Aylar Sonra Gelen Mesaj

Gecmis konularini tam bilemiyorum ama su durumda iliski yurutmek icin karsilik gerekir.Devamli bir tarafa yuklenmek olmaz.Sorunun olsa bile sevdigin sana dayanagin olurdu yasina gore davranislarin asiri cocukca.

Devamli ilk mesaji benden beklese beni aramasa fln ben istenmedigimi dusunurum. Hislerini belli etmeden nasil anlasacaksiniz ki?

Arkadaslar daha dogru yorum yapar gecmisinizi bilmiyorum nitekim.Ama bu davranislar iliskinizi cok yipratir.Ikiniz de beyin okumasi yapmaya calisiyorsunuz.:/
haklısınız bende sonu nereye varır bilemiyorum bu işin

bana da bazı davranışlarıu ergence geliyo kendimi ondan daha çok olgun hissediyorum erkekler geç olgunlaşıyo ondan sanırım
Olgunlarda var yani bilemedim valla akıl yaşta değil başta derler ya öyle canım. Kendinizi ona göre olgun görüyorsanız bosverin üstüne düşmeyin derim.

Valla canım hayat bana gönlü olan adamı kovsan da gitmediğini , gönülsüz adamı da bağlasan durmadığını öğretti. Ben olsam bu adamı salardım hiç birşey beklemezdim. Boş zamanlarında kendine oyalanacak birini arıyor havasında. Ondan sana yar olmaz .
bende yüz vermeyecem artık tepeme çıktı umursamazken buna karşı baş tacıydım yüz verince şımardı valla

X