ayın sonunda olacak nişanımı iptal ettim..

Haklısın usulüyle bi evliliğim olmadı ama allah bana dünyanın en muhteşem eşini layık gördü allah herkese böyle bi eş versin

esın bızı ılgılendırmez madem konu sahıbıne fazlasın ıstemeyeceksın Allah sana hakettıgını verır dıyorsun sende hakettıgını bulmussun demekkı

esın bızı ılgılendırmez madem konu sahıbıne fazlasın ıstemeyeceksın Allah sana hakettıgını verır dıyorsun sende hakettıgını bulmussun demekkı

Neden olumsuz düşünüyorsun ki belki daha iyisini hak ettiği için bunlar başına geldi.

Hayatım alt üst oldu diye üzülme ya altı üstünden hayırlıysa demis şems.

çok ilginç geldi

peki parasızlıktan sürekli bişey uyduruyor olabilirmi? sonundada param yok diye itiraf etmiş olabilirmi?
yani arkadaşımız kendi kendine nişan düğün yapayım diye kalkmış olamaz heralde. bir isteme durum söz konusu olmuştur. aileler araya girmiştir.
eğer nişanlanacağı kişi olayı buraya kadar getiriorsa oda kızımızı istiyordur diye düşündürüyor
fakat şuda ilginç ki, kızımız istemiyorum bitti dediğinde arayıp sormuyor olmasıda, bir ayrılığı gerçekleştirme çabası olabilir diye düşündürüyor.
entersan bir durum :26:

şimdi mesele yüzük mü ? gelmemesi mi ? ben de evlenme teklifi almadım öyle süslü kelimeler söyleyip önümde diz çöküp kutudan tek taşı çıkarmadı eşim.. evleniyoruz dedi evlendik.. belki gercekten parası yok gelemedi ayrıca ucak biletleri herzaman 200 300 tl deıl kı 50 60 tl de oluyor bazen.. neden sabırlı olmayı denemiyorsun.. bi yüzük bi para ayrılık sebebıne bakar mısın ? evlılıge gıden yolda bu sorunlar tabı kı cıkıcak sen bence bıraz maddıyatcısın guzelım kusura bakma da.. tek taş almadı teklıf etmedı gelıcem deyıp gelmedi bitti.. hıc mı guzel bı anın gecmedı bu adamla anlamadım ben sımdı :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…