canım merhaba,
gecmıs olsun,bendede 325cc var.boyun kılon kac?kac beden oldun?
canım çok geçmiş olsun zorunu atlatmışsın bundan sonrası çok daha kolay olacaktır ve hızla iyileşeceksin eminim ki..sonra keyfini çıkarmaya başliicaz :92:
evet ilk günlere göre cok cok iyiym. şişlerim inmeye basladı gibi geliyor bu süreç bir an önce geçer umarım... senin ameliyata kaç gün oldu?
canım bende zühtü beyi gittim gördüm ama henüz karar veremedim ama en iyisi o galiba. full77 de sormuş boy-kilo nedir acaba 325 cc takıldı. cc konusunda tecrübelerini bekliyoruz. ben 1,75 kilo 60. 325 ten büyük olur diye tahmin ediyorum sen nedersin
ne kadara maloldu canım
gecmis olsun gule gule kullancanim bir biraz disini sIk ondan sonra gel keyfim gel
canım bugün benim 3. günüm..yarın sargılarımdan kurtulcam..onu bekliyorum..sen kurtuldun mu?
dikişim üzerine bant vardı birde sporcu sütyeni kontrolde zühtü bey o bantlarıda cıkardı suan azcık gazlı bez var üzerinde ,yarında banyo yapıcam inşallah...
4500 tl ödedim canım.
ayy ewet bende banyo yapmak istiyorum..senin kaçıncı günün canım?
evet banada aynı fiyatı vermişti, güvendim şimdi. Hastahane nasıldı hemşireleri, odaları konforun yani. 1 gece kaldın dimi, genel olarak memnun kaldın mı??
4.gün hayatım. seninle aramızda bir gün var değil mi? benim memişler seninkinden 1 gün büyük...
canım merhaba,
gecmıs olsun,bendede 325cc var.boyun kılon kac?kac beden oldun?
evet canım yaa doğru seninkiler benimkilerin ablası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?