- Konu Sahibi KarKralicesi
-
- #1.301
bende doktorun verdiği diyet listenisini uygulamaya çalışıyorum liste aşağı yukarı burda kiyle aynı bugün 6. günüm yarın randevum var doktorla kuzenimle birlikte gidiyoruz ben 85,9 kiloydum geçen hafta bu hafta daha tartılmadım kuzende 68,7 kiloydu yarın sonuçları alınca sizlere yazarım diyet listemle bu aşağı yukarı aynı sadece doktor bana senin kilon fazla olduğu için sen 2 yerine 4 dilim ekmek yiyeceksin dedi bunu sizinle paylaşmak istedim yani kilosu az olan daha fazla yiyebilir değil doktorun dediği 70 kiloluk biriyle 85 kiloluk birinin doyması aynı değildir :)
1 ayda 10 kilo verilmez.
bence sitedeki en sağlıklı diyet listesi bu lütfen eleştiri yapmadan önce bir araştırma yapın bütün diyetisyenlerin verdiği diyet programı buna benziyor.insanları boşuna etkilemeyin
geçmişi okudum ,okuduğum kadarıyla güzelmiş diyet 1 ayda 10 kilo olmasada iyi kilo veren var,bende başlıyorum,çarşamba günü,yarın lapa yapıcam,hadi hayırlısı,bugün kü kilom 65.4 ,hadi hayırlısıı
çok özür dilerim ama mantıklı biri ayda nasıl 10 kilo verir kendine bunu nasıl yapar anlayamıorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?