Aylar Sonra Gelen Mesaj

Elinin altındamısın yoksa vazgeçtinmi diye nabız ölçüyor.. Asık olsa duramazdı ne bu Bee sende hemen atlamışsın bacım ne o hemen rüyamda gördüm falan deger verip totosu kaldırdın

Hahahahah ilahi sen ya güldürdn valla
Ya ben ona seyi sormak istiyorum niye gittigini verecegi cevaba gore de yoluma bakarim diyorum sence?
2 gun icinde neden sormadiniz peki. Simdi hangi cevaba gore yolunuza bakacaksiniz yapmayin gel dese gidecekmisiniz, ilk yazdiginda hesabini soracaktiniz, adam yazmis konusmus kayiplara karismis sizi yoklayip kacmis simdi diyorsunuzki nedenini soracagim. Bence salin gitsin kendinize kotuluk etmeyin lutfen

Senin boş olmadığın belli canım Adamın da ilgisi olmadığı belli hem canı sıkılmıştır hem de kendini unutturmamak istiyordur.
Bence sonra üzülmektense şimdi üzülmek daha iyi. Kesinlikle sen şu an ondan 10 adım görene kadar hadi sevginin hatrına en az 2 adım görene kadar adım atma bence, zaten çok zor duruyor bu.

Sen boş değilsin ama o boş. O zaman senin hislerinin bir önemi Yok ki. Aklındakileri yazsan cevap mı alacaksın. Keşke konunu bizim gözümüzle bir okusan. Aslında adamın bir şey hissetmediğini anlarsın

Aradan günler geçmiş hala sormamissiniz nasılsın iyi misinden önce açıklama istemeliydiniz .hayırdır noldu da aradın diye sorardım onun mesajına direkt .bu saatten sonra sorsanız nolur sormasaniz nolur

Sanirim ilgiye sevgiye ihtiyacin var. O yuzden bu adami bekleyip duruyorsun seni sevsin diye.
Karsina daha dogru duzgun, sana kiymet veren birinin cikacagina inan ve bu adamla irtibati kes lutfen. Dunyadaki tek erkek bu dengesiz degil

yeni nesil ilişkiler hep böyle mi?Bu tarz konular çok açılıyor.

biz eşimle flört döneminde böyle nedensiz gitme, mazeret göstermeden dönme halini aklımızdan bile geçirmezdik.Böyle bir şey yaşasam yüzüne bakmazdım..

çıkarın hayatınızdan..dengesiz belli ki.

Yazarsan hiç gelmez yazmazsan gider gelir durur. Senin onu düşündüğünü örendi egosu tavan yaptı. Pofpoflandı gibi görünüyor şimdilik.

Sorsanda bir sebebi olduğunu sanmıyorum canı öyle istemiş öyle yapmış, mantık falan arama. Sebebi olsa zaten seni kaybetmemek için hemen açıklama yapardı. Sil gitsin boşa enerji harcama derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…