- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
bende ne oldugunu anlayamadımBence direkt sorun. Böyle oldukça hep kafanızı kurcalar bu durum yazsa da yazmasa da. Yürüyor musun yürümüyor musun karar ver deyin yani bu ne
haklısınız bende sonu nereye varır bilemiyorum bu işinGecmis konularini tam bilemiyorum ama su durumda iliski yurutmek icin karsilik gerekir.Devamli bir tarafa yuklenmek olmaz.Sorunun olsa bile sevdigin sana dayanagin olurdu yasina gore davranislarin asiri cocukca.
Devamli ilk mesaji benden beklese beni aramasa fln ben istenmedigimi dusunurum. Hislerini belli etmeden nasil anlasacaksiniz ki?
Arkadaslar daha dogru yorum yapar gecmisinizi bilmiyorum nitekim.Ama bu davranislar iliskinizi cok yipratir.Ikiniz de beyin okumasi yapmaya calisiyorsunuz.:/
Yaşlarınız da iyi yani neden öyle ergen gibi davranışları varki anlamsız hakkınızda hayırlisiikimizde aynı yaştayız 26
bana da bazı davranışlarıu ergence geliyo kendimi ondan daha çok olgun hissediyorum erkekler geç olgunlaşıyo ondan sanırımYaşlarınız da iyi yani neden öyle ergen gibi davranışları varki anlamsız hakkınızda hayırlisi
Olgunlarda var yani bilemedim valla akıl yaşta değil başta derler ya öyle canım. Kendinizi ona göre olgun görüyorsanız bosverin üstüne düşmeyin derim.bana da bazı davranışlarıu ergence geliyo kendimi ondan daha çok olgun hissediyorum erkekler geç olgunlaşıyo ondan sanırım
aynen orta halli davranmaya karar verdim zaten bi kere giden bi daha gider bunu da göz önünde bulundurmak lazımOlgunlarda var yani bilemedim valla akıl yaşta değil başta derler ya öyle canım. Kendinizi ona göre olgun görüyorsanız bosverin üstüne düşmeyin derim.
Karşındaki kişi. Hiç samimi değilsahte olan ne
aslında doğal açık sözlü biridir normaldeKarşındaki kişi. Hiç samimi değil
Bemce sen öyle olduğuna inanmak istiyorsun. Ama göreceksin değilaslında doğal açık sözlü biridir normalde
daha çok duygularımla hareket ediyorum sanırımBemce sen öyle olduğuna inanmak istiyorsun. Ama göreceksin değil
bende yüz vermeyecem artık tepeme çıktı umursamazken buna karşı baş tacıydım yüz verince şımardı vallaValla canım hayat bana gönlü olan adamı kovsan da gitmediğini , gönülsüz adamı da bağlasan durmadığını öğretti. Ben olsam bu adamı salardım hiç birşey beklemezdim. Boş zamanlarında kendine oyalanacak birini arıyor havasında. Ondan sana yar olmaz .
Zaten hep öyle olmuyor mu . Adam yerine koyulduklarını anlayınca kaçacak delik arıyorlar.bende yüz vermeyecem artık tepeme çıktı umursamazken buna karşı baş tacıydım yüz verince şımardı valla
kesinlikle hele ilikşinin başlarında bi sıcak soğuk yapacaksın ki bi afallasınZaten hep öyle olmuyor mu . Adam yerine koyulduklarını anlayınca kaçacak delik arıyorlar.
Hemde nasil tera tepmis. Peki simdi ne dedi. Gerekcesi neymisah bi bilsem bi ağırdan alayım umursuz olayım bakalım o konulara girecek mi diye taktik yaptım fakat ters tepti
Bende yorum yapiyodum bi baktim sen yazdin önce
Evet sadece sen değil canm genelde böyle yapıyoruz. Neye inanmak istiyorsak ona inanıyoruz....daha çok duygularımla hareket ediyorum sanırım
malesef sonra da üzülen biz oluyoruzEvet sadece sen değil canm genelde böyle yapıyoruz. Neye inanmak istiyorsak ona inanıyoruz....
Bilmiyorum ama niye sebepsiz gittigini öğrenmek istiyorum
ilgisiz davranmışım o yüzden uzaklaşmış bana açık olmadın bizi ben yaşadım diyorHemde nasil tera tepmis. Peki simdi ne dedi. Gerekcesi neymis