- 9 Eylül 2015
- 55
- 11
- 3
- 37
- Konu Sahibi yersizyurtsuz
-
Ya genelde hani belirli cevremiz olur ya herkesin telinde ayni oneri olur mu olursa anlasilir mi diye geliyo insanin aklinatesadüfen öneri olarak gelmiştir. seninle alakası olduğunu kimse anlamaz canım merak etme.
Ya hesabi ben acmamistim o acip vermisti adresi falan bende kendi telefonumdan acmistim ama kısa sureliydiFace den anlamam ama sen bu fake hesabı o adam için açmamışıydın..yani listende senin tanıdığın hiçbir arkadaşının olmadığını düşünüyorum..
Nasıl çıkıyor onerilerde..(yanlış mı anladım ki)
Hesap kotu niyetli kullanildigi icin sahsim yanlis snlasilir diye korkuyorum insanlar dogru olmadigini dusunebilirlerİsmin soyismin aynı değilse sorun değil ki. Ki olsa bile fark etmez. Bi şey olursa da fake dersin olur biter. Kim bilecek sensin diye.
Hesapla senin hiçbir bağın yok..sadece kendi telinden o hesabı açtın dıye arkadaslarının lıstesınde nıye onerilsin..Ya hesabi ben acmamistim o acip vermisti adresi falan bende kendi telefonumdan acmistim ama kısa sureliydi
Hani kimseyide eklemedim zaten nasil arkadasimda gorundu bende anlamadim
Hesap kotu niyetli kullanildigi icin sahsim yanlis snlasilir diye korkuyorum insanlar dogru olmadigini dusunebilirler
O dediginiz nasil oluyo anlamadimo face hesabında telinin numarası kayıtlı mı ? kayıtlı ise numaran o zaman sıkıntı var herkes sen zanneder o kişiyi.
Yok degilim tahminen evli oldugum icin tedirgin oldugumu dusunmussunuzdur ama oyle degil insanlarin beni yanlis anlamasindan tedirginimAy bişey sorcam evli misiniz ?
Niye sordum bende bilmiorum
face de mobil uygulaması var faceye gelen mesajlar bildirimler tele mesaj olarak geliyor numaranı faceye kayıt ettin mi hatırlıyormusunO dediginiz nasil oluyo anlamadim
Yok onu hic kullanmadimface de mobil uygulaması var faceye gelen mesajlar bildirimler tele mesaj olarak geliyor numaranı faceye kayıt ettin mi hatırlıyormusun
Yok onu hic kullanmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?