ayceyy Meme Estetiği Ameliyatı 2013'e Beş Kala

Benim az da olsa mazeretim var karın gerdirme de düşünüyordum zaten. Doğum sonrası kilo alıp vermekten deride esneklik oluştu. Barış Bey'e söylediğimde bu ne :KK9: diye dalga geçip çok gerek görmese de :KK9: biraz iyileşeyim ısrar edeceğim :118:

Yürü beaaaa AYCEYYY.başladımı sonu gelmiyor.

Hep bu k.k. nın kadınlarından çıkıyor.Sonunda gerim gerim gerik gezeceğiz orta yerlerde.Görenler aaaaa kadına bakın ne kadarda gergin diyecekler:KK1::KK1:

Canım bir yer toparlandımı diğer taraf açığa çıkıyor.Memeler güzelleşti gözüne batar şimdi senin çok iyi anlıyorum.

Benki mini karın diye çıktım yola JELESECİN sayesinde hala YOLLARDAYIM:KK1:

Hep bu k.k. nın kadınlarından çıkıyor.Sonunda gerim gerim gerik gezeceğiz orta yerlerde.Görenler aaaaa kadına bakın ne kadarda gergin diyecekler:KK1::KK1:

Canım bir yer toparlandımı diğer taraf açığa çıkıyor.Memeler güzelleşti gözüne batar şimdi senin çok iyi anlıyorum.

zaten damgalı gibi olcaz dışarda bizi goren haa bu kk dan dicek :KK9:

Barış beyi seçtiğim için bir kez daha şanslı ve mutlu hissettim kendimi. Umarım ben de böyle hoş anılarla karşınıza gelirim ve benim için de her şey çok güzel olur. Ben de artık kavuşmak istiyorum güel göğüslere.

Umarım canım süreç sonuç tümüyle seni mutlu eder görmek istediğin sonuca ulaşırsın :KK34: Gerçekten ben de kendi adıma şanslı olduğumu düşünüyorum iyi ki Barış Bey'i seçmişim diye şükrediyorum :KK9: Aslında hepimiz beklentilerimizi iyi anlayan doktoru seçiyoruz bir şekilde. Öyle olunca doğal olarak sonuç da memnun ediyor kişiyi. Sevgiler :KK16:

Tatlım sen neler yaptırdın neler düşünüyorsun azıcık anlatıver :KK9: Ben yola girerken meme büyütme karın germe diye başladım ikisini üstelik aynı anda yaptırmayı düşünüyordum. Görüştüğüm diğer doktorların dışında Barış bey İki operasyonu aynı anda yapmayacağını ilk görüşmemde net bir şekilde söyledi. Operasyon sonrası direnlerin ve sargıların çıkartılması için ofisine gittim. Teşekkür etme sırası geldiğinde özellikle iki operasyonu bir arada yapmadığı için teşekkür ettim. Kombin operasyon yaptıran bir çok kişi var ama ben iyi ki de ayrı olmuş düşüncesindeyim. Hem silikon hem karın gerdirme! iki ağrıyla baş etmek çok zor diye düşünüyorum şu anda :KK52: Kendime ve Herkese "Barış" dolu bir yıl dilerim :KK9:

Ayceyy nasılsın tatlım? Nasıl gidiyo memişli hayat? :KK9:

Arska canım merhabalar, İyiyim çok teşekkür ederim :KK16: Sen nasılsın? Ağrılarım epey azaldı memişli hayat arada ağrılı olsa da gayet iyi gidiyor. Yalnız ben iş güç yapamıyorum böyle evde prenses gibi oturuyorum :KK9: Sen neler yapıyorsun nasıl gidiyor? Sürekli soralım hatrımızı kırkımız karıştı ne de olsa :KK1:

Tatlım sen neler yaptırdın neler düşünüyorsun azıcık anlatıver :KK9: Ben yola girerken meme büyütme karın germe diye başladım ikisini üstelik aynı anda yaptırmayı düşünüyordum. Görüştüğüm diğer doktorların dışında Barış bey İki operasyonu aynı anda yapmayacağını ilk görüşmemde net bir şekilde söyledi. Operasyon sonrası direnlerin ve sargıların çıkartılması için ofisine gittim. Teşekkür etme sırası geldiğinde özellikle iki operasyonu bir arada yapmadığı için teşekkür ettim. Kombin operasyon yaptıran bir çok kişi var ama ben iyi ki de ayrı olmuş düşüncesindeyim. Hem silikon hem karın gerdirme! iki ağrıyla baş etmek çok zor diye düşünüyorum şu anda :KK52: Kendime ve Herkese "Barış" dolu bir yıl dilerim :KK9:

Sevgili aycey yol uzun yolculuk çetin :)

Canım bende mini karın düşünüyordum.Memeler idare ederdi.Bir çok görüşmeden sonra tam karın germe ve meme protez dendi.Aklımada yattı tek atışla iki kuş.Oldumu tam olsun dedik.
Her doktorun yaklaşımı farklı Barış bey nezaketinden hastasına kıyamadığında 2.sini bir arada yapmamıştır.,
Kombin amelıyat olan epey FAZLA.öYLE abartıldığı kadar agır sızı olmuyor inan.İlk gün geçtimi agrı kalmıyor.Hareketler kısıtlanıyor falan ama durum vahim değil.
Alt tarafı hizaya soktuk şimi bende ufak bir burun ucu operasyonu istiyorum.Hafif kaldırılacak yani.Barış beyide düşünüyorum aslında.Mutlaka görüşeceğim burun için.

Sende doktorunu bu kadar anlatma hem nazar değer hemde kapıda kuyruk olursa sana sıra gelmez:KK1::KK1:Malum hayranları oldukça fazla.

Barış bey aml.nerde yapıyor.görüşmelerini nerde.fiyatları nasıl.sende aydınlatırsan sevinirim.

Sanada BARIŞ dolu yepyeni yıl diliyorum:KK3:

Sevgili aycey yol uzun yolculuk çetin :)

Canım bende mini karın düşünüyordum.Memeler idare ederdi.Bir çok görüşmeden sonra tam karın germe ve meme protez dendi.Aklımada yattı tek atışla iki kuş.Oldumu tam olsun dedik.
Her doktorun yaklaşımı farklı Barış bey nezaketinden hastasına kıyamadığında 2.sini bir arada yapmamıştır.,
Kombin amelıyat olan epey FAZLA.öYLE abartıldığı kadar agır sızı olmuyor inan.İlk gün geçtimi agrı kalmıyor.Hareketler kısıtlanıyor falan ama durum vahim değil.
Alt tarafı hizaya soktuk şimi bende ufak bir burun ucu operasyonu istiyorum.Hafif kaldırılacak yani.Barış beyide düşünüyorum aslında.Mutlaka görüşeceğim burun için.

Sende doktorunu bu kadar anlatma hem nazar değer hemde kapıda kuyruk olursa sana sıra gelmez:KK1::KK1:Malum hayranları oldukça fazla.

Barış bey aml.nerde yapıyor.görüşmelerini nerde.fiyatları nasıl.sende aydınlatırsan sevinirim.

Sanada BARIŞ dolu yepyeni yıl diliyorum:KK3:

aledax geçmiş olsun tatlım ne zaman gerçekleştirildi operasyonun göremedim ama belli ki sonuçtan memnunsun Güle güle mutlulukla yaşa :KK16: Seni de ayrıca tebrik ederim iki operasyonu bir arada atlattığın için. Karın germe konusunda bildiklerini paylaşırsan nasıl da mutlu olurum :KK9:
Benim gibi Barışseverleri görünce coştum ben de tutamadım kendimi :KK1::KK1: Barış bey ön görüşmeleri Fulya Terrace'ta yapıyor. Ameliyatları ise Acıbadem Fulya hastanesinde. Ofisi ile hastane karşılıklı. Ön görüşme ücretsiz. Ameliyat fiyatları çok az daha fiyatlı diğer doktorlara göre. Burun estetiği için önceki diğer operasyonlarını gerçekleştiren doktorunu düşünmüyorsun sanırım? Engelsiz sorunsuz bir yolculuk dilerim :118:

Canım yorumlara bakmadan direk yazıyorum öncelikle hastanede yattınmı tam olarak ayaga kaçıncı günde kalktın 3 gün yeterlimi yürüyebilmek ve rahat oturabilmek için :) bu arada nasılsın memişlerin durumu nasıl :)

Arska canım merhabalar, İyiyim çok teşekkür ederim :KK16: Sen nasılsın? Ağrılarım epey azaldı memişli hayat arada ağrılı olsa da gayet iyi gidiyor. Yalnız ben iş güç yapamıyorum böyle evde prenses gibi oturuyorum :KK9: Sen neler yapıyorsun nasıl gidiyor? Sürekli soralım hatrımızı kırkımız karıştı ne de olsa :KK1:

Çok komik ya vallahı kırkımız karıştı :KK1: bende çok iyiyim artık kımse benı tutamıyo.. Yapıyorum herşeyi çok şükür:KK24: sağıma ve sol tarafıma doğru da yatabılıyorum, evde ki tüm işleri de yapabılıyorum çok şükür atlattım diyebılıyorum artık:KK9: cicim aylarım bitti yani :)) sen ne zaman başlıyor masaja? Bir de 2. Sütyenını aldın mı?

aledax geçmiş olsun tatlım ne zaman gerçekleştirildi operasyonun göremedim ama belli ki sonuçtan memnunsun Güle güle mutlulukla yaşa :KK16: Seni de ayrıca tebrik ederim iki operasyonu bir arada atlattığın için. Karın germe konusunda bildiklerini paylaşırsan nasıl da mutlu olurum :KK9:
Benim gibi Barışseverleri görünce coştum ben de tutamadım kendimi :KK1::KK1: Barış bey ön görüşmeleri Fulya Terrace'ta yapıyor. Ameliyatları ise Acıbadem Fulya hastanesinde. Ofisi ile hastane karşılıklı. Ön görüşme ücretsiz. Ameliyat fiyatları çok az daha fiyatlı diğer doktorlara göre. Burun estetiği için önceki diğer operasyonlarını gerçekleştiren doktorunu düşünmüyorsun sanırım? Engelsiz sorunsuz bir yolculuk dilerim :118:

Zaten bir yeri düzeltti mi ötekiler başlıyor göze batmaya.Memeleri çoşturdun sıra karında o halde:)

Elbette o aşama gelirsen tüm süreci paylaşırız.Bunun için burdayız ya:KK1:Bu yıl düşünürsen çok gecikme.Yaz tatilinde 6 öncesi en ideal süreç.

Güneşlenmek bikini giymek daha rahat oluyor.Yoksa dikişleri koruyacağım falan diye yaz burnundan geliyor.

Biraz memelerin tadını çıkar gerdiririz karınıda.Kendine iyi bak.Aman tencereye falan dokunayım deme sakın haaa:KK1:

Sevgiler:KK14:

Ayceyy...Artık yavaştan,ufak ufak foto eklesen diyorum :KK34: Hani merak ediyoruz bizde,görsek artık senin harikalarını :21:

Ayceyy...Artık yavaştan,ufak ufak foto eklesen diyorum :KK34: Hani merak ediyoruz bizde,görsek artık senin harikalarını :21:

Arzumcum :KK9: pazartesi kontrolüm var :KK9: kucuk bantli sargilardan kurtmayi ümit ediyorum şu an sadece ucu gorunuyor kucuk mumyaciklar gibiler. Kizimin ambargosunu asarsam hemencik eklerim bir iki fotograf. Ben de merak ediyorum bu sirinler sargilardan kurtulunca nasil gorunecekler :118: öpücükledim :KK54:

Canım yorumlara bakmadan direk yazıyorum öncelikle hastanede yattınmı tam olarak ayaga kaçıncı günde kalktın 3 gün yeterlimi yürüyebilmek ve rahat oturabilmek için :) bu arada nasılsın memişlerin durumu nasıl :)

goles merhabalar, tatlım hastanede 1 gece yattım. direnlerim üçüncü gün çıkartıldı ertesi gün duş aldım gayet iyi hissettim kendimi dışarı cıktım hatta evde kendi aramızda çalışıyor olsam bugün işe rahatlıkla gidebilirim diye konuştuk. o gün nasıl bir cesaretse anlamadım araba kullanmayı bile düşündüm doktorum en az bir hafta geçmeli ani hareket yapmanız durumunda sıkıntı olur dedi vazgeçtim. oğlum götürdü getirdi yollarda araba icinde olsamda çok sarsıldı vücudum istanbul yolları malum. Ertesi gün çok ağrım oldu korktum ondan sonra evde hep istirahat halindeydim. Şu an çalışmıyorum çocuklarım da yetişkin o sayede istirahat edebiliyorum kendimi zorlamam gereken bir durum yok anlayacağın. Benim dikleştirme de yapıldı. Memişlerin durumu da gayet iyiler artık bizi dolaştır evde sıkıldık diyorlar :KK9: Sevgiler :KK16:

Son düzenleme:
Zaten bir yeri düzeltti mi ötekiler başlıyor göze batmaya.Memeleri çoşturdun sıra karında o halde:)

Elbette o aşama gelirsen tüm süreci paylaşırız.Bunun için burdayız ya:KK1:Bu yıl düşünürsen çok gecikme.Yaz tatilinde 6 öncesi en ideal süreç.

Güneşlenmek bikini giymek daha rahat oluyor.Yoksa dikişleri koruyacağım falan diye yaz burnundan geliyor.

Biraz memelerin tadını çıkar gerdiririz karınıda.Kendine iyi bak.Aman tencereye falan dokunayım deme sakın haaa:KK1:

Sevgiler:KK14:

aledax selam tatlım, güldürdün beni yine Allah da seni güldürsün :KK9: :KK9: Tencere de neymiş bugün kahvaltı hazırladım, direksiyon salladım, alışveriş yaptım :KK9: Demek ki dert yanmam gerekiyormuş iyileşmem için.
Karın gerdirmeyi sonbahara bırakacağım sanırım. Şöyle bir hesapladım en erken Haziran'da yaptırabilirim nazlanmayı da düşünürsek iyileşme sürecim yaklaşık 1 ay hatta geçebilir de :KK24: tatile Ağustos'ta gitsem tadını çıkarabilir miyim bilemedim. Memişler kendine gelsin bakarız artık. Kendine iyi bak :) Sevgiler :KK16:

Merhaba ayceyy , geçmiş olsun. Atlattın ameliyatını. Ben de sıradakilerdenim.25inde ameliyatım. henüz proteze falan karar vermedim ama göğüs kafesim dar 76 göğüs altı ölçüm. Sanırım benmkilerde seninkiler kadar falan olur herhalde diye düşünüyorum. Bakalım 10 gün sonra gidicem doktorla karar vereceğiz. Çizim falan yapılacakmış, öyle dedi kendisi. Örnek resim gibi bişey mi olacak acaba?
Seni ve arska yı arkadaş olarak ekledim inşallah kabul edersiniz.
Heyecan artıyor tabii benim de gitgide.. Ancak benim bir de 1,5 yaşında çocugum var ve onun bakımıyla ilgili de yanımda kimse yok. bakıcımız vardı, onu da bıraktık. Allahtan eşimde ben de öğretmeniz 15 tatilimiz var ve o zaman eşim de yanımda olacak. İlk 3 gün de kuzenim olacak yanımda zaten. Yeterli mi 3 gün acaba? Daha fazla da bir kişi gerekir mi dersin? Eşimin haricinde yani. Ben anneme ve kayınmvalideme söylemeyi düşünmüyorum da..

Merhaba ayceyy , geçmiş olsun. Atlattın ameliyatını. Ben de sıradakilerdenim.25inde ameliyatım. henüz proteze falan karar vermedim ama göğüs kafesim dar 76 göğüs altı ölçüm. Sanırım benmkilerde seninkiler kadar falan olur herhalde diye düşünüyorum. Bakalım 10 gün sonra gidicem doktorla karar vereceğiz. Çizim falan yapılacakmış, öyle dedi kendisi. Örnek resim gibi bişey mi olacak acaba?
Seni ve arska yı arkadaş olarak ekledim inşallah kabul edersiniz.
Heyecan artıyor tabii benim de gitgide.. Ancak benim bir de 1,5 yaşında çocugum var ve onun bakımıyla ilgili de yanımda kimse yok. bakıcımız vardı, onu da bıraktık. Allahtan eşimde ben de öğretmeniz 15 tatilimiz var ve o zaman eşim de yanımda olacak. İlk 3 gün de kuzenim olacak yanımda zaten. Yeterli mi 3 gün acaba? Daha fazla da bir kişi gerekir mi dersin? Eşimin haricinde yani. Ben anneme ve kayınmvalideme söylemeyi düşünmüyorum da..

set merhabalar canım, Çok teşekkür ederim ben atlattım çok şükür ilk anlar küçük mü diye düşünmüş olsam da şu an çok mutluyum alıştım iyice :KK9: Senin için hayırlısı olsun 19 gün sonra aramızdasın demek ki senin adına sevindim :KK9:
Meme dokun var mı? benim dokum olduğu için 250cc yüksek profil ideal durdu. Bu arada göğüs kafesim 70 cm daha büyük protez mümkün değil sığmıyormuş :KK1: Sen doktoruna nasıl istediğini mutlaka en ince ayrıntısına kadar anlat o da sana nasıl olabileceği konusunda ön bilgi versin ameliyatına sonradan ne ile karşılaşacağını bilerek girersin. Her doktorun yöntemi farklı benim doktorum ikinci görüşmede çizim yaptı fotoğraf çekti, yaklaşık nasıl olabileceğini de görüntülü hazırlayarak bana gösterdi. Bazı doktorlar yapmıyor Hele görüştüğüm doktorlardan birine sordum; karar verirsem tekrar gelecek miyim sizle görüşmeye diye! gerek yok telefonla bildirin, ameliyat günü hastaneye gelirsiniz demişti çok itici gelmişti bana. İyileşme süreci de hep söylüyorum kişiden kişiye değişiyor 3 gün her şeyiyle sana bakacak birisi varsa, sonrasında görevi eşin devralacaksa daha iyi toparlanırsın ikinci bir kişiye gerek yok bence karar senin tabii ki. Benim kanaatimce ameliyat olan herkes imkanı fırsatı varsa mümkün olduğunca dinlensin Özellikle ilk 5 gün. Ben kendimi zorlamadım sağ olsun ailem arkadaşım destek oldular ve bugün çok şükür hiç ameliyat olmamış gibiyim nihayet. Aklına takılan başka konu varsa hepimiz cevaplamaya çalışırız elimizden geldiğince. Umarım sağlıklı bir operasyon geçirirsin süreç sonuç her yönüyle tam istediğin gibi olur. Şimdiden hayırlı olsun :KK34: geçmiş olsun. Sevgiler :KK16:

Ayceyy geçmiş olsun cnm sağlıcakla kullan herşey yolunda sanırım pek fazla aktif olamıyorum buralarda ama yinede takip etmeye çalışıyorum.Kendine iyi bak cnm öpüyorum seni.

Ayceyy geçmiş olsun cnm sağlıcakla kullan herşey yolunda sanırım pek fazla aktif olamıyorum buralarda ama yinede takip etmeye çalışıyorum.Kendine iyi bak cnm öpüyorum seni.

lion81 merhabalar canım, çok teşekkür ederim :KK16: ben de aranıza dahil oldum sonunda :KK9: Seni gördüğüme sevindim arada uğra sen de memelilere önderlik edenlerdensin ne de olsa :)) Çok sağol canım Kendine çok iyi bak :KK16: 2013 yılının sana güzellikler bol şans mutluluk getirmesini dilerim :118: Öpücükledim

Kızlar bugün kontrolüm var :KK9: Minik bantlar çıkınca her şey ortaya çıkacak. Yine heyecan yaptım ameliyat öncesi gibi :KK1:

X