Ayıp mı etmişim içim içimi yiyor

Arkadaslar hep kadın ve erkek eşitliğinden bahsediyoruz . Adam günlük hayatta sürekli para harciyormis . Kendisine kalan 15 bin odemesi lazım diyelim. Her hesabı erkek mi ödemeli bu biraz şey gibi ben seninle tatile gitmeyi bahşediyorum o yüzden hiçbir şeye elimi atmam . Belki de doğrusu budur bilmiyorum bu kaz kafalı erkeklere iyilik yaramaz

Çalışıp bu kadar para kazanıp da deli gibi sevgili parası yiyenleri anlamıyorum ben gerçekten.Aç değilsiniz açıkta değilsiniz karşı taraf sürekli bişeyler öderken içiniz nasıl rahat ediyor. Adam zaten kaç 36bin ödemiş şimdiye kadar.Çok ayıp yaptığınız ben onun yerinde olsam ayrılırdım

Merhaba 2 senedir güzel giden bir ilişkim var onu çok seviyorum o da beni seviyor biliyorum ciddiye doğru gidiyoruz yani.sorun şu yazın tatile gitmiştik 36 bin tl tuttu benim kredi kartımdan çekildi hepsi 6 taksite böldüm ödüyordum her ay sadece bir kere bana 6 bin gönderdi ama devamlı der yani canım ben de sana bi şey yapmak istiyorum seni bi yere götürmek istiyorum vs diye lafta kalıyor sürekli günlük hayatta cok eli açıktır bana karşı özel günleri asla atlamaz dışarda elimi cebime attırmaz hakkını yiyemem .son zamanlarda harcamalarım taksitlerim arttı derken yetişememeye başladım hiçbir şeye kredi kartı borcum 80k geldi.Çok bir sıkıntı yok aslında maaşım 50-55 arası öderim ama son günlerde buraya açılan kız erkek arası para muhabbetinden midir nedir bi gaza geldim ve aramızda aşağıdaki gibi bir muhabbet geçti kart borcumu ödeyip bir an önce evlilik için vs para biriktirmek istiyordum ve para istedim,o da elinden geldiğinde yardımcı olacağını söyledi bende yardım istemediğimi o zamanki otel parasını paylaşmak istediğimi söyledim az para değil sonuçta.ama kalbini kırdım galiba kötü bir şey demek istememiştim parasında da değilim onu çok seviyorum sizce nasıl bir yol izlemeliyim mesajları bırakıyorum buraya
Adam manipülatör :))) tatil paranın yarısını al sonra koşarak uzaklaş

Ben sizi haklı buldum, sonuçta birlikte gitmişsiniz siz istemeden her ay düzenli göndermesi gerekirdi. Ben olsam öyle yapardım. Hediye alması, yemek ısmarlaması ile bir mi? Yemeği insan arkadaşına da ısmarlıyor.

36/6=6
80-6= 74
Bunun sevgilinizle ne alakası var? Baya dümdüz ayıp etmişsiniz. Meseleyi tatil parasına bağlamak için kredi kartından dem vurmuşsunuz üstelik bi tanesini Ödemiş aylık 5 bine düşmüş. Kalan her şeyi de ödüyormuş masrafı yok size. 75 binden kendiniz sorumlusunuz. Baştan konuşulsa, sen şu kadar gönder vs diye o zaman ayıp olmazdı.

Ama bunu ödemek zorunda degil de lütufmuş gibi dile getiriyor ben buna takıldım kiz arkadasin yüklü meblaglı bir borca daliyor verdiğin 6 lira nedir ki devede kulak.Tatil borcunun yarisıni ödemis olsa hanimefendi en azindan kartin asgarisini kapatir diger borclar icin kimsenin bir sey bekledigi yok zaten
İyi de adam tamam demiş yani.

36/6=6
80-6= 74
Bunun sevgilinizle ne alakası var? Baya dümdüz ayıp etmişsiniz. Meseleyi tatil parasına bağlamak için kredi kartından dem vurmuşsunuz üstelik bi tanesini Ödemiş aylık 5 bine düşmüş. Kalan her şeyi de ödüyormuş masrafı yok size. 75 binden kendiniz sorumlusunuz. Baştan konuşulsa, sen şu kadar gönder vs diye o zaman ayıp olmazdı.
12.500 ve 6.000 liralık iki büyük taksitim var.bu kadar borç da önceki ay hiç kredi kartı borcunu ödeyemediğim için oldu zaten

Bakın, kimin plan yaptığı önemli değil. Eğer bütçesi fazla bir tatile çıkılıyorsa bir erkek gücü de yetiyorsa kadına güçlü gözükmek için ve değer verdiğini göstermek için zaten öne atılır. Eril ve dişil enerjiler için bunlar doğaldır. Örnek veriyorum ben de eşimle ilk tatile çıkınca çoğu önemli şeyi o ödüyordu ben arada kahve çay tatlı gibi şeyleri ödedim ama o daha fazlasını ödedi. Ve bana asla ödetmedi. Bugün evliyiz 2 sene geçti, ikimizde allaha şükür kazanıyoruz o ya da ben kim verdi takılmıyoruz. Ama başta aa hadi sen öde ben sana 6 bin atayım falan dese ben d eo güveni oluşturamazdı ki. Çünkü dişil enerji alıcıdır. Ve bu yanlış değil. Planı kadın yapsa da bakın sonucuna kadına dert olmuş çünkü bunu yazan kişi de içten içe rahatsız olmuş. Çünkü karşıda net kararlı karşısındaki kadın için kaynaklarını döken birini görmeyi istiyor içten içe göremeyince de muhabbet saçma yerlere gidiyor. Şekil A.
Hay eril dişil enerjinize ya kıro kıro muhabbetler. Adam dışarıda hesap ödettirmiyormuş kadına. Bir gün önce 1.000 tl lik hesap ödemiş.
Tatil planını kadın yapıyor, yeri kadın seçiyor. İki tarafın da durumu iyi belli ki. Adam payına düşenin yarısını ödemiş zaten. Bence kalan kısmı önemsemedi bile. Hani durumlar iyi olunca geçti gitti kafasından. Aylaaaaar sonra önüne sürülünce de afallamış belli ki. 12k size koyuyorsa 80k lık kredi borcu yapmazsınız bir zahmet. Dişil enerji ayağına kendinize sponsor aramayın. Bütçelerinize göre hareket edin.

İyi de adam tamam demiş yani.
Tamam dedi ama nasıl bir tamam dedi içine oturdu
Çalışıp bu kadar para kazanıp da deli gibi sevgili parası yiyenleri anlamıyorum ben gerçekten.Aç değilsiniz açıkta değilsiniz karşı taraf sürekli bişeyler öderken içiniz nasıl rahat ediyor. Adam zaten kaç 36bin ödemiş şimdiye kadar.Çok ayıp yaptığınız ben onun yerinde olsam ayrılırdım
ben deli gibi sevgili parası yemiyorum ihtiyacım da yok zaten evim var arabam var yalnız yaşıyorum,kazandığımı kendime harcıyorum,onla da harcıyorum.

Hay eril dişil enerjinize ya kıro kıro muhabbetler. Adam dışarıda hesap ödettirmiyormuş kadına. Bir gün önce 1.000 tl lik hesap ödemiş.
Tatil planını kadın yapıyor, yeri kadın seçiyor. İki tarafın da durumu iyi belli ki. Adam payına düşenin yarısını ödemiş zaten. Bence kalan kısmı önemsemedi bile. Hani durumlar iyi olunca geçti gitti kafasından. Aylaaaaar sonra önüne sürülünce de afallamış belli ki. 12k size koyuyorsa 80k lık kredi borcu yapmazsınız bir zahmet. Dişil enerji ayağına kendinize sponsor aramayın. Bütçelerinize göre hareket edin.
Evet ben bütçemi aştım zaten ona bir şey demiyorum bu ay çok pahalı ülkelerden birine gittim 10-15k orda harcadım e dönerken hediyeler parfümler falan derken uçtu gitti,birde 12.5k sabit başka bir taksitim var o yüzden birikti bu kadar,kendime sponsor aramıyorum yani

Bu enerjileri kim buldu aşırı merak ediyorum, kendine sponsor arayan dişil enerji alır diyip , hesap oderme peşinde . Ağzınıza saglik

Bence de ayıp etmişsiniz destek atarım demiş zaten güzel bir üslupla devamında dedikleriniz olmamış yani.
Umarım aranızda gizli bir soğukluk oluşturmaz bu durum güzel bir çift gibi geldiniz bana

Üstünden zaman geçmesi talihsizlik olmuş. Mesajladınızda da önce yardım isteyip sonra ıstemıyorum demek baya tutarsız olmuş bu yüzden sevgilinizin aklını baya karıştırıp konunun farklı yerlere gitmesine sebebiyet vermişsiniz. Yüzyüze düzgünce ifade edin kendinizi. Durum böyle böyle sanada demeye çekindim sonrada toparlamaya çalıştıkça mahcup oldum iyice deyin. Çünkü karşınızdaki kişi ciddi düşündüğünüz sevgiliniz. Bunlar insanı şeyler yardım etmek istiyorsa bırakın etsin. Destek istemediğinizi söylediğiniz için hediye ile geri dönüş yapabilirsiniz sonradan

Tamam dedi ama nasıl bir tamam dedi içine oturdu

ben deli gibi sevgili parası yemiyorum ihtiyacım da yok zaten evim var arabam var yalnız yaşıyorum,kazandığımı kendime harcıyorum,onla da harcıyorum.
Söylediklerinizle yaptıklarınız uyuşmuyor maalesef..attığınız mesajlar böyle bir profil çizmiyor 🤦🏻‍♀️

Evet sevgilinize attığınız mesajlar aynen öyle olmuş
Ne alakası var ya kart borcumun bir kısmını kapatmak için sevgilimden beraber yaptığımız masrafın bir kısmını istemenin nesi yiyicilik? Yiyici olsam çok zengin biriyle olurum hemen hemen aynı maaşı alıyoruz biraz fazladır onun belki.bu durumda ne kadar yiyebilirim zaten maksimum? Ben kendi paramı yiyorum canım kart borcumdan da belli olduğu üzere.

X