aykızz Meme Estetiği Ameliyatı

aykızz çok geçmiş olsun:)Sırt ağrının olması çok doğal.Dinlenirsen çabuk atlatırsın.Göğüslerinin şiş olmasıda çok normal,zamanla ödemlerin insin yumuşamaya başlıcaklar.Hiç sıkıntı yapma,sadece 1 hafta.Sonrasında ameliyat olduğunu bile unutuyorsun:)Aramıza hoşgeldin:)

sağol canım teşekkür ederim sabırsızlanıyorum yumusamaları için

benim allergan canım..özelliği mentor kadar sert bi protez değil..pütürlü..ve ömür boyu garantisi vaad ediyormuş bu marka..araştırmıştım bende gayet iyi içime sindi..
senin hangisi?

benimkisi mentor canım bende cok arada kaldım.doktorum istediğiim markayı kullanabileceğini ancak mentorun daha güvenilir oldugunu fda onayı olduğu söyledi bende biraz arastırınca ve yorumları okuyunca mentora karar verdim özellikleri aynı pütürlü vss...
canım bu arada seninde ara ara biraz yumusar gibi olup bir anda setleşiyorlar mı? ben bazen unutyorum ameliyatı sonra birden öle bir şişiyorlarki derimin kasıldıgını resmen hissediyorum...

benım 1 yıl 1 ay oldu mentor benımkıde en cok kullanılanda o sanırım..ben memnunum ve hıc bı sıkıtısı yok..cok sert degıl cok asırı yumusakta degıl olması gerekn gbı..
aykız bu arada ben senın amelıyatıını kacırdım sanırım..cok gecmıs olsun ve hayırlı olsun

canım gerilmeler hissediyorsan allah muhafaza çatlayabilir derin, bu seferde çataklarla uğraşma derim. burda bazı arkadaşlar çatladığından muzdarip
olduğunu söylemişlerdi, ben şimdiden uyarayım. masaj yaparken yağ falan kullanıyorlardı çatlamasın diye. ayrıca dikiş izleri içinde yara iyiyleştirici krem sürülüyormuş, doktoruna bir danış istersen

Ewet canim bugun oldu bira sol gogsum sag gogsume gore biraz daha sett ve sisti.. Yarin kontrolum var bandajlar cok sıktı sporcuya gecince biraz daha rahatlicagimi dusunuyorum

canım sana cok gecmiş olsun ağrıların sertlikler ve bence en önemlisi sırt ağrın cok normal beninde bu gün tam 2 ay oldu ben sırtımın ağrısından delircek gibi olmuştum ama şimdi hepsi gecti ve şu anda mükemmeller yumuşamalarıda cok iyi artık ameliyat olduğumu unuttum dikiş izimde kaybolmaya başladı bile canım umarım sende bir an önce iyileşirsin tatlım

canım bende anlamdım zaten nasıl olduğumu.hep bu siteyi okuyordum hatta senin fotolarına felan da baktım hatırlarsın belki.okullar tatil olunca olucam diyordum 2 doktorla konusup hemen karar verdim iyikide ani karar vermişim uzayınca daha kötü...sağol hayatım 5. günüm bugun

süper valla senin adına cok sevindimmmm.benim sırt ağrım hafifledi dümdüz tyatamıyorum 2-3 yastıkla aynı pozisyonda yatınca birde deri gerildiği için çok acıdı sırtım ama iyiym biraz daha.iyi dileklerin için sağol canım...

gerginliğe doktorum normal dedi hatta biraz daha gerilebilir demişti.zaten az inmeye basladılar sanki bazen unutuyorum onları bazende kısa süreli geriliyorlar bende aldım ozon yagı bakalım sürüyorum umarım catlamaz.dikiş için sadece batticon kullanıyorum.bir hafta sonra tekrar gitcem doktora hem iz için sanırım krem verip hemde masaj vericek canım.....

bu arada sen naptın sende ankaradasın sanırım karar verdin mi doktora?

Canım merhaba.Biraz daha iyi olmana sevindim.Gerginliklerinin olması çok normal.Biraz daha zaman geçsin hiçbirşey kalmıcak emin ol:)Ben 2 3 yastıkla sırt üstü yatmaya o kadar alıştım ki,artık yan yat diyorlar yatamıyorum:))Göğüsde çatlak oluşmasını hiç duymadım,bence o konuda da rahat ol.Ne demişler atalarımız şekerim,sakınılan göze çöp batarmış:)Çok umursama,zaman geçicek herşey düzelicek.Yeri gelcek bende silikon mu vardı yaw diceksin:)

aklıma nerden takıldı anlayamadım ve kendimi estetik cerrahları araştırırken buldum yazlılanları okudukça korkular artıyo valla herkese geçmiş olsuun diyorum

senin boyun kilon kaç canım sana kaç gün oldu?son olarakkkkk bedenin kaç oldu

canım merhaba,
benım boyum 173 kilom 50
kasaltı 325 takıldı,gayet buyukler hatta keske doktoru dınleseydım 270 taktırsaydım dıyorum.soyle anlatalyım dolu dolu c cup oldum.d cup da olabılır..
375cc diyorsunuz arkadaslar eger high profile ise gercekten buyuk bır protez..benım 2 gun sonra 1 ayım doluyor.hergun masaj ve odemlerın gıtmesıyle sekıllenıp kuculuyorlar.adet gunlerımdekı gıbı bır hassalık var suan goguslerımde.onun harıcınde allahıma bınlerce sukur hersey yolunda gıdıyor

simdi anlayamadigim high profileler daha mi buyuk gosteriyor.galiba tabanlari kucukmus

aykızz nasıl oldun? daha iyisin di mi? senin 5. benim de 4. günüm :) ağrım sızım geçti de dediğin gibi gerginlik var..gerçi onun da bugün daha azaldığını hissediyorum..yukardalar ne zaman inecekler acaba şimdiden sabırsızlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…