• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayda 10 Kilo Verme Diyeti ve Deneyimlerimiz

Canım ben memnun kaldım ilk günler alışması zor geldi bana acıktım akşamları aburcubura alışık bünye olarak ama inat ettim yemedim.sonra alıştım zaten..
ben sorun yaşamadım sebzeni bol tutarsan hiç açlık vs.yaşanmıyo ben şok diyetlere karşıyım bundaki kilo kaybı bile çok ayda 4 kilo en mantıklısı aslında ...Ama bu diyet dengeli her besin alınıyo.
bi tek yoğurt eksik ben akşamları sebze yemeği ile arada yiyodum valla...

ARKADAŞLAR BEN DE BU DıYETE DÜN BAŞLADIM NOLUR HALA YAPAN VARSA BERABER DESTEK OLALIM BıRBıRıMıZE kaydirigubbakcemile5 VE DAHA ÖNCE DE BU DıYETı YAPANLAR TEVRÜBELERıNı PAYLAŞSINLAR BıZıMLE BEN ŞOK DıYET MAĞDURU BıRıYıM ŞOK DıYETLER ıNSANI HEM ELDEN AYAKTAN DÜŞÜRÜYOR BIRAKINCA DA HOOOP HEPSı GERı GELıYOR BEN DOĞRU YOLU BıRAZ ZOR OLSA DA BULDUM kaydirigubbakcemile4 HEP DESTEK TAM DESTEK ıSTıYORUM 10 KG FAZLAM VAR VE GÜNLÜK YARIM SAAT SPOR ALETıYLE ÇALIŞIYORUMMM ıNŞ BAŞARIRIZ:hooray:

Arkadaşlar bu diyetle ayda 10 kilo verebilen varmı? Bende vermek istiyorum ve en kısa sürede başlamayı düşünüyorum. Umarım istediğim kiloya ulaşabilirim ve bir dahada almam.

Son düzenleme:
Kızlar cidden bu diyeti uyguluyor musunuz?Ben 1 ayda anca 4 kilo verebilirim diyorum o da belki.Şok diyetlerden ne farkı var ki bunun.O kiloları geri alacağınızı biliyorsunuz değil m?akannehir

kızlar ben de elma diyetinden çıkıp aranıza transfer olanlardanım...cokacimcoook .elma diyetiyle 3 kilo falan vermiştim ama bıraır bırakaz geri aldım:(( :bbo: bu diyet yaşam tarzı olmaya daha uygun bence :) aranıza katılıyorum bugün 1.günümdü. 73 kilom, boyum 1.65 haydi hepimize kolay geleee :teytey:

ben de dün başladım bu diyete...
daha önce yapmıştım 2 haftada 3 kg vermiştim...bakalım şimdi ne olucak hayırlısı...

Epey diyet birbirine karışmış tam olarak hangisinden bahsediliyor şu an anlamadım. 3 sene önce ısveç diyeti uygulamıştım, sadece 2 haftada 9 kilo vermiştim, hele bir günün akşamında hiç yemek yenmeyecek bölümü vardı ki mallığıma o gün arkadaşlarla pikniğe gitmiştim.Akşam etler cızbız pişerken ben su içmiştim.Birazcık irade hatta tamamen irade ile ilgili bence.Bir de motive eden, sinir eden ya da ne bileyim çomaklayan biri olmalı ki hırsla devam etsin. Ama birçok diyeti zamanla uygulamış birisi olarak şunu söyleyebilirim ki, bu çok ağır ve riskli.Ben tatil döneminde yapmıştım, çalışmadığım koş koşun olmadığı bir dönemde gene de beni halsiz bırakmıştı ama inat etmiştim. Çalışanlara, öğrencilere ya da evde bile olsa bir miniğin peşinden gün içinde koşturanlara zor gelebilir. Herkese kolay gelsin.

bende basladım dun arkadaslar boyum 167 kılom 64 50 kılo hedefim .. bende bı kupa lımon cayı ve her gun ıkı kupa form cay kayısılı ıcıyorum ..kayısılı form cayı onerırım cok ıyı gelıyor sındırıme ..

katılıyorum kayısılı form çayı muthis ..peklik sıkıntısı cekenlere de siddetle oneririm her gun ıkı poset 4 kupa harika :)))

elma diyeti tehlikeli ..bir kere karnızızı daha fazl acıktrıyor.. bence baska meyvelerleri de katmalısınız

ornegin karpuz çıktı kamyonda bile gordum satılırken kan kırmızı ..ve inanılmaz kalorisi dusuk bol sudan olusan dunyanın en lezzetli meyvesi:)))))))

burada yeniyim hatta bu da ilk mesajım.sitede bir çok diyet listesi okudum.benim yaşantıma en çok uyan liste bu.çünkü ben kalabalık bir evde yaşayan evli bir çocuk annesi bir kadınım.29 yaşındayım.ve çok fazla kilom var.son 3 ayda 7-8 kilo aldım.aynaya baktığımda güzel hissettiğim kilo 70 tir benim.şu ansa 83 kiloyum.bu kiloyu 3 ay önce ikinci çocuğum olmasına karar verdiğim zaman aldım.yıllardır sakarin tarzı tatlandırıcılarla hayatımı geçiriyordum.hamile kalmaya karar verdiğimde sakarini bıraktım.günde fazla sayıda çay ve nescafe içiyorum.her birine bir tatlı kaşığı şeker attığımda aldığım şeker miktarı otomatikman arttı.ve yeme düzenim değişmemesine rağmen ben kilo aldım.hem de 7-8 kilo....
kalabalık bir evde yaşadığım için diyet listelerindeki hergün bilmem ne kadar bilmem ne yiyeceksiniz tarzı bana olmuyor.herkesden ayrı birşeyler yemek özellikle akşam yemeklerinde...ama illaki bir çeşit sebze yemeği oluyor evimde.o üzden ben bu diyete başlıyorum.inşallah da kilo veririm.bu diyeti şuan da yapanlar varsa yazarsanız çok sevinicem.başlık açılalı bir hayli olmuş.inşallah aranızda bu diyeti yapanlar vardır:))

bu da iyi ama ayda 10 kilo vermek yerine hani acil kilo vermek isteyenler için haftada 6 kilo verme yani elma diyeti var kesinlikle tavsiye ediyorum benim bir tanıdğım uygulamış kadını tanıyamadım valla yerimseniben

bu diyete yarın bende başlıyacağım sebebi 10 kilo verdirmesi değil gerçekten çok mantıklı geldi bana denicem ayda 5 kilo bile gitse razıyım bu arada 77.800gr geldim sabah sitede çok şok diyetler var 3 tanesini denemeye çalıştım ama 3 gün bıraktım çünkü dayanamadım kilo verdim ama hepsini geri aldım o yüzden bu diyet her zaman yapılabilir yani devamlı yapılacağı içinde düzenli kilo verdirir diye düşündüm yarın başlıyorum kilo vedikçe yazıcam haftalık kilo bildirimi yapıcam benimle başlayanları beklerim dayanamayıp bırakırsam onuda yazarım ama ben 1 ayönce 83 kiloydum ikbal gürpınarın yaptığı diyetla verdim ve burda yazılan diyetle eşdeğer bir diyet proğramı uyguladım 1 ayda 5 kilo verdim inşallah bu diyetlede aynı şekilde veririm.

kızlar benden başka bu diyeti uygulayan yok heralde ama ben azimle devam edicem çünkü 8 kilo fazlam var bunu en kısa zaman da vermem lazım bugün şu ana kadar harfiyen uyguladım biraz acıktım şimdi ve meyvamı yemek için kalkıcam bol su içiyorum yeşil çay içiyorum haftaya çarşambaya kadar tartılmak yok çarşamba kilomu yazıcam ayrıca şu an 77.800kg.ım boyumda 1. 60 benim hedefim 69 olmak bana yeter de artar yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii şimdilik hoşça kalınyarın yazarım yine

kızlar benden başka bu diyeti uygulayan yok heralde ama ben azimle devam edicem çünkü 8 kilo fazlam var bunu en kısa zaman da vermem lazım bugün şu ana kadar harfiyen uyguladım biraz acıktım şimdi ve meyvamı yemek için kalkıcam bol su içiyorum yeşil çay içiyorum haftaya çarşambaya kadar tartılmak yok çarşamba kilomu yazıcam ayrıca şu an 77.800kg.ım boyumda 1. 60 benim hedefim 69 olmak bana yeter de artar yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii şimdilik hoşça kalınyarın yazarım yine

SENİ TAKİP EDİCEM İNŞALLAH VERİRSİN KİLOLARINII
Kİİİ 8KİLOYU VERMEK ZOR DEGİLL SADECEE
AZİMMMMMkaydirigubbakcemile5

SENİ TAKİP EDİCEM İNŞALLAH VERİRSİN KİLOLARINII
Kİİİ 8KİLOYU VERMEK ZOR DEGİLL SADECEE
AZİMMMMMkaydirigubbakcemile5

teşekkür ederim zambak yalnız değilim yani buna sevindim evet canım 1 ayda 5 kilo vermiş biri olarak bana da zor gelmiyor ama bazen moralim okadar bozuk oluyorki işte ozaman sanki o 8 kilo bana 80 kilo gibi geliyor bunuda eskiden dar gelen kıyafetlerimin şimdi üzerime giyerek bol geldiğini görünce moralim yerine geliyor sizlerede tavsiye ederim büyük moral oluyor bana ayrıca diyetimi aynen yazıldığı gibi yapıyorum umarım sonucuda görürüz.:enbuyukkk:

Back
X