- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Bilmiyorum ama niye sebepsiz gittigini öğrenmek istiyorumcanı isteyince gidiyo sıkılınca geliyoüzülme ama çocuğun sana değer verdiğini düşünmüyorum
Seni etiketliyecktim şimdiBence yazmayın irtibatı kesin. Çünkü bakıyo ki ben her gidip geldiğimde bana yok diyemiyo. Ve bu gidip gelmeleri devam eder. Sonunda üzülen siz olursunuz !
Ya benim amacimda iste aklimdakileri sormak cunku aylarca dusundum durdum ben icimdekileri diyim herseyi netlestirim birazda o düşünsün istiyorum zaten verecegi cevaba gore netlesir herseyBence yazmayın irtibatı kesin. Çünkü bakıyo ki ben her gidip geldiğimde bana yok diyemiyo. Ve bu gidip gelmeleri devam eder. Sonunda üzülen siz olursunuz !
Bende yorum yapiyodum bi baktim sen yazdin önceSeni etiketliyecktim şimdi
Belki de senin ondan hoşlandığını fark Edip bağlanmadan korkup gidiyordur duygularına yenik dusne sevse gelir ve gitmezBilmiyorum ama niye sebepsiz gittigini öğrenmek istiyorum
Kendiniz bilirsiniz ama pek tatmin edici cevaplar alamazsınız gibime geliyor. Zaten siz sormadan onun kendisinin anlatması lazımdiYa benim amacimda iste aklimdakileri sormak cunku aylarca dusundum durdum ben icimdekileri diyim herseyi netlestirim birazda o düşünsün istiyorum zaten verecegi cevaba gore netlesir hersey
Hahahahah ilahi sen ya güldürdn vallaAdam yoklama çekip gitmiş. Ok, bu kızcağız cebimde demiş.
Canlarim hepinize selamlar,
Bi onceki konumda 1 aylik bi flortüm oldugunu sonra nedensiz gittigini bi aciklama yapma geregi bile duymadigindan ayrintili bahsetmistim
Aradan 2 buçuk ay gectikten sonra onu rüyamda gördüğüm gecenin sabahi ansizin mesaj atti gunaydin nasılsın diye 3 gun boyunca konustuk gordugum ruyayi anlattim neler yaptigimi vs sordu muhabbet icin istekli oldugu belliydi yani beni hic düşündün mu son zamanlar diye sordu evet dedim ben ona sordum o da evet düşündüm dedi
3 gun konustuk 2 gun yogun olacagini soyledi ondan sonra yazmadi daha aradan 3 gun gecti yazmadi daha
Demem o ki sizce bu sefer ben mesaj atip aklimdaki tüm soru isaretlerini sormali miyim yoksa hic bisey yapmamali miyim
NOT: ona karşı bos degilim
Ya ben zor zamanlar gecirdim oyle hesap soracak modum yoktu mesaj atti cevap verdim konustuk baya. Bu konusmadigimiz zamanda brn ona hicnmesaj atmadim ilk mesaji hel o atti yaniSen hic yazmiyor musun? Mesajlarini mi cevapsiz birakiyor anlamadim.
Ya ben zor zamanlar gecirdim oyle hesap soracak modum yoktu mesaj atti cevap verdim konustuk baya. Bu konusmadigimiz zamanda brn ona hicnmesaj atmadim ilk mesaji hel o atti yani