Aylar Önce Yapmış Olduğum Hata ve Sonuç; (

Yani tanidiklarimin arkadas onerilerine oyle bir face girunmesin diye napmam gerekir acaba format mi atsam teke yada noyu mu degismem gerekir

Evet cep numaran o facebook adresinde kayıtlı olduğu için. Senin cep numaran kimde varsa o face adresin onlara önerilerde görünüyor. Ama ismin ve soyismin farkliymis o adreste sen oldugunu anlamazlar korkma boşuna canim. Amaa o face adresinde numaran herkese açıksa eger ve dur şu no kimindi bi bakayım diyen olursa ehh ozaman problem olur tabi. E bu yersizyurtsuzun numarasi derler.

Hiçbir şekilde senle ilgisi olmaz. Tesadüfen olmuş ya da senin gerçek hesapta ekliyse öneri olarak çıkar. Başka türlü asla gerçek hesabinla alakası olmaz. Tabii senin fotonu falan koymazsa. .

Bence gidip bir telefoncuya sor. Onlar daha iyi anlar. Tabi böyle sorma değiştir olayı. Eskiden face kullanıyordum artık kullanmıyorum ama rehberimdekilere hesap öneri olarak görünüyor. Ne yapmalıyım de.

Listesinde bir kisi bile olmasina gerek yok arkadaşlar. Kiz cep nosunu kaydettiyse facebook'a kimde numarasi varsa arkadas onerilerinde o face adresi çıkıyor. O da kaydetmis zaten.

Hesapla senin hiçbir bağın yok..sadece kendi telinden o hesabı açtın dıye arkadaslarının lıstesınde nıye onerilsin..

Yersiz panık yasıyorsun..
Birkaç ay önce olsa ben de aynısını düşünürdüm ama ben birkaç ay önce özel keman dersi almaya başlamıştım. Keman hocasının numarasını da ismi ve soyismiyle telin kaydettim. Aksama bir baktım face de benim keman hocası önerilen arkadaşlardan ve hiç ortak arkadaş da yok. Sadece adamın numarasini telime kaydettim o kadar.
Düşünün artık..

cep telefonundaki gmail adresini degistir bakalim yani yeni gmail adresi ac cep telefonuna onu tanit nide facebook uygulamasinda veriyi sil bolumune bas aslinda komle telefonunu bicinlendir yani format at

Güvenebileceğin face i olan arkadaşlarına söyle o hesabı şikayet Etsinler, Hemen kapatılıyor hesap ama kapanması için kaç kişinin şikayet etmesi gerektiğini bilmiyorum bi araştır derim

Bu facede habire hesaplar caliniyor yada fake hesaplar aciliyor, sizden bilseler bile calinti hesap diyin, yalan da degil ya. Büyütülcek bisey degil. Ama yok cok takiyorum diyorsaniz, denildigi gibi sikayet ettirip kapattirin.

hiç takma derim ben benim değil numaramı bilen biri açmıştır dersin olur biter sıkıntı yapma yani

Bir şey olmaz hesap telinize kayıtlı değilmiş.Bazen benim de tanıyor musunuz listemde saçma hesaplar görüyorum ama hiç acaba bu bir arkadaşımın mı diye düşünmedim.Bence hiç bir arkadaşınız da gelip adınızın soyadınızın telefonunuz hiç bir bağlantınızın olmadığı hesaptan sizi bağdaştırmaz yersiz korku yaşıyorsun ama bu kadar takıntı yapacaksan numaranı değiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…