• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aylar Önce Yapmış Olduğum Hata ve Sonuç; (

Yani tanidiklarimin arkadas onerilerine oyle bir face girunmesin diye napmam gerekir acaba format mi atsam teke yada noyu mu degismem gerekir

Evet cep numaran o facebook adresinde kayıtlı olduğu için. Senin cep numaran kimde varsa o face adresin onlara önerilerde görünüyor. Ama ismin ve soyismin farkliymis o adreste sen oldugunu anlamazlar korkma boşuna canim. Amaa o face adresinde numaran herkese açıksa eger ve dur şu no kimindi bi bakayım diyen olursa ehh ozaman problem olur tabi. E bu yersizyurtsuzun numarasi derler.

Hiçbir şekilde senle ilgisi olmaz. Tesadüfen olmuş ya da senin gerçek hesapta ekliyse öneri olarak çıkar. Başka türlü asla gerçek hesabinla alakası olmaz. Tabii senin fotonu falan koymazsa. .

Bence gidip bir telefoncuya sor. Onlar daha iyi anlar. Tabi böyle sorma değiştir olayı. Eskiden face kullanıyordum artık kullanmıyorum ama rehberimdekilere hesap öneri olarak görünüyor. Ne yapmalıyım de.

Listesinde bir kisi bile olmasina gerek yok arkadaşlar. Kiz cep nosunu kaydettiyse facebook'a kimde numarasi varsa arkadas onerilerinde o face adresi çıkıyor. O da kaydetmis zaten.

Hesapla senin hiçbir bağın yok..sadece kendi telinden o hesabı açtın dıye arkadaslarının lıstesınde nıye onerilsin..

Yersiz panık yasıyorsun..
Birkaç ay önce olsa ben de aynısını düşünürdüm ama ben birkaç ay önce özel keman dersi almaya başlamıştım. Keman hocasının numarasını da ismi ve soyismiyle telin kaydettim. Aksama bir baktım face de benim keman hocası önerilen arkadaşlardan ve hiç ortak arkadaş da yok. Sadece adamın numarasini telime kaydettim o kadar.
Düşünün artık..

Size göre dert sayilirmi sayilmaz mi bilmiyirum ama dusunmekten kafayi yiyecek gibi oldum ve akil almak icin kapinizi calayim dedim

Kızlar senede 1-2 yada bi kac ayda bir boyle cok sıkılıp bunaldigim zamanlar sohpet odalarına girer chat yapardim ama tamamen can sıkıntısından hani öyle tanisayim edeyim gorusuruz falan gibi durum dusuncelerle degil anlayacaginiz

O yüzden kimle konusursam o konustugum seferle sınırlıdır yani o site dısinda herhangi bir sosyal agla yada telle görüşme olayi kimseyle olmadı ama bundan 1 yıl kadar önce biriyle konusuyordum tekrar gorusmek istedigini söyledi olmaz falan dedim iste skyp face falan dedi olmaz dedim ki sahidende kullanmiyordum uzun zamandir ben acayim o zaman ordan yazisalim istersen ordan gorusuruz dedi gorusmek istemesende zaten acmassin dedi bende tamam dedim ama zaten kafamda bi iki kere daha konusurum hic acmam dusuncesi vardı

Bi face hesabi acmisti adresi sifreyi falan verdi ordan konusmaya devam edelim dedi tamam dedim bi sure sonra bel alti seyler yazmaya başlayınca hemen kapattim o faceyi birdahada girmedim
(Faceyi zaten acip kapatmam bir oldugu icin bir dahada hesabi acmadigim icin ne hesabi ne sifreyi hicbirseyi bilmiyorum)

Aradan aylar gectikten sonra hic facebook kullanmayan bi arkadasim face acmisti faceyle ilgili birsey gosterirken bi baktim onerilen arkadaslarda fake isim soyisim o bana verilen hesap bide mustehcene yakın bir resim var bi bakabilirmiyim dedim ama yani kotu seyler icin kullanilan bi hesap.

Arkadasa birsey demedim denilmezde tahminimce telimden o hesabi actigim icin arkadasiminda favesinde pek arkadasi olmadigi icin o hesabı arkadss onerilwri arasinda geciyordu inanin hesabin isim soy ismini bile hatirlamiyorum oyle anlik girdim arkadastada gorunce animsadim sadece ama yine unuttum

Ama ben o zamandan beridir rehberimde olan herkese o fake hesabin arkadas onerileri arasinda gececegi tedirginligini yasiyorum yani birine numara verirken tedirgin oluyorum

Hani aylar once borkac dakkaligina telimden actigim bir hesap hala herkese arkadas onerisi olarak gorunur mu valla napacagimi sasirdim millet beni kotu biri bilecek diye aklim cikiyo bazen:KK42:
cep telefonundaki gmail adresini degistir bakalim yani yeni gmail adresi ac cep telefonuna onu tanit nide facebook uygulamasinda veriyi sil bolumune bas aslinda komle telefonunu bicinlendir yani format at

Güvenebileceğin face i olan arkadaşlarına söyle o hesabı şikayet Etsinler, Hemen kapatılıyor hesap ama kapanması için kaç kişinin şikayet etmesi gerektiğini bilmiyorum bi araştır derim

Bu facede habire hesaplar caliniyor yada fake hesaplar aciliyor, sizden bilseler bile calinti hesap diyin, yalan da degil ya. Büyütülcek bisey degil. Ama yok cok takiyorum diyorsaniz, denildigi gibi sikayet ettirip kapattirin.

Size göre dert sayilirmi sayilmaz mi bilmiyirum ama dusunmekten kafayi yiyecek gibi oldum ve akil almak icin kapinizi calayim dedim

Kızlar senede 1-2 yada bi kac ayda bir boyle cok sıkılıp bunaldigim zamanlar sohpet odalarına girer chat yapardim ama tamamen can sıkıntısından hani öyle tanisayim edeyim gorusuruz falan gibi durum dusuncelerle degil anlayacaginiz

O yüzden kimle konusursam o konustugum seferle sınırlıdır yani o site dısinda herhangi bir sosyal agla yada telle görüşme olayi kimseyle olmadı ama bundan 1 yıl kadar önce biriyle konusuyordum tekrar gorusmek istedigini söyledi olmaz falan dedim iste skyp face falan dedi olmaz dedim ki sahidende kullanmiyordum uzun zamandir ben acayim o zaman ordan yazisalim istersen ordan gorusuruz dedi gorusmek istemesende zaten acmassin dedi bende tamam dedim ama zaten kafamda bi iki kere daha konusurum hic acmam dusuncesi vardı

Bi face hesabi acmisti adresi sifreyi falan verdi ordan konusmaya devam edelim dedi tamam dedim bi sure sonra bel alti seyler yazmaya başlayınca hemen kapattim o faceyi birdahada girmedim
(Faceyi zaten acip kapatmam bir oldugu icin bir dahada hesabi acmadigim icin ne hesabi ne sifreyi hicbirseyi bilmiyorum)

Aradan aylar gectikten sonra hic facebook kullanmayan bi arkadasim face acmisti faceyle ilgili birsey gosterirken bi baktim onerilen arkadaslarda fake isim soyisim o bana verilen hesap bide mustehcene yakın bir resim var bi bakabilirmiyim dedim ama yani kotu seyler icin kullanilan bi hesap.

Arkadasa birsey demedim denilmezde tahminimce telimden o hesabi actigim icin arkadasiminda favesinde pek arkadasi olmadigi icin o hesabı arkadss onerilwri arasinda geciyordu inanin hesabin isim soy ismini bile hatirlamiyorum oyle anlik girdim arkadastada gorunce animsadim sadece ama yine unuttum

Ama ben o zamandan beridir rehberimde olan herkese o fake hesabin arkadas onerileri arasinda gececegi tedirginligini yasiyorum yani birine numara verirken tedirgin oluyorum

Hani aylar once borkac dakkaligina telimden actigim bir hesap hala herkese arkadas onerisi olarak gorunur mu valla napacagimi sasirdim millet beni kotu biri bilecek diye aklim cikiyo bazen:KK42:

hiç takma derim ben benim değil numaramı bilen biri açmıştır dersin olur biter sıkıntı yapma yani

Bir şey olmaz hesap telinize kayıtlı değilmiş.Bazen benim de tanıyor musunuz listemde saçma hesaplar görüyorum ama hiç acaba bu bir arkadaşımın mı diye düşünmedim.Bence hiç bir arkadaşınız da gelip adınızın soyadınızın telefonunuz hiç bir bağlantınızın olmadığı hesaptan sizi bağdaştırmaz yersiz korku yaşıyorsun ama bu kadar takıntı yapacaksan numaranı değiştir

Back