• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aykızz Meme Estetiği Ameliyatı

aykızz nasılsın canım?bendede 325cc var benım 1 ay bıttı merak etme ustler ınıyor ve dogal meme goruntusunu alıyor..yalnız benımkıler cok ayrık duruyorlar..
merak etme buyukluk cok degısmıcek sadece sekıllenecekler.

ful77 bende ameliyat olalı 8 gün geçti..300 cc high profil dual plan takıldı..1 ayda üstler iniyor mu gerçekten 1 ay yetiyor mu? senin de dual plan mı?

Bir ay sonra şişlikler gitmeye başlıyor.Ama tabi tamamen ödemlerin görüntüsü gitmiyor.Yaklaşık 3 ay sonra kendini belli ediyor,6 ay sonrada tamamen protezlerin varlıgını unutuyor, yumuşamış,dogal görünüme kavuşuyorlar.6 Aydan sonrasını bilemiyorum,ben de bekliyorum,ama bundan iyisi şamda kayısı..:9: Bu kadar yeter bence,dahada dogallaşmasın..:40:

işte olana kadar neler yaşıyoruz oluncada bunlar başlıyor.. sabır etmek lazım ama cabuk geciyor zaman korkma canım onlar öyle kalmayacak ama ilk başta şişler ya insan önce gözü onlara bir alışıyor zamanla indikce inmesin demeye başlıyoruzz bende yaşadım yeter ay inmesin dedim doktora bile ama 2 ayda tam anlamıyla inip normal hale geliyolar ve öyle üstleri felan kalmıyor oturuyor sporcusüdyenini tak ben 2 ay taktım onu o hem şekil almasında cok yardımcı şimdi cok gergin ve serttirler onlarda masajla hem incek hemde yumuşayacak korkma bişey olcak diye vereceği masajları hergün yap cok faydasını görceksin aşağıya zaten yer cekiminden bile iniyolar benim burdan olan arkadaşlarım gördüler suan 1.bucuk sene oldu izler zaten yok oldu ben bile nerdeydi diye bakarken zor görüyorum cok doğal yumuşak ve tamamen cok doğal oldular görenlerde zaten kendi gögüsüm sanıyor inanmıyolar sizde biraz sabır sapa sağlam sorunsuz cıkmışsınız ya en öenmlisi bu zaten gerisi kolay artık bide şunu sanada tavsiye edeyim arkadaşlarımzda söyledim yaralarınız iyileşip kabuklar düştüğünde her banyoda kese yapın oraya ölü deriyi temizleyin ben öyle yaptım cok faydası var izlerin kaybolmasında ve zaten ameliyat izi yok edici melhemde yazacak daha sana onuda hergün ihmal etme fıstık

göz alışınca küçülmesin istiyorsun...ne kadar hızlı değişim gösteriyorlar.sabah bir kalkıyorsun anaaaa inmişler :62: sonucun güzel olacağından eminim bu halleri bile cok güzell hele bide asağı doğru ineceklerini düşünürsek ohhhh misss.sağol canım içimi rahatlatıyorsunnnnn :54:

aykızz nasılsın canım?bendede 325cc var benım 1 ay bıttı merak etme ustler ınıyor ve dogal meme goruntusunu alıyor..yalnız benımkıler cok ayrık duruyorlar..
merak etme buyukluk cok degısmıcek sadece sekıllenecekler.

benimkiler asırı ayrık değil masajlada yakınlasıyormus canım zamanla yaklasırlar.. sütyen cupu c değil mi?

geçmiş olsun tatlım. bende zühtü beyi hem burun hemde göğüs için düşünüyorum, aynı anda olmak istiyorum ikisinide. yalnız biraz daha beklemem gerekiyor, benim için en uygun tarih kasım başı. inşallah bir terslik çıkmaz olurum bende. bir yıldır yoğun bir şekilde araştırıyorum hergün düşünüyorum, çok yorucu bir süreç gerçekten. bi an önce olsun bitsin istiyorum :(

zühtü bey cok ii bir doktor benim içime cok sinmişti görüş istersen...

Bir ay sonra şişlikler gitmeye başlıyor.Ama tabi tamamen ödemlerin görüntüsü gitmiyor.Yaklaşık 3 ay sonra kendini belli ediyor,6 ay sonrada tamamen protezlerin varlıgını unutuyor, yumuşamış,dogal görünüme kavuşuyorlar.6 Aydan sonrasını bilemiyorum,ben de bekliyorum,ama bundan iyisi şamda kayısı..:9: Bu kadar yeter bence,dahada dogallaşmasın..:40:

teşekkür ederim arzum77..o zaman beklemeye devam etmekten başka çare yok... en azından 1 ay geçseydi diyorum ama olsun zaten zaman çabuk geçiyo..inşallah çok küçülmezler :1:

ful77 bende ameliyat olalı 8 gün geçti..300 cc high profil dual plan takıldı..1 ayda üstler iniyor mu gerçekten 1 ay yetiyor mu? senin de dual plan mı?

canım merhaba,
gecmıs olsun zor olanı atlattımissın..benim kas altı 325 hig profile takıldı.1 ay 2 gun oldu.sol ındı ama sag taraf halen yukarda:((yumusamaya basladılar.
3 aya ıner demıstı doktor..1 ayda bıle farkını goruceksın sakın endıselenme onlar suan cok sısler..

canım merhaba,
gecmıs olsun zor olanı atlattımissın..benim kas altı 325 hig profile takıldı.1 ay 2 gun oldu.sol ındı ama sag taraf halen yukarda:((yumusamaya basladılar.
3 aya ıner demıstı doktor..1 ayda bıle farkını goruceksın sakın endıselenme onlar suan cok sısler..

Kas altı ameliyatlarında kaslar kesildigi için ödemler daha fazla oluşur,panik yapmayın kızlar,herşey yoluna girecek,zaman sadece birazcık zaman :24:

ben de ankaradayım ama hep istanbuldaki doktorları incelemiştim. yavaş yavaş zühtü bey aklıma yatmaya başladı, okuduğum kadarıyla herkes halinden memnun :)

aykızz daha önce yazmışsındır belki ama ben göremedim, yaptırdığın damla silikon mu, yoksa yuvarlak mı? bir de zühtü bey hangi kesi yöntemini kullanıyor onu merak ediyorum.

[QUOTEcek=arzum77;20624106]Kas altı ameliyatlarında kaslar kesildigi için ödemler daha fazla oluşur,panik yapmayın kızlar,herşey yoluna girecek,zaman sadece birazcık zaman :24:[/QUOTE]

evet sanırım kas altı oldugu hem ağrı fazla hemde ödem olayı ama zamanla gececek tabii.2 hafta olacak ne kadar değişim gösterdi 6 aydaki değişimi düşünemiyorum bile :64:

ben de ankaradayım ama hep istanbuldaki doktorları incelemiştim. yavaş yavaş zühtü bey aklıma yatmaya başladı, okuduğum kadarıyla herkes halinden memnun :)

aykızz daha önce yazmışsındır belki ama ben göremedim, yaptırdığın damla silikon mu, yoksa yuvarlak mı? bir de zühtü bey hangi kesi yöntemini kullanıyor onu merak ediyorum.

canım dual plan ile yuvarlak takıldı zühtü beyi tavsiye ederim ahatlıkla düşünebilirsin bence

kızlar hepinize cok gecmiş olsun istanbulda ameliyat olan yok mu bır de bu zuhtu bey nakıt mı 4500 ıstıyor bende olmayı ıstıyorum suan doktor araştırması içine girdim ne yapcagımı bılmıyorum yardımcı olursanız cok sevınırım(yer çekimine yenik gögüslerim):):)

kızlar hepinize cok gecmiş olsun istanbulda ameliyat olan yok mu bır de bu zuhtu bey nakıt mı 4500 ıstıyor bende olmayı ıstıyorum suan doktor araştırması içine girdim ne yapcagımı bılmıyorum yardımcı olursanız cok sevınırım(yer çekimine yenik gögüslerim):):)

canım bilmeyenler için sunu söylemek istedim..zühtü bey istanbuldada belli günlerde gelip ameliyat yapıyor görüştüğünde sorarsan gün verip o gün geldiğinde yapıyor benim arkadaşlarım oldu burundan mesela sadece ankda yapmıyor..bide ankarada olursan bir kısmı peşin bir kısmını taksitte yapıyordu cünki böyle ameliyat olan arkadaşlarımda var kendisine cok iyi doktordur tavsiye ederim..ben burun gögüs ve lipo oldum ve cevren cok kişide ona olduğundan biliyorum

arkadaşlar, boy, kilo vs bilgisi veriyorsunuz da omuz genişliği de önemli. keşke bundan da bahsetseniz. ayrıca, internette araştırdığım kadarıyla göğüs ağırlığı ve yüksekliği gibi bilgiler de var. bunlardan da bahsedin lütfen. doktorunuz ne gibi sorular soruyor, nerelerin ölçüsünü alıyor..vs

arkadaşlar, boy, kilo vs bilgisi veriyorsunuz da omuz genişliği de önemli. keşke bundan da bahsetseniz. ayrıca, internette araştırdığım kadarıyla göğüs ağırlığı ve yüksekliği gibi bilgiler de var. bunlardan da bahsedin lütfen. doktorunuz ne gibi sorular soruyor, nerelerin ölçüsünü alıyor..vs

canım boy kilo ve omuz genişliğine bakıyor fakat ölçmüyor sadece ölçtüğü hatırladığım kadarıyla gögüs cevresi ve arası ve yüksekliği önemli olanda gögüs cevresi ve içinin kaç cc protez alacağı..gögüs ağırlığıyla ilgili birşey demiyor ama yüksekliği dikliği ve sarkma varsa ona göre zaten anlatıyor.böyle olur şöyle olur diye bilgi zaten veriyor.doktor fazla soru sormuyor sadece senin ne ölcüde istediğini hangi büyüklükte olması istediğini soruyor ve kesi yerini soruyor 3 ceşit kesi yeri var cünki ama genelde tavsiye ettiği ve sağlıklı gördüğü gögüs altı kesisini söylüyor..yapacağı sistemi anlatıyor ve bizim doktorumuz dual pland sisteminde yapıyor buda yarısı kas altı yarısı kast üstü oluyor tabi gögüsünün şekline ufaklıgına görede şu protez senin gögüsüne uyar diyor.omuz genişliğinde tabi önemli o gögüsü vucüdünün kaldırması önemli dışardan göze batmaması ve cok fazla büyük olmaması önemli doğallık yani..esasında doktora sorduğun soruların tüm cevaplarınıda alıyosun..

Back