• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aykızz Meme Estetiği Ameliyatı

gerginliğe doktorum normal dedi hatta biraz daha gerilebilir demişti.zaten az inmeye basladılar sanki bazen unutuyorum onları bazende kısa süreli geriliyorlar bende aldım ozon yagı bakalım sürüyorum umarım catlamaz.dikiş için sadece batticon kullanıyorum.bir hafta sonra tekrar gitcem doktora hem iz için sanırım krem verip hemde masaj vericek canım.....

bu arada sen naptın sende ankaradasın sanırım karar verdin mi doktora?

canım sonunda sende aramıza hatta benim doktora olanlardansın gerci senle ara ara konuşmuştuk.zühtübey iyi bir doktordur cokta tecrubeli iyi secim yapmışsın cok cokta geçmiş olsun ben artık burda eskiyim gögüslerinin agrısı gerilmesi sertliği cok normal 2 ay oldumu cok değişcek şişler incek daha yumuşayacak zaten size masajlar vercecek yaraların iyileşince iz kalmasın diye krem vercek hep bunlar sırayla daha en yeni zamanın canım bi sıkıntın olursa sorabilirisin fıstık bende yeni tatilden geldim senide görünce hem şaşırdım hemde sevindim kurtulmuşsun:))

canım sonunda sende aramıza hatta benim doktora olanlardansın gerci senle ara ara konuşmuştuk.zühtübey iyi bir doktordur cokta tecrubeli iyi secim yapmışsın cok cokta geçmiş olsun ben artık burda eskiyim gögüslerinin agrısı gerilmesi sertliği cok normal 2 ay oldumu cok değişcek şişler incek daha yumuşayacak zaten size masajlar vercecek yaraların iyileşince iz kalmasın diye krem vercek hep bunlar sırayla daha en yeni zamanın canım bi sıkıntın olursa sorabilirisin fıstık bende yeni tatilden geldim senide görünce hem şaşırdım hemde sevindim kurtulmuşsun:))

evet canım senin memnun olman beni etkilemişti sağolasın. evet kurtuldum ama 5. günüm olmasına rağmen sabırsızlanıyorum. şimdi kafayı ne kadar küçülecekler diye takıyorum bayagı büyükler gerçi ben sevdim ama eşim kıskanmaya başladı :60: herkesin ödemi farklı tabi ama ne kadar fark oluyor ? birde o üstler öle kalmaz dimi biliyorum ödemliler ama ne bileyim böle kalcak gibiyim :1:

Canım merhaba.Biraz daha iyi olmana sevindim.Gerginliklerinin olması çok normal.Biraz daha zaman geçsin hiçbirşey kalmıcak emin ol:)Ben 2 3 yastıkla sırt üstü yatmaya o kadar alıştım ki,artık yan yat diyorlar yatamıyorum:))Göğüsde çatlak oluşmasını hiç duymadım,bence o konuda da rahat ol.Ne demişler atalarımız şekerim,sakınılan göze çöp batarmış:)Çok umursama,zaman geçicek herşey düzelicek.Yeri gelcek bende silikon mu vardı yaw diceksin:)

inşallah canım catlama olayını cok kafama takmıyorum işk günler derimin içinden sanki o protezler cıkcak gibi geşliyordu aslında yağı öncelikle o yuzden aldım.canım cok yanıyordu çünkü.şimdi sadece üst kısımlarda ve koltuk altı kısmında dokunuldugunda ağrı var.birde sağ göğsüm sola nazaran daha ağrılı kötüye gitmezse sorun yok.sabretcem artık.çok zaman olmus gibi ama sadece 5 gün oldu :59:

canım merhaba,
benım boyum 173 kilom 50
kasaltı 325 takıldı,gayet buyukler hatta keske doktoru dınleseydım 270 taktırsaydım dıyorum.soyle anlatalyım dolu dolu c cup oldum.d cup da olabılır..
375cc diyorsunuz arkadaslar eger high profile ise gercekten buyuk bır protez..benım 2 gun sonra 1 ayım doluyor.hergun masaj ve odemlerın gıtmesıyle sekıllenıp kuculuyorlar.adet gunlerımdekı gıbı bır hassalık var suan goguslerımde.onun harıcınde allahıma bınlerce sukur hersey yolunda gıdıyor:nazar:

genelde b cup diyorlardı vay be c mi oldun.peki senin önceden dokun varmıydı.sanki benim ödemlerim inince c olmaz olsada dolu dolu olmaz gibi geliyor...

aykızz nasıl oldun? daha iyisin di mi? senin 5. benim de 4. günüm :) ağrım sızım geçti de dediğin gibi gerginlik var..gerçi onun da bugün daha azaldığını hissediyorum..yukardalar ne zaman inecekler acaba şimdiden sabırsızlanıyorum :1:

aynen canım ya ağrı yok öle ama gerginlik var. bazen daha da geriliyorlar sonra geçiyor benimki.evet o yukarı kısımları cıplakken cok komik duruyor bide. kötü kadın gibiyim töbe töbe :52: ama canım bugun eski bir gömleğimi giydim durusu cok farklı oldu öle mutlu oldum ki modeli değişti sanki :65: isteyen herkese nasip etsin allah...

simdi anlayamadigim high profileler daha mi buyuk gosteriyor.galiba tabanlari kucukmus

evet canım tabanı dar ön cıkıntısı daha cok.. benimki high profil değil. hiç dokusu olmayanlara takıyorum dedi doktorum benim azcık da olsa ele gelen bir miktar memcik vardı :1: bana moderate plus profil takıldı bu protezinde taban kısmı daha geniş high profile göre oyuzden göğüsler daha yakın oluyor. tercih meselesi ii doktor bulursan her türlü protezi doğal yapar merak etme...

canım merhaba,
benım boyum 173 kilom 50
kasaltı 325 takıldı,gayet buyukler hatta keske doktoru dınleseydım 270 taktırsaydım dıyorum.soyle anlatalyım dolu dolu c cup oldum.d cup da olabılır..
375cc diyorsunuz arkadaslar eger high profile ise gercekten buyuk bır protez..benım 2 gun sonra 1 ayım doluyor.hergun masaj ve odemlerın gıtmesıyle sekıllenıp kuculuyorlar.adet gunlerımdekı gıbı bır hassalık var suan goguslerımde.onun harıcınde allahıma bınlerce sukur hersey yolunda gıdıyor:nazar:

merhaba,canım ya şu cup ölçüsü memenin sırt haricindeki kendi ölçüsümü?öyle ise a mı b mi nasıl ölçü alıp öreniyorsunuz?tşk.öptüm

evet canım tabanı dar ön cıkıntısı daha cok.. benimki high profil değil. hiç dokusu olmayanlara takıyorum dedi doktorum benim azcık da olsa ele gelen bir miktar memcik vardı :1: bana moderate plus profil takıldı bu protezinde taban kısmı daha geniş high profile göre oyuzden göğüsler daha yakın oluyor. tercih meselesi ii doktor bulursan her türlü protezi doğal yapar merak etme...

hmm anladim canim tesekkur ederim:16:

evet canım senin memnun olman beni etkilemişti sağolasın. evet kurtuldum ama 5. günüm olmasına rağmen sabırsızlanıyorum. şimdi kafayı ne kadar küçülecekler diye takıyorum bayagı büyükler gerçi ben sevdim ama eşim kıskanmaya başladı :60: herkesin ödemi farklı tabi ama ne kadar fark oluyor ? birde o üstler öle kalmaz dimi biliyorum ödemliler ama ne bileyim böle kalcak gibiyim :1:

işte olana kadar neler yaşıyoruz oluncada bunlar başlıyor.. sabır etmek lazım ama cabuk geciyor zaman korkma canım onlar öyle kalmayacak ama ilk başta şişler ya insan önce gözü onlara bir alışıyor zamanla indikce inmesin demeye başlıyoruzz bende yaşadım yeter ay inmesin dedim doktora bile ama 2 ayda tam anlamıyla inip normal hale geliyolar ve öyle üstleri felan kalmıyor oturuyor sporcusüdyenini tak ben 2 ay taktım onu o hem şekil almasında cok yardımcı şimdi cok gergin ve serttirler onlarda masajla hem incek hemde yumuşayacak korkma bişey olcak diye vereceği masajları hergün yap cok faydasını görceksin aşağıya zaten yer cekiminden bile iniyolar benim burdan olan arkadaşlarım gördüler suan 1.bucuk sene oldu izler zaten yok oldu ben bile nerdeydi diye bakarken zor görüyorum cok doğal yumuşak ve tamamen cok doğal oldular görenlerde zaten kendi gögüsüm sanıyor inanmıyolar sizde biraz sabır sapa sağlam sorunsuz cıkmışsınız ya en öenmlisi bu zaten gerisi kolay artık bide şunu sanada tavsiye edeyim arkadaşlarımzda söyledim yaralarınız iyileşip kabuklar düştüğünde her banyoda kese yapın oraya ölü deriyi temizleyin ben öyle yaptım cok faydası var izlerin kaybolmasında ve zaten ameliyat izi yok edici melhemde yazacak daha sana onuda hergün ihmal etme fıstık

aykızz ben ne kadara mal olduğunu öğrenmek istiyorum birde konulan bütüklük ile fiyat değişiyor mu?

ank32 hangı doktora amelıyat ooldun yontemın vs vs ayrıntılı bılgı verrımısın

bende 1.bucuk sene oldu zühtü demir e ameliyat oldum dual pland sisteminde kas altı kas üstü mentor marka takıldı 300 cc 85b-c cup arası kullanıyorum görüntü olarak ve yumuşaklık olarak tamamen doğal gögüs gibi ben cok memnunum tavsiye ederim. izlerde silik durumda gözükmüyor..

aykızz nasılsın canım?bendede 325cc var benım 1 ay bıttı merak etme ustler ınıyor ve dogal meme goruntusunu alıyor..yalnız benımkıler cok ayrık duruyorlar..
merak etme buyukluk cok degısmıcek sadece sekıllenecekler.

geçmiş olsun tatlım. bende zühtü beyi hem burun hemde göğüs için düşünüyorum, aynı anda olmak istiyorum ikisinide. yalnız biraz daha beklemem gerekiyor, benim için en uygun tarih kasım başı. inşallah bir terslik çıkmaz olurum bende. bir yıldır yoğun bir şekilde araştırıyorum hergün düşünüyorum, çok yorucu bir süreç gerçekten. bi an önce olsun bitsin istiyorum :(

merhaba,canım ya şu cup ölçüsü memenin sırt haricindeki kendi ölçüsümü?öyle ise a mı b mi nasıl ölçü alıp öreniyorsunuz?tşk.öptüm

canım merhaba gec gordum pardon sımdı cevaplayayım sorunu..
ewet canım mememın sırt harıcınde kı kendı olcusu.ben dolu dolu c cup oluyorum.bu arada benimkı high profile daha çıkık tepe kısmı.eger amacınız buyuk meme sahıbıolmakıse hıgh profıle yoksa dogallık konusunda moderate plus lar daha dogal duruyor..

canım senın 325cc moderate plus bana high profile takıldı.cup farkı oluyor.ben dolu dolu c cup oluyorum canım.keske bende moderate plus taktırsaydım..

Back