ayceyy Meme Estetiği Ameliyatı 2013'e Beş Kala

Geçmişler olsun sevindim senin adına darısı olmak isteyen arkadaşların başına

Barış bey yakışıklı bulduğum doktorlar arasında ( evliyim ama hoş bir yapısı var) çıkardığı başarılı ameliyatlarda mutlu sonuçlarda çok

ve çiçek olayına bayıldım ne kadar ince bir davranış daha önce kendi doktorum da dahil hiç duymadım kimseden

Son düzenleme:

Çok teşekkür ederim canım Ben de evliyim ama bu görüneni değiştirmiyor Başarılı Yakışıklı Sevimli Hastanede kaldığım iki gün içinde Barış bey öncesi ve sonrası olarak zamanı ikiye ayırdık. Odaya gelmeden önce kendi halimizde arada sohbet muhabbet, odadan çıktığında hepimizde sırıtık bir surat çok şeker yaaaa tanımlamasıyla noktalanıyor Çiçek olayı zaten her konuyu en ince ayrıntısına kadar düşündüğünü ortaya koyuyor. Sevgiler :118:

Merhaba Ayceyy, öncelikle çok geçmiş olsun. Seni cesaretinden dolayı da tebrik ederim. Ben de Barış Bey'le iki yıl evvel görüşmüştüm ama tam karar verecekken ikinci bebeğe hamile olduğumu öğrenerek kalakalmıştım Artık herşey yolunda, sıra bana geldi. Tekrar gidiyorum yeni seneyle birlikte inşallah. Ben bir şey merak ettim, ne kadar zaman sonra kalkıp gezinip ne bileyim işte ufak tefek işler yapılabiliyor? Mesela saç taramakmış toka takmakmış gibi. Bir de iki gün yazmışsın hastanede iki gün mu kaldın?

çok çok geçmiş olsun canım . :) barış bey çok ince zarif bir insan uzun uzun bir dönem muhabbetimiz olmuştu çok kibar insan . ve anlayışlı :)
sonuçtan memnun olmana sevindim geçti bitti işte yeni yıla yeni cicişlerle girdin

Senin evli olman adamın yakışıklı gerçeğini değiştirmez kuzum

Senin evli olman adamın yakışıklı gerçeğini değiştirmez kuzum

evliyim diye belirtmiş bide

Mirin uzun uzun muhabbetin mi oldu :44: şu uzun muhabbetlerin birinde jelesec arkadaşına da haber ver olur mu

Aledaxs; aynen doğru söze ne denir adam yakışıklı hıııım biraz senin eşini andırıyor

ay evet ya gülünce gözlerinin içi gülüyor sevimli şey eşi duymasın

bu arada konuna gırgır kattık biraz kızlarla kusura bakma canım sana da sevgiler

bencerence merhabalar Çok teşekkür ederim tatlım. Hayırlısı olsun senin için de inşallah. Canım 2 gün; 26 Aralık sabah hastaneye girişim yapıldı, ertesi gün öğlen çıktım. Bir gece 2 gün gibi yuvarlak hesap İyileşme kişiden kişiye değişiyor ben ikinci gün çok mecbur kalırsam kendim destek almadan yattığım yerden kalkabiliyordum, tabi birisi sırtımdan desteklerse işim kolaylaşıyordu. Üçüncü gün saçımı tarayıp toplayabildim bunların tümü ağır çekimle yapılıyor. Sargılar ve direnler üçüncü gün Barış Bey'in ofisinde çıkartıldı. Arabaya binip inerken hep destek aldım. Kendi ihtiyaçlarımı zor olsa da karşılayabiliyorum onun dışında her şey elimin altında olması gerekiyor kollarımı harekette zorlayacak hiç bir iş yapamıyorum tüm gün istirahat arada evde dolaşıyorum. Suyumu bile kızım :116: küçük pet şişeye koyuyor ondan bardağa koyabiliyorum ancak. Uzun lafın kısası evde her işini yapacak yemek hazırlayacak sana hizmet edecek birisi şart.. Sevgiler :116:

ay evet ya gülünce gözlerinin içi gülüyor sevimli şey eşi duymasın

bu arada konuna gırgır kattık biraz kızlarla kusura bakma canım sana da sevgiler

Yok güzelim kusura bakmam ben :116: Araya renk katıyorsun fena mı Allah ailesine bağışlasın Kızgınlığımı da söylerim çekinmeden beğenimi de :118:

Aman aman benım kocişe(bu kelimeyide ilk kullanıyorum komıkte bulurdum)söyleyeyimde kabarsın biraz.

Sagol canım gözlerin güzel görüyor.Yumuşak huyunu ve nazık nazık anlatma tarzını benzettim bende benımkıne.

Sevgili Ayceey

Hayırlı olsun güle güle kullan yeni memişlerini.Umarım gönlünce olmuştur.

Saglıkla mutlulukla kullanasın.

Çiçek olayı falan kıskandıkta biraz geciktik geçmiş olsun demek için.

Şaka bir yana çok nazik bir davranış.İletişim yetenegi güçlü ince düşünen insanlar hep başarılı oluyorlar.

Tebrik ederim doktorunu.

Sanada mutlu bir yıl diliyorum

bak bir yerden tutturmuşum benzer yönü var yahu senin eş de karizma söyle havalara girsin biraz

ben kociş kelimesini arada kullanırım

Mirin merhabalar, Tatlım çok teşekkür ederim Barış Bey için övgü dolu bir dünya söz söyleyebilirim belki de kendi doktorum olduğu için. Sonuçta hepimiz doktorumuzu seçerken kendimize en yakın hissettiğimizi seçiyoruz Yeni yıla yeni cicişlerle girdim iyileşip bir an önce kıyafetlerimi deneyip hepsinin nasıl durduğunu çok merak ediyorum. Bu sabah biraz kendimi zorlayıp straplez bluz denedim çok güzel görünüyorlardı :116: Darısı isteyen herkesin başına

bak bir yerden tutturmuşum benzer yönü var yahu senin eş de karizma söyle havalara girsin biraz

ben kociş kelimesini arada kullanırım

Bende karizmayım ya ondan yansımıştır:)Zaten adam genç karizma diye sonunda 360 derece kesilerle kalacaz ortalıklarda:18::18:

aledax Yeni yılın ilk gününde merhabalar tatlım, Teşekkür ederim güzel dileklerin için Kıskanmadığınızı biliyorum bu kulübün güzelliği burada zaten. Normal hayatta durum farklı. Burada gördüğüm kadarı ile herkes samimi :116: Hepinizi öpücükledim

Barış beyi seçtiğim için bir kez daha şanslı ve mutlu hissettim kendimi. Umarım ben de böyle hoş anılarla karşınıza gelirim ve benim için de her şey çok güzel olur. Ben de artık kavuşmak istiyorum güel göğüslere.

Ayceyy nasılsın tatlım? Nasıl gidiyo memişli hayat?

Bende karizmayım ya ondan yansımıştır:)Zaten adam genç karizma diye sonunda 360 derece kesilerle kalacaz ortalıklarda:18::18:

Benim az da olsa mazeretim var karın gerdirme de düşünüyordum zaten. Doğum sonrası kilo alıp vermekten deride esneklik oluştu. Barış Bey'e söylediğimde bu ne diye dalga geçip çok gerek görmese de biraz iyileşeyim ısrar edeceğim :118:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…