• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayda 10 Kilo Verme Diyeti ve Deneyimlerimiz

kizlar belkide buraya böyle yazmak iyi degil ama bugun kahvaltiyi cok kacirdim sanirim kac gündür gece gündüz ac geziyordum o yüzden oldu okul ,sinavlar ders calisma derken yemeye firsatim olmadi ve ilk firsatta böyle oldu...evet istediginizi söyleyin ki haklisiniz bende dedim insanin motivesini düsürüyor diye banada bunu deyin bunu yazdin motivemiz düstü bende bidaha yapmamya calisirim...sabah o kadar yedimki aksama kesinlikle birsey yemeyecem birden durdu ama bendede hata var 5 kilo verdim basladigimdan beri benim icin güzel birsey ama artik daha fazlasini istiyorum...evet bugün böyle oldu insallah birdaha olmaz

bence bunda motivasyon bozacak hiçbir şey yok...çünkü diğer öğünlerle bunu telafi edeceğini sen söylüyorsun yine ;) akşam yemezsin olur biter :)

canım 1,5 ay için 7 kilo süper sen ne diyosun
harikasın vallahi
metabozlimanda hızlı sanırım
sen spor yapıyormusun canım

Kızlar ben metobozlizmamın hızlı olmasını sabah içtiğim limonlu ılık suya ve bol maydanoza bağlıyorum.Spor eğer öğünlerde çok yediysem ceza olarak yaptım .Bu zamana kadarda 2 kere yürüyüş bandında 30 ar dk hızlı hızlı yürüdm.Yani normal beslendiysem spor yapmadım.Hareketli bir iş yapacaksam öncesinde limonlu ılık su içtim yağlar rahat atılsın diye.Valla aç değilim ama zayıflıyorum.Sizde yapabilrisiniz kızlar.kaydirigubbakcemile5

Kızlar ben çoğunlukla Prof.Marankinin kitabına göre besleniyorum.Her yemekte tek çeşit yemek tüketiyorum.Ama harbi doyuyorum.Yemekten 1 saat sonrasına kadar su içmiyorum.Sonra bol su tüketiyorum.Bitkisel besinlerle hayvansal besinleri karıştırmıyorum.Meyveleri yemekten 2 saat sonra yiyiyorum.Çay hiç içmiyorum.Sadece yeşil çay ve sirkeli su.Sirkeli suyu gece yatarken içiyorum.Bazen de sabahları.Bir önceki gün fazla yediysem.Bir de farklı olarak aklıma gelirse soğan suyu.
55'in altına asla inemeyeceğimi sanıyordum.
Çok şükür:Saruboceq:

Kızlar ben çoğunlukla Prof.Marankinin kitabına göre besleniyorum.Her yemekte tek çeşit yemek tüketiyorum.Ama harbi doyuyorum.Yemekten 1 saat sonrasına kadar su içmiyorum.Sonra bol su tüketiyorum.Bitkisel besinlerle hayvansal besinleri karıştırmıyorum.Meyveleri yemekten 2 saat sonra yiyiyorum.Çay hiç içmiyorum.Sadece yeşil çay ve sirkeli su.Sirkeli suyu gece yatarken içiyorum.Bazen de sabahları.Bir önceki gün fazla yediysem.Bir de farklı olarak aklıma gelirse soğan suyu.
55'in altına asla inemeyeceğimi sanıyordum.
Çok şükür:Saruboceq:
güzel veriyosan canim bende sogan suyunu iciyorum ama ben adet düzeni icin günde 2 defa ne zaman uygun olursam sanirim zayiflamak icin ac karnina icmek gerekiyor birde limon skiliyor...yemekten bir saat sonrasina kadar su icmiyorum demissin peki bu ne icin böyle

talincim sence nasil degistiriyim beslenmemi
sen bilirsin bana bı yardımcı olsan:)) hihoyyyt

canım aslında çok büyük değişiklikler yapman da gerekmiyor
daha sık beslenmeye başlayabılırsın mesela
ara öğünlerde meyve filan yiyebılırsın

ben mesela akşamları sebze yiyordum öğlenleri protein ağırlıklı besleniyordum
tam tersini yapıyorum artık ve işe yaradı

bebe katılmak istiyorum şu hamilelik kilolarımı vermek istiyorum bebeğim 6 aylık oldu artık. kilom 66 57 kilo olmak istiyorum bugünden itibaren başladım hadi hayırlısı:dance:

yarın büyük gün, korkuyorum tartıya çıkmaya.. bu hafta da diyeti bozmadım ama tam olarak da uyguladım denemez. hala yüksek kalorili yiyeceklerden kaçıyorum, evde tatlılar börekler gırla gidiyor yine, fındık kadar yiyip gözümü doyuruyorum.ama bu hafta listedekilerin dışına çıktım biraz salatayı her öğün yiyemedim mesela. bazı öğünler ekmek yemedim çorbayı fazla içtim. su içemiyorum hala.şekersiz çay içiyorum onun yerine. aynı şey değil ama. spor da yapmıyorum. şu yürüytüş bandında nasıl sıkılıyorum anlatamam.. umarım yarınki sonuçtan memnun kalırım.

güzel veriyosan canim bende sogan suyunu iciyorum ama ben adet düzeni icin günde 2 defa ne zaman uygun olursam sanirim zayiflamak icin ac karnina icmek gerekiyor birde limon skiliyor...yemekten bir saat sonrasina kadar su icmiyorum demissin peki bu ne icin böyle

Şu nedenle olabilir, midede besinler HCl(Çok kuvvetli bir asit)ile parçalanıyor.Su ile midede seyreltik bir ortam yaratmamak, hazmı kolaylaştırmak için olabilir.Midenin işlevini tam ve rahat yerine getirmesini sağlamak için yani.

Merhaba Kizlar bende yapmak istiyorum bu diyeti ve Yarin basliyorum gelismelerden sizi haberdar etcegim :CüvCüv:
fitness

Bu arada arkadaslar benim uyelik ayarimda imzayi ekleyemiyorum sorunlar olan sayfaya gittim ama onlarda benim yaptigim seyi yapiyorlar ve bir turlu ozelliklerden imzayi isaretliyorum ama aktiflesmiyor cunku bende diger arkadaslar gibi alltaki Kilodan haberdar eden resmi eklemek istemistim senağlama bana bu konuda yardimci olan cikarsa cok sevinirim

yarın büyük gün, korkuyorum tartıya çıkmaya.. bu hafta da diyeti bozmadım ama tam olarak da uyguladım denemez. hala yüksek kalorili yiyeceklerden kaçıyorum, evde tatlılar börekler gırla gidiyor yine, fındık kadar yiyip gözümü doyuruyorum.ama bu hafta listedekilerin dışına çıktım biraz salatayı her öğün yiyemedim mesela. bazı öğünler ekmek yemedim çorbayı fazla içtim. su içemiyorum hala.şekersiz çay içiyorum onun yerine. aynı şey değil ama. spor da yapmıyorum. şu yürüytüş bandında nasıl sıkılıyorum anlatamam.. umarım yarınki sonuçtan memnun kalırım.

Canım bizde listeyi sıkı sıkıya yapamıyoruz merak etme.Ama su içmedikten sonra aç kalsan bile kilo vermen zor..Suyla yağlarımızı atıyoruz çünkü.
Ben sirkeli+ballı suya başlamıştım halen devam ediyorum bence ben yarın hedef kiloma ulaşmış olucam.Öyle hissediyorum.Bu sirkeli su acayip karnımı düzleştirdi.Sebebini bilmiyorum ama işe yarıyor.

Geçen haftaiçi şu beline fular bağlanan model bir kot aldım.Heryeri geniş salaş birşey.Kotun insanın üzerinde geniş geniş kasmadan durması acayip bir duygu :jeyyar: Hatta biraz geniş duruyor çoook hoşuma gidiyor.delikafadulden Hatta okadar hoşuma gidiyor ki 3 gündür aynı pantalonu giyiyorum.kafamçokkarıştı

Canım bizde listeyi sıkı sıkıya yapamıyoruz merak etme.Ama su içmedikten sonra aç kalsan bile kilo vermen zor..Suyla yağlarımızı atıyoruz çünkü.
Ben sirkeli+ballı suya başlamıştım halen devam ediyorum bence ben yarın hedef kiloma ulaşmış olucam.Öyle hissediyorum.Bu sirkeli su acayip karnımı düzleştirdi.Sebebini bilmiyorum ama işe yarıyor.

ben sirkeli suyu geçen yıl denemiştim ama onun sindirim düzenleyici özelliği var biraz, benim de sindirim sorunum olmadığı için kötü yapmıştı beni. sürekli karın ağrısı çekiyordum. içmediğim zaman zorun yoktu. şimdi ona da başlayamıyorum tekrar. kuru kayısı, incir yiyorum bir iki tane susatsın diye işte. biraz içmemi sağlıyor yine de.

bu gün tartıldım ve 71kiloyum.hihoyyyt.bu benim gibi metabolizması hiç çalışmayan biri için büyük başarı:dance:çok mutluyum çok....

ben de 64.5 kilo oldum kızlar
çooook mutluyum:sm_cool:
böylece rejime başladığımdan beri 6.5 kilo vermiş oldum:teytey:
yaklaşık 2 ayda.2 ay olmadı bile

Back
X