Ayda 10 Kilo Verme Diyeti ve Deneyimlerimiz

merhaba arkadaşlar uzun zamandır ben de yazmamıştım.bi uğrayıp bakayım dedim.yeni başlayanlara kolay gelsin.ben bu diyete başladığımda 72 kiloydum.hedefim 65'ti.ilk 2 ay diyeti düzenli uygulamaya çalıştım.sonrasında zaten vücut beslenme düzenine alıştı.ekmeği iyice azaltttım (sorunum hamur işine düşkünlükten kaynaklanıyor bana göre) az ve sık yemeyi prensip edindim.daha önce çok bahsettim ama tekrarlıyayım haşimotoluyum.metabolizmam hiç çalışmadığı halde biraz uzun sürede de olsa bu kiloyu verebildiğime inanamıyorum.çok klişe bir söz belki ama iş beyinde bitiyor.aklıma koydum başardım.birde hedefi çok yüksek tutmak ümitsizliğe sebep oluyor.biraz daha versem olur belki ama yüzüm çöktüğü için pek niyetim yok.bu kiloda durayım yeter diyorum.

harika gidiyorum. 3. günüm. gayet sağlıklı besleniyorum, sporumu yapıyorum. bakalım 1 ayın sonunda neler olacak?daha tartılmadım. haftanın dolmasını bekliyorum

kızlar merhaba,
bende aranıza giriyorum inşallah 91 kg.ile. bugün başladım inşallah Allahım bana 1 ayda kilo vermem için azim ver

çeşitli seferler diyetisyene gidip kilolar verildi ama koruma aşamasına gelmeden eski yeme düzenime döndüm.bu sefer yapmalıyım. sizler bu diyetle beraber ne kadar spor yapıyorsunuz?

selammm
kimse yok mu burada kızlar???
ben 2 günü kazasız belasız atlattım.biraz zor oluyo akşamları sadece..
siz nasıl gidiyosunuz?

tebrik ederim canım benimde hipo tiroidim var
çok sevindim çok iyi vermişsin öptüm

selam kızlar. ben 63 kiloyla başladım. bugün 60.500 çok mutluyum. aç kalmıyorum. sağlıklı besleniyorum. üstelik 3 kere ciddi kaçamak yaptım. bu arada bir haftadır diyetteyim. ama ben lesliyle 4 fast miles programını yapıyorum. google a yürü ve incel yazınca çıkan ilk adreste. baş ahrfleri sitenin s.z. ben bundan sonraki beslenme alışkanlığımı bu diyete göre düzenleyeceğim. çünkü çok sağlıklı. 52 kiloya düşünce de arada kaçamaklara izin veririm olur biter:)) herkese kolay gelsin

kimse takılmıyor buraya anlaşılan. kızlar arada elma diyetini denedim. ama mideme yaramadı. asittendir belki. ben yine ağır ama emin adımlarla bu diyete dönüyorum. 8 kilom kaldı. verilecek inşallah.

kızlar zaten arada kaçamak ıyı oluyormus bı doktor arkadasım demıstı arada kacamak yaparsan ıyı olur cunku ; vucut artık alısıyor dıyete kacamak yapıncada vucut onu yemek yıyor dıye algılayıp yag yakmaya devam edıyormus falan dedı

canım yarından itibaren bende başlayım seninle ama şu verdiğin sitedekilerden hangisi senin yaptığın?bena bu konuda mesaj yazarsan çok sevinirim.

canım yarından itibaren bende başlayım seninle ama şu verdiğin sitedekilerden hangisi senin yaptığın?bena bu konuda mesaj yazarsan çok sevinirim.

karışık yazmışım anlaşılmadı herhalde canım. o siteyi açınca aşağıda 4 fast miles diye bir mesaj var. 4 linkten oluşuyor. sırayla indiriyorsun. hepsi innce açılıyor. ben çok faydasını gördüm. 5 günün 3 günü kaçamaklı 2 kilo vermişim o sporla. :teytey:yine de kaçamak yapmayın derim.yasakkelime

merhaba bir hafta bitti.. 2.5 kilo gitti zemuszemus
biraz alıştım... ayy benim gözüm doysa yeter...çok zorlanma günüm ilk iki gündü şimdi daha iyi gibiyim.bozmamaya gayret ediyorum.

merhaba bir hafta bitti.. 2.5 kilo gitti zemuszemus
biraz alıştım... ayy benim gözüm doysa yeter...çok zorlanma günüm ilk iki gündü şimdi daha iyi gibiyim.bozmamaya gayret ediyorum.

maşallah canım

ben de 1 hafta elma diyeti yapacağım. biraz hızlı ilerlemek istiyorum. sonra gözümn nuru bu diyete döneceğim. hatta ben bunu hayat tarzı, yeme biçimi haline getireceğim. gayet sağlıklı çünkü. sizce de öyle değil mi?:içelim:

canım elma diyetinden hiç haberim yok.bu liste bana iyi geldi yeri geldiğinde alternatifi de var.bi hafta oldu daha gerçi du bakalım ne olcak..
bence de oldukça sağlıklı gözüküyo ....
sende son durumlarını paylaş mutlaka...

tabii canım. biz elma diyetindekiler pazar tartılacağız. en geç pazar yazarım kilomu. ama bence diyetlerin kralı bu. hem acıkmıyorsun hem kilo veriyorsun. ah bana "hiç genç kız gibi durmuyorsun her yerin bir yerden çıkmış,çok saldın kendini " diyen bir nişanlım olmasaydı, :roflol:ben paşa paşa ağır ağır verirdim 8 kilomu...ama bi,raz hızlanmam lazım hırs yaptım. klava:kötükedihüsoondan elmaya geçtim. ama bir hafta sonra buradayım tekrarkaydirigubbakcemile5

evet bugün 1 ay bitti..Merak edenler olur diye kilom 85.3 yani 5.7 kilo vermişim.

Son düzenleme:
bu zaten çoğu diyetisyenın verdiği bi liste. bende iklim gibi elma diyetindeyim 1 en fazla 2 hafta sonra aranzdayım elma diyetnden sonra bu diyet ilaç gibi gelcekkaydirigubbakcemile2

İsveç diyetinde 5.günüm bitti ve şuan itibariyle bırakıyorum yoksa sağlığımdan olacağım...lmaz:
Az zamanda çok kilo verdirse de çok halsiz kalınıyor.lmaz:Bu liste bana diyet listesi gibi değilde normalde alışılması gereken bir liste gibi geldi.2 sene önce diyetisyene gittiğimde de bana buna benzer bi liste vermişti..
Nasıl memnunmusunuz kızlar?İlk 2 haftada kilo vermeye başlanılıyormu bu diyette?ne kadar veriyorsunuz başlarda.?Sporla da desteklenirse sağlıklı bir şekilde verilir gibi bu listeyle..
cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…