Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay sonu geldi hanimlaaaar birikimler ne durumda bu ay :)
Ben içerideyim
Hiç yazmayayım.
Aksi gibi işyerim 3 sene boyunca bana fazla ödeme yapmış, onu istiyorlar, toplam 9850 TL
Konuya balıklama dalıyorum ama o nasıl olur ya. Nasıl fazla ödenir çok tuhaf geldi.
Normalde yıllık izin kullandığım dönemde kesilmesi lazım.
Kesmemişler.
Allah kolaylık versin. Yıllık izin sizin hakkınız zaten neden kesiyorlar ki. Fazla mı kullandınız.
Maaştan kesmiyorlar.
Ek ödeme alıyoruz, ondan kesiyorlar.
Anladım şimdi. Ne meraklıyım konuya daldım. Allah kolaylık versin çok birikmiş ya.
Aaaaa şaka gibiBen içerideyim
Hiç yazmayayım.
Aksi gibi işyerim 3 sene boyunca bana fazla ödeme yapmış, onu istiyorlar, toplam 9850 TL
Olsun canım inşallah önümüzdeki ay iki aylık Bir birikim yaparsinÇok üzücü bir durum, umarım en kısa sürede halledilir..
Bende de kötü haberler var, param kalmadı ve 2 gün boyunca kumbaramdan idare etmek zorundayım..
geçmiş olsun zor bir durum. devlet kurumu mu?Ben içerideyim
Hiç yazmayayım.
Evetgeçmiş olsun zor bir durum. devlet kurumu mu?
benim de tanıdığım arkadaşların başına gelmişti. hatta biz de korkmuştuk bize de patlayacak diye. tekrar geçmiş olsun.
aynısını benim bir tanıdığım yaşadı.. 70000 tl gecikme zammıyla geri aldılarMaaştan kesmiyorlar.
Ek ödeme alıyoruz, ondan kesiyorlar.
maalesefki çatır çatır alıyorla.. benim çok yakın bir tanıdığım başına geldi.. doktordu kendisi.. maaşı fazla yatmış.. sanırsam sizin ki gibi döner semaye mi ne.. o kadar itiaz ettiler neler yaptılar ama maalesefki bir işe yaramadı.. ve faziiyle geri aldılarİtiraz dilekçesi verdim. Bilmiyorum kabul edilir mi? Gerekirse dava açacağım idare mahkemesinde. Benim bilgim veya ihmalim nedeniyle olan birşey değil çünkü.
aynısını benim bir tanıdığım yaşadı.. 70000 tl gecikme zammıyla geri aldılar
maalesef onlarda anlayamamış ki.. döner sermaye olduğu için.. hesaplayan maaştaki kişi yanlış hesaplamış.. ama ceremesini bu kişiler çekti maalesef ki.. evt çoktu..Yuuuuuhhhhhhhhhhhhh
Çokmuş onunki
Ben internette araştırma yaptım, diyor ki eğer fazla yatırıldığının farkında ise ve ses çıkarmıyorsa ödemek zorunda. Ama farkedilmeyecek bir ödeme ise haklı olup son 60 ay içindekileri öder sadece.
Bizim ödememiz de her ay değişiyor, hatta bazen arada 1000 TL fark oluyor, yani 36 ay ödeme almışım, zaten birbirinin aynı olan 2 ücret yok, her ay değişiyor. Benim kesilmediğini bilmem mümkün değil.
İtiraz ettim, bakalım ne çıkacak.