Aylar Sonra Gelen Mesaj

Ya benim amacimda iste aklimdakileri sormak cunku aylarca dusundum durdum ben icimdekileri diyim herseyi netlestirim birazda o düşünsün istiyorum zaten verecegi cevaba gore netlesir hersey

Sen aklındakileri sorarsın da adam doğruyu söyler mi?
Bence söylemez, baya ayak çekiyor.

Bir de her yerde ekli sosyal medya tel instagramda sildigimi gormus onu soruyo niye sildin merak ettim diye

Tatlım
Ciddi ilgi duyduğun birine 2.5 ay yazmamazlık eder mi insan
Baya boşta kalmış o
Senin de ağzını aramış
Sen de inanmışsın
Valla fazla iyi niyetlisin ya arkadaşların dediği gibi, karşındaki insanların kötü niyetleri olabileceğini de düşün

Aynen ya fazlaca saf düşünüyorum art niyet aramıyorum ama ben icimdekileri soyleyip yoluma baksam olmaz mi en azindan icimdekileri soylemis olurum aklimda soru isareti kalmaz

Aynen ya fazlaca saf düşünüyorum art niyet aramıyorum ama ben icimdekileri soyleyip yoluma baksam olmaz mi en azindan icimdekileri soylemis olurum aklimda soru isareti kalmaz

Hayır
En güzeli sallamamak
Kendine teşekkür edeceksin söylemediğin için
Bana buradaki ayırma timi öyle dedi, söyleme, değmez
Şimdi dönüp bakıyorum iyi ki söylememişim yani
Bir de ona içindekileri dökmek için efor mu sarf edeceksin
Bir de sen ne kadar söylersen söyle karşındakinin anladığı kadar

Valla burdakilere kalirsa ben evde kalirim kestirip atiyolar ilımlı yaklasanini cok nadir gördüm

Ya ben zor zamanlar gecirdim oyle hesap soracak modum yoktu mesaj atti cevap verdim konustuk baya. Bu konusmadigimiz zamanda brn ona hicnmesaj atmadim ilk mesaji hel o atti yani
Aylar sonra mesaj atıp konuşmaya başladığınızda havadan sudan mı konuştunuz? Keşke ilk önce neden aylar sonra tekrar konuşmaya başladık diye sorsaydınız, gerçi böyle durumlarda karşı tarafın niyeti eğer ciddi değilse “yaa hiç öylesine” gibi geçiştirme cevaplar olur.

Icimdekileri dediysem ona karsi hissetlerimi degil bisey merak ediyorum diyip niye gittigini bilmiyorum bisey soyleme geregi bile duymadin diye soracam

O da sallayacak
Ya cevap vermeyecek ya da seni yine kıyıda tutacak bir cevap verecek ki
Dönüp dolaşsın gelsin yine sen onu kabul et
Şimdi kenarda güvende tuttuğu birisi oldu
Sen ona "bsg" çekseydin geldiğinde

O da sallayacak
Ya cevap vermeyecek ya da seni yine kıyıda tutacak bir cevap verecek ki
Dönüp dolaşsın gelsin yine sen onu kabul et
Şimdi kenarda güvende tuttuğu birisi oldu
Sen ona "bsg" çekseydin geldiğinde
Ben yazmaya karar verdim nolacaksa olsun
Sonucu sizinle paylasirim ona gore degerlendiririz

Valla canim ben senin yerinde olsam hayırdır kardeşim senin amacın ne bi yazıyon. Bi yazıymıyon ben senin dinlenme tesisinmiyim derim

Size yapacağı açıklamalar belki o anı kurtarmaya yönelik şeyler olabilir sizi yoklamış gibi sanki yeniden kabul görür müyüm hala aklında mıyım diye yani hiç mi vakti olmadı yazacak çizecek kadar?dönecekse adam gibi anlatsın derdi neymiş neden gitmiş dönmeyeceksede oynamasın sizinle böyle adamlığa sığar mı ya bu umut verip görünüp kaybolmak.hakkınızda hayırlısı olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…