Ayıp mı ettim gerçekten

Para konusunda bütçe yok bütçe yok dedi önce, sonra bir sürü eleman alacak işe dedi ya o konular çok uzun ve ben de hala anlamıyorum, sıkıntı olan sonuçta böyle bişe yaşamamız ve yollarımızın ayrılması

Kimi ne zaman tanıyacağımızı bilemiyoruz. İkisinden de tek sebeple kurtulmuş olursunuz.

Neden herkese fikir danışıyorsunuz haklı olduğunuzu bildiğiniz bir konuda? Bence her şeyi arkadaşlarınıza sormak zorunda değilsiniz
Danışmadım, bana mesaj attığından bahsediyordum aylar sonra sohbet esnasında o da yorum yaptı
Şey mi aklınızdaki aaa böyle böyle yaptım sence nasıl? Gayet gelişi güzel böyle böyle oldu o da beni silmiş diye bahsettim arkadaşım da öküzlük etmişsin dedi. Genelde olaylara yaklaşımlarımı hep abartılı buluyor gerçekten bir gariplik olduğunu düşünüyorum bende

Hatta ek bir örnek daha vermek istiyorum. Burada eski ev arkadaşlarımla ilgili problemlerimi yazmıştım. Son zamanlarda hatta oda arkadaşımla ilgili bir sıkıntı oldu ben odamı değiştirdim sonrasında oda arkadaşımla konuştuk aramız düzelir gibi oldu. Ben odaya geri döndüm bu resmen odadan kovdu beni ertesi gün tartıştık martıştık derken. Senin odan, diğer oda oraya git muhabbeti oldu böyle saçma sapan durumlar tartışmalar yaşandı diğer bir ev arkadaşım da aa evet biz diğer oda senin gibi düşünüyoruz artık öyle benimsedik o oda senin odan dedi. Neyse okay abi ağız birliği etmişler bu oda benim odam dedim. Neyse ertesi gün kapım çaldı açtım. Diğer arkadaş odamdaki kanepeyi istiyor kullanmak için. Ben de ne münasebet ya alamazsınız dedim. Ama çok öfkelendim. O esnada da bu arkadaşımla yazışıyorduk ona anlattım. Ya dedim oda yüzünden kavga çıktı bu oda senin odan dediler, şimdi de bana ait eşyayı bu odadan çıkarıp kullanmak istiyorlar hani ne akla hizmet ya?
E dedi işte senin olduğuna saygı duydukları için önce sana soruyorlar yaa, e dedim yuh bi de sormadan mı alacaklar sormadan alsınlar bari. E diyor sen çok abartıyorsun bak sormuşlar işte sana saygıdan. Ya bu ve benzeri gibi olaylardan inan ben artık kendimi sorgulama yoluna gidiyorum. Bu sene zaten çok problem yaşadım arkadaşım da böyle dedikçe acaba mı acaba mı oluyorum

Son düzenleme:
Size hep sorunlu tipler denk geliyor galiba. Ya da davranislarinizdan biz buna herseyi yapariz sesini cikartamaz algisi olusturuyorsunuz. Boylelerini direk silin hayatinizdan hicbirseyinizi anlatmayin hep karsi tarafi hakli goruyorlar belliki

Size hep sorunlu tipler denk geliyor galiba. Ya da davranislarinizdan biz buna herseyi yapariz sesini cikartamaz algisi olusturuyorsunuz. Boylelerini direk silin hayatinizdan hicbirseyinizi anlatmayin hep karsi tarafi hakli goruyorlar belliki
Ya bu seneye kadar da böyle biri olarak görülmedim hiç de değildim. Ama böyle insanlara denk gelmediğimden galiba, ne biliyim bundan önce ortak yaşadığım insanlar çok saygılıydı kavga gürültü gerekecek durumlar yaşanmadı. Herkes durdan sustan anladı. Bunlarla enerjimiz pek uymadı. Çok sorunlar oldu bu sene

Kesinlikle uzak olmalı böyle tipler.. Çünkü bazı insanlar yanındakini aşağı çekerek kendini iyi. Hisseder, veya üzerine basarak yükselebilir ancak. Sizin içiniz rahat olsın

Sen kendini degersiz görüp gösterirsen baskalarınım sana deger vermesını bekleyemessın, evet hatayı ucretsız calısmayı kabul ederek ve kendını kucumseyerek yapmıssın, ne olursa olsun tavrın belırgın olmalı kendınden tavız verme kimseye

Valla istedigini söyleyen /yapan istemediğini işitir/yaşar.
Kusura bakmasın arkadaşınız ama sorunlu olan o. Öyle bir alışmış ki ne yapsam affediyor,susuyor diye düşünerek size kafasına göre davranmaya,kendini haklı görüyor.
Yerinizde olsam mesaja cevap dahi vermezdim. Siz yine insanlık yapip mutluluk dilemişsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…