- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
aynen havada kaldı ben zor dönemdeydim zaten yazamazdım o da yazmayınca öyle kaldı belirsizBelki adam diyordur bu kiz isteseydi atardi mesaj.Hesap sormak degil ne bileyim ilgin varsa niye konusmuyirsun adamla sanki zorla konusuyor iplemiyor gibisin.
Biten iliskim dediginde o hic yazmadigi icin kendi kendine mi bitti yoksa?
güncelleme paylaştım konuda1 kez giden bir daha gider. Tecrübelerle onaylandı.
boş değilim ama onaGeri döndüğünde konuşma
dün konuştuk güncellemeyi paylaştım ona bakarsınAylar sonra mesaj atıp konuşmaya başladığınızda havadan sudan mı konuştunuz? Keşke ilk önce neden aylar sonra tekrar konuşmaya başladık diye sorsaydınız, gerçi böyle durumlarda karşı tarafın niyeti eğer ciddi değilse “yaa hiç öylesine” gibi geçiştirme cevaplar olur.
aynen havada kaldı ben zor dönemdeydim zaten yazamazdım o da yazmayınca öyle kaldı belirsiz
şimdi de ansızın mesaj attı bide sosyal medyadan çıkardığımı öğrenip sordu
e napim gördüğüm gecenin sabahı yazınca ve deriiiin duygular içince olunca heyecaan yapıp diyiverdimElinin altındamısın yoksa vazgeçtinmi diye nabız ölçüyor.. Asık olsa duramazdı ne bu Bee sende hemen atlamışsın bacım ne o hemen rüyamda gördüm falan deger verip totosu kaldırdın
valla sordum dün içimdeki ohh rahatlama geldi deşarj oldum valla iyi ki sormuşum aşırı gururlu olmak ta bi yere kadar yani2 gun icinde neden sormadiniz peki. Simdi hangi cevaba gore yolunuza bakacaksiniz yapmayin gel dese gidecekmisiniz, ilk yazdiginda hesabini soracaktiniz, adam yazmis konusmus kayiplara karismis sizi yoklayip kacmis simdi diyorsunuzki nedenini soracagim. Bence salin gitsin kendinize kotuluk etmeyin lutfen
söyledim bile değerimi düşürttüğümü de düşünmüyorumBence soyleyip kendi degerini dusurme bosver bazen icinde kalmasi gerekir bazi seylerin..
gönül ister ki o firmanın daimi müşterisi ben olayımO ne ya şehirlerarası otobus firması gibi uzun uzun molalar mı veriyor... Bence sen bilet kesip müşterisi olma bu firmanın
ah bi bilsem bi ağırdan alayım umursuz olayım bakalım o konulara girecek mi diye taktik yaptım fakat ters teptiTamamda 2 gun boyunca ruyanizi anlatana kadar niye sormadiniz
napim yahu rüyamı içimde tutamadımNeden kendinizi bu kadar ucuz tutuyorsunuz adam hic bi sey demeden terk etmis sizi, bi ozur bile dilemeden yazar yazmaz yine konusmaya baslamissiniz. Bi de ruyanizda bile onu gordugunuzu anlatmissiniz iyice kendini matah bi sey zannetmistir
sahte olan neAşırı sahte ya
başından beri hitap şekli onun öyleydi bana göre hoşCanım , canım diye yazmasına sinir oldum.
Ne kadar samimiyetsiz bir tip bu böyle.
ikimizde aynı yaştayız 26Çocuğu tanımıyoruz aranizi da öyle yani böyle yazmayla hissedemeyiz. Ya bu arada ikinizin yaşlar kaç ?
pat diye söylemedim aslında ama bi konu geçti oyle söyledim ama içimde de tutamazdımRuyamda senigördum demiyeydiniz eyiydi .
bu neslin çivisi çıktı iyiceyeni nesil ilişkiler hep böyle mi?Bu tarz konular çok açılıyor.
biz eşimle flört döneminde böyle nedensiz gitme, mazeret göstermeden dönme halini aklımızdan bile geçirmezdik.Böyle bir şey yaşasam yüzüne bakmazdım..
çıkarın hayatınızdan..dengesiz belli ki.