Ayda 10 Kilo Verme Diyeti ve Deneyimlerimiz

burda bi arkadaş, iş beyinde bitiyor demişti. kesinlikle katılıyorum ben baştan yazmamıştım gereklimi bilmiyorum haşimotoluyum ve ıbs´im var çok az ve sık yemem gerekiyor şimdiye kadar bunu başaramadım bölgesel kilolar artınca diyet listelerine bakmaya başladım.bu en mantıklısıydı bana göre bazı listeler benim normalde yemediğim kadar çok ölçülerde...neyse, bu diyete başladıktan sonra iştahım kapandı. çünkü bedenen ve ruhen çok rahatladım.tamam ömür buyu böyle beslenemem ama disiplinde olmak çok iyi çok zayıflamasam da rahat etmek için devam edicem.bu topiği açan larissaya ve bizi teşvik eden taline çok teşekkürler.......

talinciim verdiğin kilo gayet iyi ama sen daha iyi bilirsin canım
kolay gelsin tatlımmm

Kızlar merhaba,
Bugün sabah tartıldım ve 56 kiloyum. Çok sevindim. Ama tabii ki daha vermem lazım. Dün biraz dikkat ettim kendime hemen fark etti.
Henüz diyete başlamadım.
Yarın sabah başlıycam, ama öncelikle 1-2 gün pirinç lapalı olanı yapıcam. Vücudumdaki şişkinlikleri attıktan sonra, bu diyete başlıycam.
Hedefim 50 kilo. İnşallah bozmadan 1 hafta falan dayanabilirim...

talinciim verdiğin kilo gayet iyi ama sen daha iyi bilirsin canım
kolay gelsin tatlımmm

evet canım aslında verdiğim kilo iyi ama ben haftanın 6 günü çok ağır spor yapıyorum ve bence daha iyi kilo vermem gerekirdi
son zamanlarda gram inmemeye başladım
bünyemi biliyorum ben,daha önce de 40 kilo verdiğim için alışığım bu tür şeylere
liste değişikliğinin zamanı geldi yani
kolaylıklar diliyorum sizeŞeniz

Bende senin gibi oldum yani iyi kilo verirken sabitlendim.O yüzden 3 gün akşam öğünlerine brokoli yiyip, Öğlende patlıcan kösleme yiyip Vücudu şokluycam.Sonra tekrar listeye dönücem.Tabii bu benim fikrim ve ben diyete aynen böyle başlamıştım ve çok güzel bir şekilde devam ettim.

Canım ben bunu hep söylüyorum.Yani beyne hükmedince gerçekten insanda iştah kalmıyor.Ben zorla yemek yiyorum şuan.Ve aç kalamdan zayıflamış oluyorsun.Ben toplamda 1.5 ayda 5.5 kilo vermiş oldum.Şuan 3 kilom kaldı onuda başaracağıma inanıyorum.:jeyyar:

maalesef benimde kiloyla başım dertte bu sene mirmirmirmir
çikolatadan vazgeçemiyorum:1no2::1no2::1no2:
yeşil çay önerisi için teşekkürler

kızlar ya ben 1.5 hafta önce başladım ilk 4 günde 1 kilo wermişim geçen hafta başında regl oldum listeye uydum ama bi hafta boyunca hiç kilo verememişim dün bitti hastalığım 3 gün önce de steppera başladım kızlar kilom böyle kalmaz veririm dimi acayip moralim bozuldu

canim verirsin merak etme...
bu ara aldigim kan ilacindan dolayi ihtasim cok fena acildi zaten ne yesem yariyor durumuna geldi :1no2:böyle devam ederse verdigim kilolarida alacam..
birde ben mesela kilo vermiyorum iki haftadir fakat belim inceliyor ama kiloya yansimiyor eee peki hem inceliyor hem kilo gitmiyor nasil birsey bu :1no2:

maalesef benimde kiloyla başım dertte bu sene mirmirmirmir
çikolatadan vazgeçemiyorum:1no2::1no2::1no2:
yeşil çay önerisi için teşekkürler

O zaman şöyle yap , eve çikolata alma.:jeyyar: şekerli sakız bulundur evde o daha yararlı dostumuz.delikafadulden

Son düzenleme:

Canım ona sıkılaşma diyorlar. Bende bu hafta kilo veremedim ama bugün işyerinde herkes sen ciddi derecede incelmişsin diyor.Bende kendimi ölçüyorum zaten evet incelmişim..:jeyyar:

HADİ KIZLAR YOLA DEVAM.Şimdi kilolarımızın üzerini kabanla kapatıyoruz ama yazın zayıf olursak harika olacak.Ben kotun üzerine birşey çekmeden giymeyi düşünüyorum. Zayıflık insanı daha genç ve güzel gösteriyor.sositososito

canim insallah senin 3 kilon kalmis bir ayda verirsin ama ben suanda tamamen durdum ilaclardan yeme hissi oluyor kan yok denecek kadar az ayyy cok sikildm ya...bir 70 olsam gerisi insallah daha iyi moral olur ne yapalim devam etmekten baska caremiz yok :)))

Canım maalesef 1 ayda vermemde zor.Kilon nekadar azsa vermende bir okadar zor oluyor.Kan ilaçları yeme isteğini arttırdığını duymuştum.Tabi sağlık herşeyden önemli.:1hug:

slm kızlar,dün sabah domates salatalık biber 1dilim peynir, ara 1portakal,öğle 1kase yağsız unsuz çorba 1kaşık yoğurt,akşam 1kase çorba 2 dilim ekmek 2tane hamsi buğulama yarım dilim peynir ara 1portakal bu sabahta 1 portakal yedim :))))) şimdi iyiyim inşallah akşama kadar bozmam. yola dewam sanırım kilo veriyorum:))))))

arkadaşlar bu hafta kilo bildiremedim bir trafik kazası geçirdik neyseki şu anda herkes iyi önümüzdeki hafta tekrar aranızda olacağım

bugünün devamını yazıyorum öğle 1kase çorba akşam 1kase çorba 1tane paket değil diyet bisküvi kurusğon ve yaşil soğan ile yapılmış yarım kase yağsız salata 1kaşık yoğurt ara öğünde meyve. nasıl sizce????????

Kurusoğan iştah arttırır bilgin olsun ama taze soğan gayet iyi olmuş.Bende canım birşeyler çekince mesela az önce maydanoz yedim hemen iştahımı kapatı tavsiye ederim.Ben maydanozu alır almaz ayıklıyorum yıkıyorum kavanoza koyuyorum.Hemen elimin altında olması iyi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…