-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Sizin diyeceğiniz herşey karşı tarafta aklı bende kalmış izlenimi yaratacak, sizinle birlikte olmak isteyen biri olsaydı içinizdekileri sorun derdim ama ben karşı tarafta böyle bir niyet göremedim bu yüzden sormamanız sizin için daha iyi olur.Icimdekileri dediysem ona karsi hissetlerimi degil bisey merak ediyorum diyip niye gittigini bilmiyorum bisey soyleme geregi bile duymadin diye soracam
Evet konuştuk dün birazEe cevap geldi mi bari?
dün ben ona mesaj attım konuştum son güncellemeyi paylaşayım mısen ona boş değilsin ama o sana çok boş
dün ben ona mesaj attım konuştum son güncellemeyi paylaşayım mı
onu da söyledi neymiş efendim o gün konuştugumuzda beni görmek istemiş anlık foto atmamışım ona bozulmuşona soracağın yaptığın farkında olup mu yazdı
yoksa boşluğu doldurman için mi
ne demek 2 gün yazmayacağım 3 gün yok ortada
keskin bir şekilde gözüküyor ki
üzgünüm boşluk doldurucusun onun gözünde
onu da söyledi neymiş efendim o gün konuştugumuzda beni görmek istemiş anlık foto atmamışım ona bozulmuş
Güncellemeyi paylaştım konumda orayı okurmusun canım aslında kaprisli bi insan değil ama biraz fazla yüz verdim sanırımooo çok kaprisli hangi saraydan gelme acaba
çok üzülürsün bu adamda
güzel bir ders istiyor aslında
paylaştım oku yorumla tatlım :))konunun altına güncelleme diye paylaş
Konuşmalardan ne anlam çıkardıngüzel ilerleme olmuş
hakkında hayırlısı olsun
çok üzerine düşemeden ama çokta uzaklaşmadan görüşKonuşmalardan ne anlam çıkardın
bence de ikinci bi şansı hakediyor içinde bulunduğumuz durum :)çok üzerine düşemeden ama çokta uzaklaşmadan görüş
beni görmek istemiş foto atmamaışım beyzadeye o yüzden bozulmuşAdam yoklama çekip gitmiş. Ok, bu kızcağız cebimde demiş.
dün konuştum onla güncellemeyi paylaştım okusana sana zahmet canımKendiniz bilirsiniz ama pek tatmin edici cevaplar alamazsınız gibime geliyor. Zaten siz sormadan onun kendisinin anlatması lazımdi
ben bu 2 buçuk ay içerisinde çok zor şeyler yaşadım onu düşünecek halde değildim tabi son zamanlar aklımı kurcalamaya başladı yoğun olarak kendimi toparlamaya başladığımdaSen hic yazmiyor musun? Mesajlarini mi cevapsiz birakiyor anlamadim.
lınca boş kalmamak için size döndü.
haklı olabilirsinSebepsiz gitmedi ki, diğer kızla meşguldü.
Ondan ayrılınca boş kalmamak için size döndü.
Ama sanırım hata yaptım falan demesini bekliyorsunuz,derse de hemen inanıp kendi çapınızda mutlu olacaksınız.
İnsan ne kadar yoğun olursa olsun tuvalete gitmek için 2 saniye selam vs yazabilir. bakın yazmıyor.
Kendi hayatınızın gidişatını dandik karşı cinse bırakmaya bayılıyorsunuz.