- 8 Kasım 2007
- 214
- 0
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benım çok sevınıyorum senın adına da :) çıkmışısındır amelıyattan sanırım... Gelmiş geçmiş olsun tatlım şimdi sırada iyileşme süreci var o da bıttı mı ohhhh. Mis gibiyiz
ooohhh sefanız olsun, zor kısım atlatıldı darısı bizlere:)
Ciktim kizlar iyiyim. Hpinizi opucukledim
geçmiş olsun. aramıza memeli ve mutlu biri daha katıldı.
canım benim çoooooooooooooook geçmiş olsun sana arkadaşımmmm, inşşş mutlu mesut yasa memeciklerinle :)
zaten fıstıktın iyice balfıstık oldun masallah sana inş sonraki süreçte de hiçbir sıkıntın olmaz, ohhhh dersin memişlerinin tadını çıkarırsın, destekli sütyen dönemi bitti yasasın dantelllerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Geçmiş olsun canım kendini iyi hissedince ayrıntılarla aramızda ol.. Bekliyoruuzzz...
Ayceyy iyi günlerde kullanman dileğiyle senı alkışlıyorum canım çok şükür atlattın... Önumuzdekı şu 4-5 Günü'de atlatalım şahaneyız )
Ayceey çok mutluyum,hadi gözün aydın.Ayrıntıları bekliyorum.Öpücükler
hadi hayırlı olsun canımcım şimdi sıra şu bir kaç haftayı atlatmakta hade bakalımm
cnmmmm GEÇMİŞLER OLSUN İNŞ İYİ GEÇMİŞTİR HERŞEY İSTEDİĞİN GİBİ OLMUŞTUR HEYCANLA HABERLERİNİ BEKLİYORUZ SEVGİLER <3 <3<3
Canım nerdesin sen? Hiç sesın soluğun çıkmıyor yahu:26: merak ettım senı... Nasıl gidiyo süreç? Başladın mı toparlamaya? Esas neticeden memnun musun senı tatmin etti mi onu söyle bakalım??? Hadi aramıza dön artık ayceyy
bende cenk tokattan gün aldım ama izmirde olupta bergama devlet hastanesinde mem kücültme olan varsa cevap versin lüften
Arska geldim tatlım. Her şey yolunda sen de biliyorsun ki ameliyat sonrası biraz ağrılı oluyor. O kısımda ben biraz fazla nazlandım Operasyon sonrası sırt ağrım oldu ama bugün Allah'a şükür iyiyim. Dün direnlerim sargılarım çıkartıldı Sonuçtan memnunum vücuduma yakışan en ideal ölçülerde Doğal olarak biraz şaşkın oluyor insan arada bakıp bakıp sırıtık bir şekilde şaşkınlığı üzerimden atmaya çalışıyorum Sen nasılsın toparlandın mı bakalım Sevgiler
Hoşgeldin canım ya özlettin kendini... Bende senın gibi açgözlülük yapıp azıcık daha büyük mu olsaydı ne diye düşünüyorum valla arkadaşım ama annem yuh kızım deyince tamam tamam şaka yaptım dıyorumbenım direnlerle yapışkan bantlar hastaneden çıkacağım gün çıkarılmıştı. Şaşırdım senınkılerım dün çıktığını öğrenınce! Ne kadar farklı her doktorun tekniği demekki bende sırt ağrısı hiç olmadı ama sağ mememden çok küçük olduğu için çektdim bıraz patlamaya hazır bomba gibiydi... Bırde benım karnım daha yenı yenı iniyo çok Şişkindi karnım. Eşim bir protezde oraya mı koydular dedi hatta :26: ağrılı günler geride kaldı artık sıra keyfini çıkarmakta
Hayırlı olsun arkadaşlar umarım istediğiniz gibi gezip dolaşabilirsiniz rahat rahat.Bir sorum olucak hiç göğsü olmayanlara da yapılır mı acaba bi doktora mail atmıştım koltuk altı uygun olur tabi görmem lazım dedi.Koltuk altından olan var mı ?:S
olalalaaaaa herşey çok küsseeel herşey çok iii olcaaaak hadi bakalım, ben size gelemedim siz bana gelceksiniz heralde (bombastic memişlerleee) öptüm ve sanal motivasyonunuza sağlık cnlarım.....
Hoşgeldin canım ya özlettin kendini... Bende senın gibi açgözlülük yapıp azıcık daha büyük mu olsaydı ne diye düşünüyorum valla arkadaşım ama annem yuh kızım deyince tamam tamam şaka yaptım dıyorumbenım direnlerle yapışkan bantlar hastaneden çıkacağım gün çıkarılmıştı. Şaşırdım senınkılerım dün çıktığını öğrenınce! Ne kadar farklı her doktorun tekniği demekki bende sırt ağrısı hiç olmadı ama sağ mememden çok küçük olduğu için çektdim bıraz patlamaya hazır bomba gibiydi... Bırde benım karnım daha yenı yenı iniyo çok Şişkindi karnım. Eşim bir protezde oraya mı koydular dedi hatta :26: ağrılı günler geride kaldı artık sıra keyfini çıkarmakta