• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aylık geliriniz ne kadar? Evlilere soruyorum?

Yahu o kadar kadınsınız biriniz zengin koca bulamadınız mı şu kıza hala?

Bizim bi rıfkı amca var evlenmek istiyor. Günrükten emekli, gayrimenkul zengini. Bir ayağı da çukurda. Yapayım mı aranızı?

Ben buldum bi tane ama kendim tavlamaya çalışıyorum :KK48: Benim iş olmazsa birine devredebilirim.
Ayda 6bin civarı kazandığını tahmin ediyorum :)
Ama evi, arabası filan var yaneeeeee

Merhaba, siz ablalarıma sorum, bir evin geçimi için ne kadar gereklidir? Evli olanlar, ve hayat standartı yüksek olanlar, ne kadar harcama yapıyorsunuz? Siz çalışıyormusunuz, sadece eşiniz mi çalışıyor? ve mesleğiniz nedir? Buna göre bir eş seçecegim, ve buna göre de bir meslek seçeceğim her görüşünüz benim için önemli şimdiden teşekkürler
seçmeceee bunlarrrrr:KK53::KK53:

Yahu o kadar kadınsınız biriniz zengin koca bulamadınız mı şu kıza hala?

Bizim bi rıfkı amca var evlenmek istiyor. Günrükten emekli, gayrimenkul zengini. Bir ayağı da çukurda. Yapayım mı aranızı?
Sephoraaa rıfkı bey' le benim ablamın tanışması lazım acil :) tam ablama göre gayrımenkul zengini dedin ya tamamdır

Onu bunu bilmem de, 'evlilik berekettir' diyen teyzeleri bulursam kulaklarını kesecem.
Bekarken daha çok param vardı yaw.
Millete çıkınımdan borç da veriyodum. Şimdi ne çift maaş yetti,ne tek maaş. İkisi de aynı kapıya çıktı bizim evde :)
Tabi bunca korkunç müsrif kocanın da payı büyük. İnsan karşısındakini düzeltemeyince kendi de öyle oluyo galiba :KK45:

Ben buldum bi tane ama kendim tavlamaya çalışıyorum :KK48: Benim iş olmazsa birine devredebilirim.
Ayda 6bin civarı kazandığını tahmin ediyorum :)
Ama evi, arabası filan var yaneeeeee

6 bin rıfkı amcanın geliri yanında hiç kalır. Bi dükkandan o kirayı alıyordur kesin.

Sephoraaa rıfkı bey' le benim ablamın tanışması lazım acil :) tam ablama göre gayrımenkul zengini dedin ya tamamdır

Ablayı hemen bir görüşmeye davet edelim. Kendisi 76 yaşında ama 45 yaşında hatun istiyor. Kriterler uygunsa ben bir öngörüşme yapayım.

Buna gore eş sececeksin, eş de seni sececek mi bakalim :-)
Koçlar sabancilar kapinda siraya girdi herhalde.
Once okulunu oku da kendi ekmegini eline al, sonra hayali eşinin isini maasini planlarsin ;)

Eh kısmet napalım. Ben, ayda sadece 6bin liracık kazananın peşine düşeyim bari
Geçen birine çocuklarını bırakırsan alırım seni diyordu.
Azıcık demanslı da olabilir. Çocuksuz aradığını unutursa seni verelim ona bence.
Bir de f16 pilotu tunç amca var. O da 70lerin ortasında. Emekli maaşı gayet sağlam. Olmadı ona alalım.
Elimde seçenek çok. 30 kadar amca var, gelin seçin beğenin verelim birini.

Yengem biz bekarken "parası çok- aklı kıt- ömrü az. kocanın iyisi böyle olur" derdi.
Konu sahibi bu kombinasyonu tutturabilirsen meslek seçmene de lüzum kalmaz bak :)

Geçen birine çocuklarını bırakırsan alırım seni diyordu.
Azıcık demanslı da olabilir. Çocuksuz aradığını unutursa seni verelim ona bence.
Bir de f16 pilotu tunç amca var. O da 70lerin ortasında. Emekli maaşı gayet sağlam. Olmadı ona alalım.
Elimde seçenek çok. 30 kadar amca var, gelin seçin beğenin verelim birini.
Anamın bi halası var onu alsın bari. 80 yaşında hala çok güzel inan ki :)
Anası bulgar göçmeniymiş ondan zaar.

6 bin rıfkı amcanın geliri yanında hiç kalır. Bi dükkandan o kirayı alıyordur kesin.

Ablayı hemen bir görüşmeye davet edelim. Kendisi 76 yaşında ama 45 yaşında hatun istiyor. Kriterler uygunsa ben bir öngörüşme yapayım.
Benim ablam 50 yaşında ama ya birşey olur mu ki acep 5 yaştan kriterini değiştiremez mi rıfkı bey :( ablama uçak bileti falan bakayım ben :)

Benim ablam 50 yaşında ama ya birşey olur mu ki acep 5 yaştan kriterini değiştiremez mi rıfkı bey :KK43: ablama uçak bileti falan bakayım ben :)
45 diye yuttururuz bence. Rıfkı olmasa da çok var daha bende. Hatta teyzeler de var, varsa elinizde delikanlılar hepsini kargolayın bana :)

Back
X