Aylık kazancını söylemeyen eş

Şaşma o zaman. Bunlar çoğu erkeğin yaptığı basit işler. Senin gibi saptiriklerin ruhu duymuyor o ayrı

Benim öşüm oslooo yopmozzz ölööö
Şiiii hakaret ayıp ama saptirik falan ..İnsanın özgüveni olması lazım bence hayırlı işler

Şiiii hakaret ayıp ama saptirik falan ..İnsanın özgüveni olması lazım bence hayırlı işler
Saygısız konuşmayacaksın o zaman. Zaten burada konu sahibine fikrimizi açıklamaktan çok zıt fikirli insanların sırnaşık yorumları ile uğraşıyoruZ. Keyif vermiyorsunuz haydi güle güle.

Mantıklı bir yaklaşım

Her ay söyleyip bu ay sakladıysa hiç tartışmaya girmeden 1 2 saat sonra konu unutulmuşken "ya banka uygulamanı açsana bi benimkinde şöyle bi sorun var aynısı sende de var mı bakcam" diyip sonra da elinden alıp dur ben bakayım diyip birkaç yere tıkladıktan sonra aa yokmuş derdin hesap dökümüne tıklayıp öğrenebilirdin maaşını ve harcamalarını. Görürdün zaten neden sakladığını o zaman. Tepki verirse de daha büyük tepki verirdin neyi saklıyorsun nolcak baksam diye. Böyle hem tartışma oldu hem de öğrenemedin.

Yemin ediyorum boşsunuz ya
Mmm buna da sen karar verdin demek ok. Davranışlarım kişiden kişiye değişir. Senin kim olduğunla ilgili daha çok.
Şu ortamda birkaç kişi var ki burada aptal saptal her üyeyi eleştiriyor.

Konu sahibi kafasına takıysa bir zahmet e devletten baksın diyoruz bizde. Aykırı birşey mi bu? Basit bir inatlaşma olduğunu düşünüyorsa da keyfine devam etsin. Konuyu nereye getirdiniz pes.

Size ne oluyor geldi yine şakşakçılar Neyse ben kaçar bye banlamaya çalışıyorsunuz ama yemezler
He canım he şakşak yapıyorum. Kim yorum yapmış ona bile bakmadım ki baksam da kimseyi tanımıyorum. Sadece senin itici yorumların gözüme battı.

Değişik değişik yorumlar sormuş konuyu

Çalışırken de bilirdim şuan çalışmıyorum yine bilirim eşimin maaşını, ortak hesabı da kullanıyoruz zaten, yatan parayı görüyorum.
Ayrı gayrı sevmiyorum ben açıkçası.

Ama bunu sorun etmeyenlerde var sizde sadece daha önce söyleyip bundan sonra söylemem demesi garip biraz.

Birde imkanınız varsa ekonomik olayım diye herşeyden de kısmayın. Böyle yapıp sonunda pişman olmayın pek görmedim ben. Varsa imkanınıza göre harcayın yani.

Ya bizimde öyle şu an 3 yıldır birlikteyiz, evli olmadığımız için şahsi sınırlara saygı duyuyorum doğal olarak fakat evlenince ne olur bilmiyorum. Ben açığım söylerim yeri gelirse kazancımi . Ama alındığım zamanlar oluyor mesela bir mülk alıyor ama bir hafta sonra söylüyor. Araba alıyor kimse görmesin diye aralara parkediyor. İyi gününü sevincini paylasma konusunda ki ataleti beni hafif kırıyor.Herkese böyle ama anne babasına bile söylemez ketum yani baya. Adamın huyu böyle demek ki diyorum.. Evlilikte önemli bir konu olur mu bilmiyorum e olmaz çünkü resmiyette taşınmaz satarken sizinde imzaniz gerek e alırken söylemezse satarken acı acı çıkar o :)) Kazanç konusu ise serbest mesleklerde hep bir muamma olarak kalır her insan için geçerli bu.. Son 1-6 ay banka ekstrelerinden anlaşılır anca o da harcamalar keş yapilmiyorsa. Mobilde 2 dk da görebiliyorsunuz zaten onu da.
Babalarımız birşey olduğunda pantolon cebinde derlerdi ya o aklıma geldi nasıl doğalmış ya herşey :))

Mülk adamın üstündeyse satarken eşin imzası gerekmiyor diye biliyorum.
Eğer alınan ortaksa o zaman eşin de imzası gerekir.

İnat etmis olabikir ama biseyler gizliyorda olabilir esimle birbirimizden maas saklamayiz cok cok sacma ne alaka yani asla kabuk etmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…