil..yiyenin basi goge cikmadi ..100 veya 200 gram da oluyor 1 kisi icin..birde sok bim muhabbeti var..insanlar aclik yoksulluk sinirinda yasiyor memlekette ancak butcesini donduruyor bu ne kibir..aylik kuruyemisi 400 liraymista baskasi 100 liraya mal etmis ...Aaa o leblebi agirlikli kuruyemismis..ne ayip..
Merhaba, 1-2 cümlenizde kendi cümlelerimden gördüm o yüzden cevap vermek istedim. Olan bütçe azdır/çoktur bunu kimsenin küçümsediğini görmedim. Sadece biz 1000 tl ile geçiniyoruz kuruyemişlerden kilo kilo yiyoruz yazısını görünce bunun gercekçi olamayacağını düşündük.. bu nedenle ben yazdım leblebi vsdir diye. A101 bim şok gibi marketlerdende alışveriş yapanlara kimse bişey demedi. Alıntılar mısınız lütfen? Ben gayet ordan alışveriş yapıyorum istediğim markaları alıyorum.. Kuruyemiş masrafı 400 tl muhabbetini ben yaptım ama bu gayet normal bi alışveriş aslında. Neye takıldınız anlamadım? Çocugum çok seviyor ne yapayım kısamam ki ordan..Nicin boyle konularda cogu kisi alttan alta adeta para yaristirma derdinde..Bu ulkenin buyuk cogunlugunu etkileyen kriz sizleri belli teget gecmiste gecmemislere bu alayci yok ekmekle karin mi doyar yok ne 1000 lira mi demek hep kotu seyler yiyorsunuz..Kimse oturunca adam basi 1 kilo et yemek zorunda degil..yiyenin basi goge cikmadi ..100 veya 200 gram da oluyor 1 kisi icin..birde sok bim muhabbeti var..insanlar aclik yoksulluk sinirinda yasiyor memlekette ancak butcesini donduruyor bu ne kibir..aylik kuruyemisi 400 liraymista baskasi 100 liraya mal etmis ...Aaa o leblebi agirlikli kuruyemismis..ne ayip..
Sadece hepimiz aynı ülkede yaşıyorsak maalesef herseyi eksiksiz yiyebilmemizin+dışardan söylediğimiz yiyeceklerin toplamının 1000 tl olamayacagı yazıldı..