Aylar Sonra Gelen Mesaj

1 aymış zaten 1 ayda bu kadar bağlanamam çokta umursamam döndüğündede niçin gitmiş niçin dönüyo

canım ablam bitanecik ablacıgımm seni bu kadar sinirlendirecek naptımm oy ben nerelere gideemm

kuzucum yine üzüleceksin yine gidecek sana demiştim. Hiç olmazsa bu sefer içinde kalmaz ama gittiğinde üzülme buna alış kuzucum. Bu adamdan hiç bir halt olmaz boşuna vaktini harcıyorsun.

Sizden daha iyisini bulamayınca dönmüş iyisini bulur bulmaz ilk fırsatta hiç bir açıklama yapmadan yine bitirecektir. Bana hiç samimi gelmedi tavırları mesajdaki sözleri falan çok yapmacık boş bahane. Siz ona karşı boş değilim demişsiniz ama o sizi karşı bomboş bence

tam geldi de diyemeyiz en son dün konuştuk çok kısa bugün ses seda yok dengesizlik yaptığı

dengesizin önde gideni hemde
sence ne yapmaya çalışıyo neden aylar sonra mesaj attı

Bir şey yapmaya çalışmıyor. Boşluğunu dolduruyor bir kaç gün sonra birini bulur bulmaz zaten toz olacak. 2 ay sonra soluklanmak için yine uğrar nasılsa her geldiğinde onu bıraktığı yerde bekleyen biri var.
Kendi düşen ağlamaz kuzu sonra üzülme de..

bide dün sabah yaptıgımı desem heralde falakaya yatırırsın beni bana anlık foto attı sabah bende sabah sabah bu ne sempatiklik dedim

Aşırı itici hi üslubu var, o ne öyle cinim cinim. Fotoğraf istemiş yollamamissin bu yüzden gitmiş yeterince açık değil mi? Böyle boş beleş be istediği belli olmayan birinden ilgi bekleyeceğine gururunla yalnız kal daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…