Aylık kazancını söylemeyen eş

Erkekler nedense işin içinden çıkamayınca eski sorunları kullanıyor, madem size para lafı ediyor siz de hesabınızı tamemen ayırın anlasın nasıl oluyormuş ayrı gayrı...

Kesinlikle çok değişken net bir şey söylemek mümkün değil.
Ben de özlük işlerine bakıyorum eşimin yanındayım.

Her ay söyleyip bu ay söylemediyse bu ay az kazanmış olabilir mi. Bende kendi işimi yapıyorum ve az kazandığım ay canım sıkılıyor söylemek istemiyorum. Biraz gurur meselesi oluyor

Göndermiyorum ama eve kendime onun için cektgm krediye harcıyorum bitiyor şimdiye kadar hiç senn paran benim param olmadı ki o bana atar senin hesapta biriksin diye yada kart borcumu öder falan birdi yani hersey bazen gün paralarını verir ay gelgitli adam tuhaf yani

Her ay söyleyip bu ay söylemediyse bu ay az kazanmış olabilir mi. Bende kendi işimi yapıyorum ve az kazandığım ay canım sıkılıyor söylemek istemiyorum. Biraz gurur meselesi oluyor
Sanmam iyi kazandığını söylemişti güzel bir rakam gelir bu ay falan diyordu

Yaptığı kırıcı kesin bir işler karıştırıyor

Sizde ayırın para kendinize o zaman büyütecek birşey değil o ne kadar katkı yapıyorsa sizde kendinize pay ayırıp katkı yapın.büyük ihtimal ailesine yardım yapıyor veya sizden gizli para biriktiriyordur.borç falan yapmadıysa takmayın fazla.

İnsan sırf merak ettiği için bile sorabilir ya tepkisi abes geldi bana . Yaklaşık bir şeyler söylenebilirdi . Ben de şu an prim usulü çalışıyorum öyle olunca gelirim değişken ama ortalaması da var sonuçta . Düşünüyorum evlendiğim kişi diyelim çok para harcamanın lafını eden biri bile olsa yine yaklaşık bir şey söylerim ya üç beş binlik bir hata payı bırakarak. Hiç söylememek itici olur evlilikte sonuçta ortak bir yaşam sürdürüyorsun.

Soylememenin ne mantigi olabilir ki?Eş bu yaa eş! Ne bileyim yani sagolsun benim eşim de ne kazansa ne harcasa bana söyler.Ya tamam hayatm her seyi de demene gerek yok öyle gerekmis oyle yapmjssin derim.Olsun eşimsin bilmek hakkin der.

Ben doğru bulmuyorum. İki kişinin çalıştığı da ortak olmalı. Yani kiralar faturalar krediler vs hepsi hesaplanıp bir plan oluşturulur. Ve tabi ki herkesin de bütçeye göre kendi aşhsi harcamaları da olmalı

Adam bağkurlu ise sabit geliri zaten yoktur ama bi ortalaması vardır.
Bordro sgklı iken her türlü gelir hiç olmazsa e devlette bütün dokümanı olur.

Kendi adıma hesap sormam ama bilirim. Maaşın ne geldiğini bilmek bütçeyi ayarlamak karı koca ikisinin birlikte yapacağı bir iş.

Bu kadar öfkelendiyse bir sıkıntı vardır.
İstemediğiniz birine borç/hibe, bitcoin, aldatma, para kaçırma vs...

En çok da kendi aile üyesinin üstüne alınan gayrimenkul olayları ile karşılaşıyorum artık

artık pul kadar değerin yok gözümde dedim lafını geri al ağır dedi almayacam dedim bide üstüne beni paragozlukle suçladı
Neden ısrarla ogrenmek ıstıyorsunuz?Devlet memurusunuz,kendi kazancınız var,adamın elıne bakmıyorsunuz bu ısrar nıye?Giderleri karsılamıyor mu?Bana maasımın sorulması esim de olsa benı gıcık eder.Sanane yanı derim.

Benım esım fabrikada amır,ben bordrosunu her ay krese elimle veriyorm.Bir kere acıp bakmadım:)(Cünkü Bihter Zİyangilim ben fgkfgklgfk)Annem bile bakmıssındr hadı simdi diyor,hayır bakmadım neden bakayım?Kendımce kafamda bı hesabım var,adam kırayı,kresı,dogalgazı ödüyor.Zaten Adnan Ziyagılle evli olmadıgımdan maas bitti,nesını merak edeyim,bozukluklarda ona kalsIN

Kendi isiyse aylık maaşını biliyormu her ay değişiyor giderleri oluyor gelen sadece onun parası olmuyor maaşlı calisan değilse

Kreş neden bordro istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…