Ayda 10 Kilo Verme Diyeti ve Deneyimlerimiz

Arkadaşlar benim diyet listemin aynısı bu ve ben 2 Nisan dan beri bu listeyle diyetteyim hadi bakalım 2 Mayısta durumum ne olacak tabi yanında sporla beraber
Hadi hepinize iyi zayıflamalar

merhaba
ayy yazılanların çoğunu okudum.çok uzun zamanımı aldıdelikafadulden
bende 2 nisandan beri diyetteyim.ilk 4 gün çokkk sıkı yaptım ama çevremden aldıgım tepkilerle sabahtan beri bu diyete başladım
başlangıç kilom 2 nisanda 65 ti.1 hafta dolunca tartılcam
regl dönemimdeyim zorlanıyorum haliyle.inşallah hedef kiloma ulaşırım

bu arada regl dönemimde kilo vermiş olabilirmiyim acaba.bilgisi olan paylaşabilirmihihoyyythihoyyythihoyyyt

bende çok ekmek yiyordum azalttım mekik aletiylede karın kaslarımı güçlendiriyorum.şu an 2..800 fazlam var 60kg olmalıyım tekrar

selamlar hepinize.. hepinizi teker teker tebrik ediorum canlarm benm =) süper gidiyosunuz azminize hayranımm :1rolleyes:
ay ben de başladım yine zayıflama telaşına.1 haftadır ekmekten uzak duruyorum,cnm ne isterse azcık yiyorum,bu hafta 5 gün yürüyüşe gttim 3 kilo vermişim..şakkıdı bgün braz kaçırdım öğlenleyin.akşam bşy yemeyi dşünmüorum,sdc meyveyle geçiştirirm heralde..
haa şey sorcaktım. bu diyetle 7 kilodan fazla veren oldu mu 1 ayda? 7 kilo gayet güzel ya tebrik ediorum veren arkadaşımı.süpersin diorum Şeniz

Canım regl döneminde süper kilo veriliyor.Tatlı krizini yenersen yağ yakımı çok güzel oluyor.Tecrübeyle sabittir.

ozgurdu tatlı zaten sevmem ben en büyük avantajımda bu sanırım.çayımın şekerinide yarıya indirdim ve çok çok azalttım.
listeye aynen devamhihoyyyt
reglimde bitti zaten.tartılmak için sabırsızlanıyorum ama sonuç olumlu olursa çok mutlu olacagımı bildigimden dizginliyorum kendimi:sm_cool::sm_cool:
akşam eşim basenlerin erimiş dedi çok mutluyum:sm_cool:
ne olursa olsun 1 ay devam edicem bu listeye bakalım neler olacak:dance::dance:

merhaba kızlar ben 3 haftadır karbonhidrat diyeti yaptım ve yaklaşık 3 kilo verdim.ama sıkıldım bu diyetten çünkü çok çeşit yiyemiyorum.aynı şeyler sıkıyor.bu diyeti yapmak istiyorum hem meyve sebze açısından daha dengeli.acaba karbonhidrat diyetinden sonra bu diyet işe yarar mı .benim gibi diyet değiştirenler var mı.sonuçları paylaşırsanız sevinirim.bu arada taşınma telaşım var .haftasonu inşallah başlayabilirim düzenli olarak

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.bu diyete bugün başladım.boyum 166cm kilom ise 62,5.hedefim 58 kilo olmak.sizlerin de desteğiyle olacak inşallah.bu diyeti yapıp güzel sonuçlar alan arkadaşlarımız ne kadar zamanda kaç kilo verdiklerini yazabilirlermi acaba.acayip motive olmaya ihtiyacım var. lütfen cevap yazın.

arkadaşlar ben bu diyetle 2 haftada 3 kg verdim. sonra bozdum, sonra tekrar yaptım. böyle istikrarsız bi şekilde yapınca tekrar kilo almadım ama daha fazla veremedim de. o yüzden yazmıyodum epeydir.şimdi yine başladım, su ve yürüyüş destekli yapıyorum bu sefer bakalım ne olacak.

selam kızlar uzun suredır buralarda yoktum.. sımdı gelısmelerı yazayım sıze. ızmır deydım bır ay. ne kadar dıkkat ememe ragmen yıne de ıkı kılo daha alısım.. acayıp moralım bozuldu.. catlıcam yanı.. neyse. 67 kıloyla geldım Allah ın ıznıyle.. sımdı 10 gundur evdeyım.. temızlık falan bırkac kere yuruyus bırkac kere trambolıne gıttım. bu arada trambolıne uye oldum aylık ıstedıgım kadar gıdecem.. 10 dk lık zıplama, 1 saatlık yuruyuse bedelmıs arkadaslar.. tecrubeyle sabıttır. kan ter ıcınde kaldım.. evımde twıst and shape ım var onunda uzerınde calısıyorum.. deeeerken 10 gunde ıkı kılo vermısım.. ayyy ne sevındım anlatamam. kı ben cooook zor kılo verebılıyorum.. gıdıp test falan yaptırcam bır sorun mu var acaba dıye..yıne 65 oldum ne guzel.. tatıle gıdınceye kadar 5 kılo daha versem ne guzel olur var yaa..hele hele 59 u gorsem ahdım var dısarı da cocuklara bırseyler dagıtcam valla yaa.. 60 lı sayılara takıldım kaldım tam 4 senedır.. hayırlısı kızlar hadı ben kacar hııı ıbır de delı gıbı su ıcıyorum..

kızlar benıde alın lıstenıze
bende zayıflamak ıstıyorum gecen sene yenı ewlendım baska sehır bunalım derken 52 kg den 62 kg oldum bu arada boy 1.65
bu senende dıs gebelık gecırınce ılaclar meytabozlızmayı yavaslattı 60 dan 65 oldum
23 marttan (63,8)beri dıyetteyım bugun 5 mayıs ve ben 61.4 kg yım
haftananın 5 gunu yuruyorum
çok yavas verıyorum ama olsun
hedefim 55 kg

ya arkadaşlar doktorlar boşuna mı konuşuyo ne..... hala bir ayda 10 kilo diyenleri bir türlü anlamıyor ve inanamıyorum ....sağlık... sağlık ..sağlık.. ve herşeyden önemlisi hızla verilen kilo HIZLA ALINIRRRR.....

selamlar, bır kere dıyet lıstesıne goz attınız mı acaba. ne kadar mantıklı ve saglıklı gorundugunu anlarsınız. evet bıraz sallamıslar dıye dusunuyorum bende sıze burada katılıyorum. oyle 10 kılo falan verdırmez. 4-5 kılo verılebılır. tabı spor desteklı olarak. ben hayatımda ılk defa bu lısteyle veya bıraz degıstırerek, 17 gun gıbı bır surede 2 kılo verdım. sporda yaparak... benım ıcın bır mucızeydı bu.. olaya bırde bu yonden bakarsanız sevınırım..ıyı geceler.

kızlar bu dıyete bugun basladım aldıgım kotızol haplar sayesınde bayagı kılo aldım. bugun hem hapları kestım hemde yemek yemegı. harfıyen uyuyorum kurallara.

22sınden berı duzelnlı olarak yapıyorum 2 kılo verdım. cok mutluyum devam edecegım kımse olmasadadelikafadulden

canım bılm ıyorum ayda 10 kılo vrebılırmısın ama ben 1 haftada ıkı kılo verdım. harfıyen uyuyorum kurallara. talin arkadasımıza cok tesekkur edeyorum

ah bir de ben girebilsem diyete... neden bu kadar iradesizim anlamıyorum. tam dikkat etmeye başlıyorum 1 saate kalmadan abur cuburlar dönüyor gözümde hele şu tatlı krizleri yok mu?? hem mutsuzum hem çabalamıyorum ne saçma değil mi?yrn yeniden deneyeceğim umarım atıştırmaları engelleyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…