gerginliğe doktorum normal dedi hatta biraz daha gerilebilir demişti.zaten az inmeye basladılar sanki bazen unutuyorum onları bazende kısa süreli geriliyorlar bende aldım ozon yagı bakalım sürüyorum umarım catlamaz.dikiş için sadece batticon kullanıyorum.bir hafta sonra tekrar gitcem doktora hem iz için sanırım krem verip hemde masaj vericek canım.....
bu arada sen naptın sende ankaradasın sanırım karar verdin mi doktora?
canım sonunda sende aramıza hatta benim doktora olanlardansın gerci senle ara ara konuşmuştuk.zühtübey iyi bir doktordur cokta tecrubeli iyi secim yapmışsın cok cokta geçmiş olsun ben artık burda eskiyim gögüslerinin agrısı gerilmesi sertliği cok normal 2 ay oldumu cok değişcek şişler incek daha yumuşayacak zaten size masajlar vercecek yaraların iyileşince iz kalmasın diye krem vercek hep bunlar sırayla daha en yeni zamanın canım bi sıkıntın olursa sorabilirisin fıstık bende yeni tatilden geldim senide görünce hem şaşırdım hemde sevindim kurtulmuşsun:))
Canım merhaba.Biraz daha iyi olmana sevindim.Gerginliklerinin olması çok normal.Biraz daha zaman geçsin hiçbirşey kalmıcak emin ol:)Ben 2 3 yastıkla sırt üstü yatmaya o kadar alıştım ki,artık yan yat diyorlar yatamıyorum:))Göğüsde çatlak oluşmasını hiç duymadım,bence o konuda da rahat ol.Ne demişler atalarımız şekerim,sakınılan göze çöp batarmış:)Çok umursama,zaman geçicek herşey düzelicek.Yeri gelcek bende silikon mu vardı yaw diceksin:)
canım merhaba,
benım boyum 173 kilom 50
kasaltı 325 takıldı,gayet buyukler hatta keske doktoru dınleseydım 270 taktırsaydım dıyorum.soyle anlatalyım dolu dolu c cup oldum.d cup da olabılır..
375cc diyorsunuz arkadaslar eger high profile ise gercekten buyuk bır protez..benım 2 gun sonra 1 ayım doluyor.hergun masaj ve odemlerın gıtmesıyle sekıllenıp kuculuyorlar.adet gunlerımdekı gıbı bır hassalık var suan goguslerımde.onun harıcınde allahıma bınlerce sukur hersey yolunda gıdıyor
aykızz nasıl oldun? daha iyisin di mi? senin 5. benim de 4. günüm :) ağrım sızım geçti de dediğin gibi gerginlik var..gerçi onun da bugün daha azaldığını hissediyorum..yukardalar ne zaman inecekler acaba şimdiden sabırsızlanıyorum
simdi anlayamadigim high profileler daha mi buyuk gosteriyor.galiba tabanlari kucukmus
aykız foto bekloruzzz
canım merhaba,
benım boyum 173 kilom 50
kasaltı 325 takıldı,gayet buyukler hatta keske doktoru dınleseydım 270 taktırsaydım dıyorum.soyle anlatalyım dolu dolu c cup oldum.d cup da olabılır..
375cc diyorsunuz arkadaslar eger high profile ise gercekten buyuk bır protez..benım 2 gun sonra 1 ayım doluyor.hergun masaj ve odemlerın gıtmesıyle sekıllenıp kuculuyorlar.adet gunlerımdekı gıbı bır hassalık var suan goguslerımde.onun harıcınde allahıma bınlerce sukur hersey yolunda gıdıyor
evet canım tabanı dar ön cıkıntısı daha cok.. benimki high profil değil. hiç dokusu olmayanlara takıyorum dedi doktorum benim azcık da olsa ele gelen bir miktar memcik vardıbana moderate plus profil takıldı bu protezinde taban kısmı daha geniş high profile göre oyuzden göğüsler daha yakın oluyor. tercih meselesi ii doktor bulursan her türlü protezi doğal yapar merak etme...
sonuc ortaya cıksın da canım.. sen naptın peki karar verdin mi?
evet canım senin memnun olman beni etkilemişti sağolasın. evet kurtuldum ama 5. günüm olmasına rağmen sabırsızlanıyorum. şimdi kafayı ne kadar küçülecekler diye takıyorum bayagı büyükler gerçi ben sevdim ama eşim kıskanmaya başladıherkesin ödemi farklı tabi ama ne kadar fark oluyor ? birde o üstler öle kalmaz dimi biliyorum ödemliler ama ne bileyim böle kalcak gibiyim
ank32 hangı doktora amelıyat ooldun yontemın vs vs ayrıntılı bılgı verrımısın
merhaba,canım ya şu cup ölçüsü memenin sırt haricindeki kendi ölçüsümü?öyle ise a mı b mi nasıl ölçü alıp öreniyorsunuz?tşk.öptüm
evet canım tabanı dar ön cıkıntısı daha cok.. benimki high profil değil. hiç dokusu olmayanlara takıyorum dedi doktorum benim azcık da olsa ele gelen bir miktar memcik vardıbana moderate plus profil takıldı bu protezinde taban kısmı daha geniş high profile göre oyuzden göğüsler daha yakın oluyor. tercih meselesi ii doktor bulursan her türlü protezi doğal yapar merak etme...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?