- 9 Mart 2012
- 602
- 391
- 103
- Konu Sahibi esmermavigoz
-
Ahanda bir sosyal deney daha
Esnaf bul madem kendine maasli adam bulma zor olur
Ne gunlere kaldik
Evet canim benim esim de esnaf aynen anlattigin gibiAman sakin paraya pula aldanip esnaf koca secmeyin. Benim esim esnaf. Esnaf diye evlilik yapmadim tabiki,geliri gayet iyi ama, izin gunu yok,dinlenmesi yok.
Tatile bile belli zaman araliklarinda cikamazsin,ramazanda is yogun cikamayiz,kurbam yaklasiyor is yogun cikamayiz,yeni hasat zamani cikamayiz. Cumartesi pazar isin en yogun oldugu gunler erken kapatamaz dukkani. Bide cok hesapcilar. Hani "esnaf gibi" tabiri vardir. Biraz cimri oluyolar :))
Hergun calisir.
Esnaf koca secmeyin. :)
bu dediğin paraya bunların hıcbırının yapamazsın tatlım..bende çalışıyordum esım muhendıs devlette 3500 alıyor sımdı onun yanına geldıgım ıcın çalışmıyorum eger calıssaydm 6 bın gelırımız olacaktı ama fazlasıyla esımın maaşı yetıyor tatlım son model arabamızı aldık ve yenı evlıyım evımın mobılyalarını gören bıdaha görmek ıstıyor ama askta onemlı
Merhaba, siz ablalarıma sorum, bir evin geçimi için ne kadar gereklidir? Evli olanlar, ve hayat standartı yüksek olanlar, ne kadar harcama yapıyorsunuz? Siz çalışıyormusunuz, sadece eşiniz mi çalışıyor? ve mesleğiniz nedir? Buna göre bir eş seçecegim, ve buna göre de bir meslek seçeceğim her görüşünüz benim için önemli şimdiden teşekkürler
Yapar hangı son model araba amabu dediğin paraya bunların hıcbırının yapamazsın tatlım..
Eş cüzdana göre secilmezMerhaba, siz ablalarıma sorum, bir evin geçimi için ne kadar gereklidir? Evli olanlar, ve hayat standartı yüksek olanlar, ne kadar harcama yapıyorsunuz? Siz çalışıyormusunuz, sadece eşiniz mi çalışıyor? ve mesleğiniz nedir? Buna göre bir eş seçecegim, ve buna göre de bir meslek seçeceğim her görüşünüz benim için önemli şimdiden teşekkürler
Ekonomik özgürlüğünüzü kazanıp kendi ayaklarınız üzerinde durursanız evleneceğiniz kişiyi seçerken ki kıstasınız para değil karakter olur. Hırsızın da parası vardır şerefsizin de... Bence hayat arkadaşınızı seçerken insan olup olmadığına bakın cüzdanına değil.Merhaba, siz ablalarıma sorum, bir evin geçimi için ne kadar gereklidir? Evli olanlar, ve hayat standartı yüksek olanlar, ne kadar harcama yapıyorsunuz? Siz çalışıyormusunuz, sadece eşiniz mi çalışıyor? ve mesleğiniz nedir? Buna göre bir eş seçecegim, ve buna göre de bir meslek seçeceğim her görüşünüz benim için önemli şimdiden teşekkürler
Merhaba, siz ablalarıma sorum, bir evin geçimi için ne kadar gereklidir? Evli olanlar, ve hayat standartı yüksek olanlar, ne kadar harcama yapıyorsunuz? Siz çalışıyormusunuz, sadece eşiniz mi çalışıyor? ve mesleğiniz nedir? Buna göre bir eş seçecegim, ve buna göre de bir meslek seçeceğim her görüşünüz benim için önemli şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?