• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayın sonunda olacak nişanımı iptal ettim..

tabi gelicem deyip de gelmemesi çok ayıp ama bir yüzzük olayı da ilişkini
özellikle nişanını bitirmemeliydi bence . Kocam beni kaçırdı asırı aile baskısı vesaire yüzünden
biz evlendiğimizde normal sartlara ileleseydi herşey nişanlamış olacaktık
benimde bi yüzüğüm yoktu nikahdan sonra aldık yüzüklerimizi
küçük bi kutlama ile aile içinde taktık çokta güzel oldu
bende her kız-kadın gibi tektaşı severim ama kocam almadı bana kaynanam taktı çokda eğlenceliydi
bence herşeyin fazlasını istemek doğru değil allah zaten sana layık gördüğü kadarını veriyordur zaten

cıddı cıddı boylemı dusunuyorsunuz yanı :53::53::53::53::53:
ya karsınızdakı insanlar kotü cıkarcı cımrı kısılerse sız sesınızı cıkarmayıp Allah bana bu kadarını mı layık gordu dıyeceksınız?
o zaman Allah sıze usuluyle evlenmeyı layık gormemıs canım:ssz:

çok doğru bi karar vermişsin tebrik ederim canım..
bundan sonrasında hayırlısı olsun herşeyin senin için..
mutluluklar

Son düzenleme:
kararı sen mi verdin yoksa o mu bir şekilde bunu sana yansıtmış o durum biraz karışık..:ssz:
hayırlısı olsun sizin için...

bencede bitirmekle en iyisini yapmışsınız
evlenmeden önce etrafında pervane olan erkekler bile evlenince sapıtıyorlar da
arkadaşın şimdi böyleyse evlendikten sonrasını düşünemiyorum
güven olmadan sevgi de olmaz bana göre.
herşey gönlünüzce olsun...

Bence sen bu kararı mantığınla verdiğin için huzurlusun Ama
duygusal olarak beklentilerine cevap vermesini ve bi ömür hayal ettiğin kişinin sorumsuz çıkmasından dolayıda mutsuzsun.
Belki seni şimdi arasa ben herşeyi yoluna koydum diyip güzel bi yalana kanmak ta istiyosun ..
Ama erkek arkadaşın sebep her ne olursa olsun uçak kaza vs vs farketmez sorumsuz biri,
Belki gerçekten başka sorunları vardı ve gelemedi diyelim haklı olduğunu varsayalım ne değişir ki
Demekki siz herşeyi şeffaf konuşup dile getiremeyecek kadar yakın değilsiniz .
Bu kadar yalan olan sorumsuzluk ve şeffaf olmayan bi ilişki zaten evliliğe gitmesin
Sana tavsiyem eğer olurda barışmaya karar verirsen evlilik tarihini 1 yıl ertele gerçek bi sevgi varsa bu geçte olsa olur
Eğer yoksa da yanlış bir karar vermemiş olursun

kesinlikle iyi yapmışssın bitirmekle yalanlar üzerine kurulu olan bi ilişki yürümez şimdi böyle yapan ilerde düğün zamanı kim bilir ne oyunlar çevirir

cıddı cıddı boylemı dusunuyorsunuz yanı :53::53::53::53::53:
ya karsınızdakı insanlar kotü cıkarcı cımrı kısılerse sız sesınızı cıkarmayıp Allah bana bu kadarını mı layık gordu dıyeceksınız?
o zaman Allah sıze usuluyle evlenmeyı layık gormemıs canım:ssz:

Haklısın usulüyle bi evliliğim olmadı ama allah bana dünyanın en muhteşem eşini layık gördü allah herkese böyle bi eş versin :37:

eğer ki bu ilişkide sadece sen bştşrme taraftarı olsaydın annesini aradığında sen annesi neden diye sorardı sizin için nasıl hayırlısı olcaksa diye bir cevap bana çok ilginç geldi hemde telefonda hayırlısı neyse o olsun diyecekse bile bir büüyük ki anne bu yüz yüze görüşmeyi teklif etmeli ki gerçekten bu ewliliği istiyorsa..bence sen hiç kendini üzme verilmiş sadakan varmış ki bu kadar açık yalan söyleyen bir adamdan kurtulmuşsun..

BİLET ALDIM YETİŞEMEDİM UYUYA KALDIM VS.
1 OLUR 2 OLUR YALAN OLDUĞU APAÇIK ORTADA
SEVDİĞİN İNSANA KAVUSACAk nişan hazırlığı yapılıyor
adam rahat bir ayagında bin yalan
böyle bir adamdan kurtulduğun için şükrediceksin
şu an bunu hissetmeyebilirsin ama zamanla doğru bir karar verdiğinin farkına varacaksın
hakkında en hayırlısı olsun :16:

İsteme falanda olmamış sanırım ,sanki erkek arkadaşınız ayrılma kararını çoktan vermiş.

merhaba arkadaşlar,
yazmasam da hep okurum, farklı bakış açılarından gelen yorumlar gerçekten o konuyu açan kişiye yol gösteriyor bence. şimdi ben de içinden çıkamadığım bi konuda yardım bekliyorum..

bu ayın sonunda nişanım olacaktı. mekan, fotoğrafçı,piyanist.. her şey tutuldu herkes öğrendi her şey hazırlanmaktaydı ancak bitirme kararı aldım.

neden?

ayrıldığım erkek arkadaşımla 3 yıllık bir birlikteliğimiz var bu arada, o benim yaşadığım şehirden 12 saat uzaklıkta başka bir şehirde yaşıyor..

bizim nişan tarihimiz belli ama bana henüz evlenme teklif etmedi. bana yüzük alacaktı bi 6 aydır bunu konuşuyoruz ne kadar istediğimi de biliyor. ve 4 hafta önce gelecekti alacaktık, cuma akşamı kaza yaptım dedi ki ciddi bişi değil kiraladığı arabayla kaza yapmış ve kendisine bişi olmadı. gece saat 2 olmuş yeni araba için haber bekliyorum dedi.. o saatte ne haberi gelecekse ben de kızdım gelme dedim.. o hafta öyle gelmedi. bir sonraki hafta almış uçak biletini falan bana öyle söyledi sabah buluşacağız inmiş olacak. aradı ben gelemedim uyuyakalmışım dedi.. inanılmaz kızdım ağzıma geleni saydım .. o hafta da böylelikle gelmedi. gelelim geçen haftaya.. geçen hafta da yine hiç bi sorun yok yine almış uçak biletini gece yatmadan konuştuk bu kez uyuyakalma falan diye şakalaştım. yine sabah inecek diye bekliyorum. aradı ben çok kötüyüm çok hastayım yok serum taktılar yok gece yatarken hiçbişeyim yoktu sabah ok kötüydüm.. ben yine sinir krizi geçirdim.. yine ayrıldık.. bi şekilde barıştık. ve bu hafta içi gelicem dedi bana yine. bugün sordum geliyorsun değil mi diye.. param yok gelemeyeceğim dedi..

sizce normal mi tüm bunlar?

o kadar sinirli ve üzgünüm ki ona sonsuza dek bittiğini söyledim. kapattım telefonumu, annesini aradım güzel bir dille bittiğini söyledim. sizin için nasıl hayırlı olacaksa dedi..

söyleyin kızlar bu nasıl saçma bir durumdur...

Evlenme teklifi bütün seronomilerden önce olur...teklif edip yüzük takıp söz isteme nişan olur...
Bunu böyle dillendirmesi bile ne çirkin...
Sen bence en güzel kararı vermişsin...
Sakın yolundan dönme...
Müstakbel kayınvaliden de neler oluyor diye kıyameti koparacağına kabul edivermiş öyle şey mi olur ya...
Bunlar zaten bunu beklemişler kusura bakma ne olur üzülme...
En güzel zamanlarını böyle harcayamazlar kendine en güzel iyiliği yapmışsın..
Hiç önemli değil evlenip boşanmaktansa hiç nişan olmadan bitmesi en güzeli Allahın sevgili kuluymuşsun...
Emin ol atlatırsın ...unutur ve seversin Allah sana layık birini karşına çıkarır inşallah yalansız dolansız dürüst insan evladı allah korkusu olan...

sabır birazcık...

en guzelini yapmissin. belliki erkek arkadasinin evlenme gibi bi niyeti yok. turlu bahaneler sunmus sana. bunun anlami da su ben istemiyorum ama sana soyleyemiyorum. beni birakan sen ol ! mustakbel kayinvalideniz de istemiyomus belli. ne bi tepki, ne bi itiraz, ne yapicilik hic bisey yok. kurtulmussunuz ama lutfen barismayin bi daha

Son düzenleme:
Arkadaşların da dediği gibi kayınvalide de bile tuhaflık var, cidden bu karar bekleniyormuş gibi.. Dik durun ,arkanıza dönüp bakmayın bile,başınızı dik tutun h:19:er daim değmez...

bahaneler bahaneler bahanelerrrr

kendin için en iyisini yapmıssınnn canım

üzme kendini sıkma canını

Iyi yapmışsın oh olsunnn,,bu ne yaaa,,bir sürü bahane bir kere erkeğe yakışmaz boyle kıvırmalar ,,bence senin sıkılıp nişanı atmanı istemiş gibi davranmış,,ama tabi bu benim yorumm,,kimsenin niyetini yine de bilemeyiz gerçi davranışları ortada niyetini göstermiş..

ayrıldığınız iyi olmuş bence.

baksana daha şimdiden böyle ilgisiz davranıyorsa, sonrasında kim bilir nolurdu..

ayrıca annesinin de konuşmaları bana çok umursamaz geldi.

hani sanki ayrılmanıza dünden razıymış gibi...:19:

Back