• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayda 10 Kilo Verme Diyeti ve Deneyimlerimiz

slm arkadaşlar bende bir hevesle başlayıp sabırszılktan dolayı bugüne kadar diyeti yarım bırakanlardan ben artık kesin kararlıyım bu bölümü okuyunca sizlerden gelecek destekleride düşünürek vereceğim bu sefer başaracağım şu an ki kilom 67 yarın sabahtan itibaren başlıyorum ve her gün buraya yazacağım arkadaşlar.Bir düğün yada başka bir eğlence olduğu zman kıyafeterim olmadığı için sinirlenmekten bıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm artık.heves ettiğim hiçbir kıyafeti şişko olduğum için alamıyorum.Ve artık kilo yüzünden karşıma çıkan olumsuzluklar yaşamayacağım çünkü bu ilolaradn kurtulacağımmmmmmmmmmmmmmmm

bugn ben de başladım talin arkadaşım tebrikler çok etkilendim ben de doğumdan sonra kilo aldım şu an 70 im ve 57 olmak istiyorummmmmm olcammmmm

evet arkadasalr salataya yag tuz kullaniyomuyuz bide bu sabahkidemi normal salata ya anlamadim ben tam belki soruldu yukarda bi arkadasda sormus ama sabahda salatami yiycez emin olmak icin bidaha soruyorum kusura bakmayin bide bu et ve sebze yemeklerine tuz kullanabilyimuyuz yapan arkadalsar kullandinizmi siz bi cevap lütfen :))

evet arkadasalr salataya yag tuz kullaniyomuyuz bide bu sabahkidemi normal salata ya anlamadim ben tam belki soruldu yukarda bi arkadasda sormus ama sabahda salatami yiycez emin olmak icin bidaha soruyorum kusura bakmayin bide bu et ve sebze yemeklerine tuz kullanabilyimuyuz yapan arkadalsar kullandinizmi siz bi cevap lütfen :))

canım ben bu dıyetı yaptım suanda trdeyım yapamıyorum 1 ay gıbı sürede 10 kg verdım fakat ben acıkcası salata fılan yapmadım sadece saatımı duzenledım ögğn araları 4 saat yaptım ara ögün yaptım ama ögln dedıklerını yedım aksam kesınlıkle sebze yedım tuz attım ve cok spor yaptım donuste yenıden baslaycm ve hıc kılo almadım 1 ayda

dün basladim,sabah tartildigimda 69,5 dum bu sabah 68,6 geldim :))

canım ılk basta su kaybı fazla olur ama spor yap bırakma valla ben bır aydır türkıyedeyım ramazanda dıkkat ettım ama bu ara bıraktım kılo almadım sporun cok etkısı var kılo vermede ınsallah saglıkla verırsın kılonu

canım ılk basta su kaybı fazla olur ama spor yap bırakma valla ben bır aydır türkıyedeyım ramazanda dıkkat ettım ama bu ara bıraktım kılo almadım sporun cok etkısı var kılo vermede ınsallah saglıkla verırsın kılonu

tesekür ederim canim evet spor yapiyorum elimden geldigince birakmayida düsünmüyorum

evet canm sporla veriliyor benm tatil bitti artik yarindan itibaren basliyorm ben 1 kilo almisim ama almasam sasardim _:) cok yedim yine iyi yarindan itibaren basliyorm

bak bugün hürriyette ne gördüm, bu yaziyi mutlaka oku nisa241!
TAm senin icin yazilmis bir konu:

Düşük kalorili diyetler

Kilolu ya da obez hastaların diyet terapisinde ilk tercihleri düşük kalorili diyetlerdir.

Bu diyetler çok düşük kalorili diyetlerden farklıdır. Çok düşük kalorili diyetler yaklaşık olarak günde 800 kalori ve daha aşağısında enerji kazandırır. Düşük kalorili diyetler, yüksek kolesterol ve hipertansiyon gibi diğer risk faktörlerini de azaltan dengeli besin öğesi kompozisyonlarına sahiptir.

Bu diyetler günde kadınlar için 1000-1200, erkekler için 1400-1600 kalori içermelidir. Eğer 1600 kalorilik bir diyetle kilo kaybı sağlanamamış ise, 1200 kalorilik diyet daha uygun olabilir. Hasta verilen diyetle aç kalıyorsa, günlük kalori miktarı 100-200 kalori artırılabilir.

ÇOK DÜŞÜK KALORİLİ DİYETLER TEHLİKELİ OLABİLİYOR

Çok düşük kalorili diyetler kilo verme programlarında tercih edilmemelidir, çünkü bu diyetler özel bir izleme ve ek destek gerektirmektedir. Bu tarz diyetler uzman denetiminde çok özel durumlarda uygulanabilir. Yapılan çalışmalar, düşük kalorili diyetlerin kilo verme konusunda çok düşük kalorili diyetlerden 1 yıllık zaman içinde çok da farklı olmadığını göstermektedir.

Düşük kalorili diyetle uygulanan başarılı ağırlık kaybı programları, hastanın besin tercihleri kullanılarak hazırlanan bir diyetle yapıldığında daha iyi sonuç vermektedir. Günlük alınması gereken besin öğesi miktarları diyette yer almalı ve buna göre kişinin vitamin ya da mineral ihtiyacının olup olmadığı saptanmalıdır. Ayrıca başarıda beslenme eğitimi de oldukça önemlidir. Beslenme eğitimi, aşağıdaki başlıkları içermelidir...

Hürriyet Kelebek - Düşük kalorili diyetler

sevgiler

Yazı için teşekkürler

mrh kızalr bende diyete başlayalı tam bir hafta oldu ve tam bir 1 kilo vermişim buguünden itibarende bu diyeti uygulamya başladım ve cumartesi gününü tartılma günü olarak belirledim kendime.Gelin hep birlikte diyetimizi uygulayalım ve cumartesi günleri tartılıp ne kadar verip vermediğimizi paylaşalım .
öncelilke
başlangıç kilo:67,70
Şu anki kilo:66,300
Hedef:50
sizlerde yazın arkadaşlar:)

dengesiz_59 canim bence ayda 10 kilo vermek sagliksiz ama ben sana söyle diyeyim mesela buradaki diyet programi diyetisyenlerin verdigi programal ayni,mesela ben gecen kis bu diyeti yaptim 1 aysa tövbe 10 kilo vermedim ben tas catlasa4-4.5 bilemedin 5 verdim ama ben bu yaz diyete basladigimda bunu kendime örnek aldim mesela niye mi aldim cünkü kahvalti standart kahvalti istersen haftada 2 defa haslanmis yumurta yeniliyor..ara ögünler var kendine göre ayarlarsin öglenleri karbonhidrat tüketiyorsun mesela et, yemeden olmaz diyette burada yeniliyor aksamlarida yine doktorlarin dedigi gibi sebze tüketilmeli yada öglen karbonhidrat tükettin aksam sebze,öglen sebze yedin aksam karbonhidrat evet bu diyet güzeldi ben bunu örnek aldim ve 10 kilo verdim ama arada ne fark vardi biliyor musun spor ben deli gibi yürüdüm aksam yemeklerinden sonra ciktim 7 km yürüdüm hergün sonra ayagimi ayakkabi vurdu cikamadim ne yaptim bu leslie ile walk at home diye bir cd indirdim netten basladim onu yapmaya yani inan sana 1 ay hic durmadim korkuyordum acaba kastan mi verdim sundan mi verdim filan diye ama arkadasima sordum o spora kastan gitmez dedi..haa unutmadan cikolatimida yedim valla canim istedimi yedim bazende yaptigim yas pastanin tadina dahi bakmadim...simdi yapilsin bu diyet 1 ay 10 kilo verilmez spor olmadan inanin hicbir sekilde verilmez..sagliksiz olabilir ama ben kendime göre eklemeler yaptim ki zaten 6 ögün , ben 6 ögün yaptim 3 ara ögün bol su ictim gercekten hayatimda yapmadigim sporu ve yürüyüsü yaptim 10 kilo verdim ve 1 aydirda yapmiyorum tatildeydi yedim yani hic cekinmeden yedim ama yok kilo filan almadim..bence sunuda unutmayin diyetlerde 1 hafta ara oluyor ablam diyetsine gtimisti onun listesinde mesela atiyorum 4 hafta sonra 1 hafta ara oluyordu bence sagliksiz beslenmeyle yapmyalim besinlerimizi alalim..
kirmizi eti tüketelim kas kasbina yol aciyor tüketilmedigi zaman eger ayda 10 kilo verirlir mi bu diyetle diyr sorarsaniz, sporsuz asla , ben simdi yeniden baslayacam ama ayda 10 kilo verecegimi sanmiyorum yazin yaptigim sporu,yürüyüsü kisin yapamam zamanim olmaz ama az cok verilir..basliga bakipta hemen 10 kilo verilecek sanilmasin ben denedim olmadi sporla olur ancak neyse yine benim cene düstü..kendi deneymlerimi paylasmak istedim herkesin ki elbette farklidir bende böyle oldu..kendimi asla ac birakmadim ögün aralarim 4 saat ti ara ögünlerde ben elma yemek istedim elma yedim onlarda ana ögünden 1-1.5 saat önceydi..

Son düzenleme:
slm...diyet grubuna katılmaya karar verdim:)
62 kiloyum.hedef 52 tam 10 kilo ermek zorundayım. ayrıca vücudumun sıkılaşması lazım.her yerim löp löp yağ...karın birr yerden çıkmış kalça bir yerden... bunları kim mi söylüyor? tabii ki ben değil. çok sevgili nişanlım...ne kötü değil mi?

çok azimli,yim. ölüm orucu tutmak zorunda kalsam bile zayıflayacağım...

hadi cümleten kolay gelsincokacimcoook

leslie nin 4 fast miles programını indirdim. sabahları yapıyorum. bir de akşam yatmadan 40 sabah kalkınca da elli mekik çekiyor, 100 defa karnımı içeri çekip bırakıyor, 100 defa da kalçalarımı sıkıp gevşetiyorum.
diyette 2. günüm. iki gündür iyi gidiyor. aç kalmıyorum. ara öğünlerde elma yada yoğurt yiyorum.
leslinin bu programına da çok güvendim. 49 dakika sürüyor ama ter bir yerimden akıyor afedersiniz. lahana yağı alıp göbeğimi sarmaya başlayacağım spor yaparken...

oraya karışık bir yazı oldu ama neyse... benden bu kadar.:))

Back
X