- Konu Sahibi KarKralicesi
-
- #1.021
kızlar ben bu diyetle 3 haftada 4 kilo verebildim
ve bu hafta da hiç kilo vermediğim için yarın itibariyle başka bir diyet uygulamaya başlıyorum
sanırım bünyem bu listeye alıştı artık, değiştirmenin zamanı geldi
kısacası bu diyeti bırakıyorum
bilginizeŞeniz
talinciim verdiğin kilo gayet iyi ama sen daha iyi bilirsin canım
kolay gelsin tatlımmm
evet canım aslında verdiğim kilo iyi ama ben haftanın 6 günü çok ağır spor yapıyorum ve bence daha iyi kilo vermem gerekirdi
son zamanlarda gram inmemeye başladım
bünyemi biliyorum ben,daha önce de 40 kilo verdiğim için alışığım bu tür şeylere
liste değişikliğinin zamanı geldi yani
kolaylıklar diliyorum sizeŞeniz
burda bi arkadaş, iş beyinde bitiyor demişti. kesinlikle katılıyorum ben baştan yazmamıştım gereklimi bilmiyorum haşimotoluyum ve ıbs´im var çok az ve sık yemem gerekiyor şimdiye kadar bunu başaramadım bölgesel kilolar artınca diyet listelerine bakmaya başladım.bu en mantıklısıydı bana göre bazı listeler benim normalde yemediğim kadar çok ölçülerde...neyse, bu diyete başladıktan sonra iştahım kapandı. çünkü bedenen ve ruhen çok rahatladım.tamam ömür buyu böyle beslenemem ama disiplinde olmak çok iyi çok zayıflamasam da rahat etmek için devam edicem.bu topiği açan larissaya ve bizi teşvik eden taline çok teşekkürler.......
maalesef benimde kiloyla başım dertte bu sene mirmirmirmir
çikolatadan vazgeçemiyorum:1no2::1no2::1no2:
yeşil çay önerisi için teşekkürler
canim verirsin merak etme...
bu ara aldigim kan ilacindan dolayi ihtasim cok fena acildi zaten ne yesem yariyor durumuna geldi :1no2:böyle devam ederse verdigim kilolarida alacam..
birde ben mesela kilo vermiyorum iki haftadir fakat belim inceliyor ama kiloya yansimiyor eee peki hem inceliyor hem kilo gitmiyor nasil birsey bu :1no2:
canim insallah senin 3 kilon kalmis bir ayda verirsin ama ben suanda tamamen durdum ilaclardan yeme hissi oluyor kan yok denecek kadar az ayyy cok sikildm ya...bir 70 olsam gerisi insallah daha iyi moral olur ne yapalim devam etmekten baska caremiz yok :)))
bugünün devamını yazıyorum öğle 1kase çorba akşam 1kase çorba 1tane paket değil diyet bisküvi kurusğon ve yaşil soğan ile yapılmış yarım kase yağsız salata 1kaşık yoğurt ara öğünde meyve. nasıl sizce????????
arkadaşlar bu hafta kilo bildiremedim bir trafik kazası geçirdik neyseki şu anda herkes iyi önümüzdeki hafta tekrar aranızda olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?