- 21 Kasım 2021
- 265
- 264
- 33
- Konu Sahibi Serapp1357
-
Şiiii hakaret ayıp ama saptirik falan ..İnsanın özgüveni olması lazım bence hayırlı işlerŞaşma o zaman. Bunlar çoğu erkeğin yaptığı basit işler. Senin gibi saptiriklerin ruhu duymuyor o ayrı
Benim öşüm oslooo yopmozzz ölööö
Her şeye yorum yapmak için yapanlar yiterrrrKonuyu konu sahibinden fazla sahiplenenler, yiteer...
Her şeye yorum yapmak için yapanlar yiterrrr
Niye konu açarken öyle bir kriter mi kapıda yazıyor da biz bilemedik ..Beğenmediyseniz yorum yapmayın ..
Saygısız konuşmayacaksın o zaman. Zaten burada konu sahibine fikrimizi açıklamaktan çok zıt fikirli insanların sırnaşık yorumları ile uğraşıyoruZ. Keyif vermiyorsunuz haydi güle güle.Şiiii hakaret ayıp ama saptirik falan ..İnsanın özgüveni olması lazım bence hayırlı işler
Konuyu değil resmen kocasını sahiplendilerKonuyu konu sahibinden fazla sahiplenenler, yiteer...
Mantıklı bir yaklaşımMadem basit bir inatlaşma oldugunu dusunuyorsunuz ve diger her ihtimali
elediniz niye konu açtiniz ki dahasi niye o kavgaya cevirdiniz? Eşim soylemeyebilir diye dusunen ve oyle yaşayan insanlar eşim niye maaşini soylemiyor diye dertlenmez kabullenir yaşar gider.Siz de kabul edip alişin o zaman
Yemin ediyorum boşsunuz yaKonuyu değil resmen kocasını sahiplendiler
Mmm buna da sen karar verdin demek ok. Davranışlarım kişiden kişiye değişir. Senin kim olduğunla ilgili daha çok.Yemin ediyorum boşsunuz ya
Sen niye her konuda sataşmaya giriyorsun, canın mı sıkıldı? Herkes boş Bi sen dolusun.Yemin ediyorum boşsunuz ya
Size ne oluyor geldi yine şakşakçılarSen niye her konuda sataşmaya giriyorsun, canın mı sıkıldı? Herkes boş Bi sen dolusun.
He canım he şakşak yapıyorum. Kim yorum yapmış ona bile bakmadım ki baksam da kimseyi tanımıyorum. Sadece senin itici yorumların gözüme battı.Size ne oluyor geldi yine şakşakçılarNeyse ben kaçar bye banlamaya çalışıyorsunuz ama yemezler
Dedi ve banlandıSize ne oluyor geldi yine şakşakçılarNeyse ben kaçar bye banlamaya çalışıyorsunuz ama yemezler
Mülk adamın üstündeyse satarken eşin imzası gerekmiyor diye biliyorum.Ya bizimde öyle şu an 3 yıldır birlikteyiz, evli olmadığımız için şahsi sınırlara saygı duyuyorum doğal olarak fakat evlenince ne olur bilmiyorum. Ben açığım söylerim yeri gelirse kazancımi . Ama alındığım zamanlar oluyor mesela bir mülk alıyor ama bir hafta sonra söylüyor. Araba alıyor kimse görmesin diye aralara parkediyor. İyi gününü sevincini paylasma konusunda ki ataleti beni hafif kırıyor.Herkese böyle ama anne babasına bile söylemez ketum yani baya. Adamın huyu böyle demek ki diyorum.. Evlilikte önemli bir konu olur mu bilmiyorum e olmaz çünkü resmiyette taşınmaz satarken sizinde imzaniz gerek e alırken söylemezse satarken acı acı çıkar o :)) Kazanç konusu ise serbest mesleklerde hep bir muamma olarak kalır her insan için geçerli bu.. Son 1-6 ay banka ekstrelerinden anlaşılır anca o da harcamalar keş yapilmiyorsa. Mobilde 2 dk da görebiliyorsunuz zaten onu da.
Babalarımız birşey olduğunda pantolon cebinde derlerdi ya o aklıma geldi nasıl doğalmış ya herşey :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?