ayceyy Meme Estetiği Ameliyatı 2013'e Beş Kala

millamil

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2012
473
1
Merhabalar kızlar, geri sayım; 10-9-8........
12 Aralık 2012 Çarşamba günü Doktor Barış Çakır ile görüşmemi gerçekleştirdim. Meme büyütme ve karın germe ameliyatı istediğimi söyledim. Karın germe yapmadığım bir şey değil ama çok sık yapmıyorum dedi. Muayene sonrası karın germe için çok mini bir operasyonun yeteceğini ama aynı anda kesinlikle yapmadığını söyledi. Meme ameliyatı için hafif bir dikleştirme ve kas zarı altı yöntemi ile operasyonu gerçekleştireceğini, benim vücut yapıma 200 cc'nin uygun olacağını belirtti. Görüşme sonrasında tokalaşırken düşüneceğimi, büyük ihtimalle de tekrar görüşeceğimizi doktor seçiminin arkadaş seçmek gibi bir şey olduğunu söyledim.. :) Sonrasında nihayet doktorumu buldum dedim, kararımı verdim...
Görüşmeye gittiğimde kızım da bana eşlik etti. Akşam ikimiz konuşurken gün seçme imkanımız olursa Çarşamba olsun diye kararlaştırmıştık. Ertesi gün asistanını arayıp operasyonumu Barış Bey'in gerçekleştirmesini istediğimi söyledim. O zaman siz güne karar verin yalnız Şubat'ı geçmesin dedi. Mümkün olan en yakın zaman hangi gün dedim 26 Aralık Çarşamba günü sizin için uygun mu diye sorduğunda mükemmel olur dedim.. Ameliyatın istediğim güne denk gelmesi, hazırlanmam için 10 günlük bir süre olması beni ayrıca mutlu etti. Ölçüm yapılması ve anestezi uzmanının kontrolü için 22 Aralık Cumartesi günü tekrar görüşmeye gideceğim..
Çok heyecanlıyım büyük gün; 26 Aralık 2012 Çarşamba günü Saat: 08:30...
Öncelikle meme estetiği yazdığımda karşıma çıkan Kadınlar Kulübüne, doktor arayışım sürecinde önerilerde bulunan yazılarını, yorumlarını ve fotoğraflarını paylaşan bütün arkadaşlara çok çok teşekkür ederim.. Biliyorum ki bundan sonra da önerilerinizi iyi dileklerinizi ve dualarınızı eksik etmeyeceksiniz. Umarım her şey yolunda gider ve 10 gün sonra aranıza katılıp mutluluğumu paylaşıyor olurum.. Keyifli Günler

ayyceyyy :) bu haberine nasıl sevindim anlatamam.forumda sanırım aşağı yukarı aynı zamanlarda meme aramaya başladık, sen adını koymussun ne güzel.. ben de koymustum ama ben evli oldugum ve calıstıgım için malesef hep pürüzler çıkıyor karşıma ne güzel ki sen artık kararını vermişsin, tebrik ederim... bence barıs çakır meme büyütme konusunda çok çok basarılı, gördüğüm arkadaşlardan yola çıkarak bunu söylüyorum. ben hiç barış çakır ı düşünemedim, fiyat konusunda abartılı rakamlar duydugum için bir de kendisine mail atmıstım bana dönmemişti, bir de istanbul dısında olunca ben uzadı gitti mesele, acaba benimle özelden kontaga geçebilir misin? mailini falan yazarsan, mailleşebiliriz. ben malesef özelden yazamıyorum hala atlamazsan çok sevinrim biriyle konusmaya ihtiyacım var

Hadi hayırlı ugurlu olsun kararın canımmm Çok güzel,hayal ettigin bir sonuca ulaşırsın inşallahh... Dikleştirme derken lolipop yada ters t şeklinde bir kesi olacakmı gögsünde?Sanırım meme dokun var senin.200cc yide koyunca yeterli bir toparlama olacak demekki Öncesi ve sonrası fotograflarını eklersin artık

Cherry87 iyi dileklerin için teşekkür ederim canım. İnşallah darısı senin ve bu aşamada olan bütün arkadaşlarımızın başına Ben de 25 yıllık evliyim eşim çok sıcak bakmasa da beni kırmamak adına pek bir şey söylemedi . En büyük destekcim kızım ve burada kendi durumlarını paylaşan arkadaşlar oldu. Seni çok iyi anlıyorum her doktor görüşmem sonrasında bir eksiklik var ama nedir diye düşündüm. Herkesin bu süreci yaşadığını, ben de doktorumu illa ki bulacağım ve evet budur diyeceğim diye kendimi içten içe teselli ettim. Önerim içinin ısındığı aklında hiçbir şüphe bırakmayan doktoru bulana kadar araştırman olacak..Görüştüğüm üç doktor farklı yorumlar yaptılar. Çakır Bey'le görüşmem sırasında beni ikna edecek bir doktor arıyorum dedim gülümsedi. İkna için ayrıca bir çaba göstermedi hatta ben olabileceğinin en irisi meme istiyorum dedim 200 cc'den fazla koymam dedi. Kısacası doktorunu bulduğunda gözün başka hiçbir şey görmüyor.. Umarım kendi adıma yanılmamışımdır. Moral bozacak hiç bir şey yok inan ki Karar verdikten sonra doğru insan doğru mekan doğru zaman bir şekilde karşına çıkıyor. Sevgiler.. Mail adresimi özelde gönderiyorum.

Çok sağol tatlım Amin inşallah iyi olur.. Dikleştirme; meme altından meme ucunun kenarına kadar dikey bir kesiden olacakmış. Bir İki santim genişliğinde deriyi çıkartıp protez yerleştirilip meme kapatılıyormuş. 22 Aralıkta tekrar görüşmeye gidince 250 cc de ısrar edeceğim. O gün söylediğimde göğüs kafesin dar kenarlara koltuk altına taşar hiç hoş durmaz demişti. 50 kiloyum 1,66 boyum 34 beden giyiyorum ben büyük istesem de fazlası da çirkin durur sanırım ... Artık doğal olarak son karar doktorun olacak Operasyon bitsin fotoğraflar kolay

Ayceyy benden 2 gün sonra aynı saatte çok. Sevındım senın adına canım... İnşallah sonuçlar bizi memnun eder gerçi ikimizinde doktor konusunda içi rahat o açıdan süperiz herşey 10 numara olucak

Ayceyy benden 2 gün sonra aynı saatte çok. Sevındım senın adına canım... İnşallah sonuçlar bizi memnun eder gerçi ikimizinde doktor konusunda içi rahat o açıdan süperiz herşey 10 numara olucak

İnşallah canım iyi düşünelim iyi olsun. Sen levent'te olacaksın ameliyatını sanırım bu yakınlarda mı oturuyorsun? Keyifli bir hafta dilerim :))

kararın hayırlı olsun, yeni yıl da sana güzel memeler ve bol şans getirsin o zaman
göğüs dokun var mı? 200cc biraz küçük geldi bana sadece.

kararın hayırlı olsun, yeni yıl da sana güzel memeler ve bol şans getirsin o zaman
göğüs dokun var mı? 200cc biraz küçük geldi bana sadece.

Teşekkür ederim canım . Yeni Yıl inşallah hepimize yeni güzellikler bol şans getirsin . Göğüs dokum biraz var bana da küçük geldi fakat doktor göğüs kafesin çok dar büyük koyulursa yanlardan taşar hem de taşıyamazsın dedi. Siz yine de zorlayın ben taşırım sıkıştırın bir şeyler yapın dedim . 22 Aralık'taki görüşmemde tekrar ısrar edeceğim Sevgiler

Lolipop teknigi kullanılacak demekki 200cc çok ufak bir protez,Barış beyin muayenehanesinde denemelik protezler oluyor zaten,200cc lik bir protezi görmek isteyebilirsin.Böylece bir fikir edinebilirsin Gögüs kafesi dar olan kişilerde taban çapı dar olan hıgh veya extra hıgh profilller tercih ediliyor genelde.Böyle oluncada protez boyutu büyütülebiliyor diye biliyorum ama tabi en iyisini seçtigin doktor bilecek ve karar verecektir.Zayıf bir bayansın zaten.300-350cc gibi protezler büyük gelebilir.Zaten kas zarı altına koyacak sanırım protezini öyle degilmi?Dikleştirme operasyonlarında genellikle protezler kas altına koyulur.Ama Barış bey tek yöntem kullandıgı için kas zarı altı demiştir..

Kas zarı altı yöntemini kullanacak . O gün 200-250 hatta 400 cc denedi 400 cc çok çok fazlaydı benim vücut yapıma. İnce detayları ameliyat öncesi görüşmeye gittiğimde konuşacağız aynı zamanda ölçüm de yapılacak.. 275 cc'ye ikna etmeye çalışacağım . Dikleştirme operasyonunun fazla deri alınarak gerçekleştirildiğini o gün Barış bey söylediğinde öğrendim .Mantık olarak düşündüğümde memenin çapı daralacağı için sonrası doktorun marifetine kalıyor gibi.

İnşallah canım iyi düşünelim iyi olsun. Sen levent'te olacaksın ameliyatını sanırım bu yakınlarda mı oturuyorsun? Keyifli bir hafta dilerim :))

Etiler'de olucak canım ameliyatım.. Anadolu yakasında oturuyorum ben hastaneye yakınsan beklerim seni yanıma

Etiler'de olucak canım ameliyatım.. Anadolu yakasında oturuyorum ben hastaneye yakınsan beklerim seni yanıma

Çok yakınım tatlım, ansızın gelebilirim . Hastane adını (yazmıştın sanırım sen yine tekrar gönder) İsim soyisimi bana özelden atar mısın? Hastanede Arska diye aramayayım . Sevgiler

Çok yakınım tatlım, ansızın gelebilirim . Hastane adını (yazmıştın sanırım sen yine tekrar gönder) İsim soyisimi bana özelden atar mısın? Hastanede Arska diye aramayayım . Sevgiler

Bende yakınım,bende Hadi bir saat söyle bana bende o saatte orada oliyim.İkimiz aynı anda orada olalım,hem tanışır muhabbet ederiz haa ne dersin

Bende yakınım,bende Hadi bir saat söyle bana bende o saatte orada oliyim.İkimiz aynı anda orada olalım,hem tanışır muhabbet ederiz haa ne dersin

Tamam o zaman guzelim 15.00 uygun mu? Hem Arska da toparlanmis olur biraz o saate kadar Erken gidersek sonradan bizi hatirlamama ihtimali var :)))

Ayyy yerim sizi süpersiniz tamam canım mesaj atıyorum sana hemen Arska diyorum size bak bugün memelendi fılan dıye ısrar edermişsin beklıyorum kızlar sizi 3'te

Tamam o zaman guzelim 15.00 uygun mu? Hem Arska da toparlanmis olur biraz o saate kadar Erken gidersek sonradan bizi hatirlamama ihtimali var :)))

Şu an için uygun tabi.Bir işim çıkmazsa saat 3de oradayım inşallah Yinede bir gün öncesinden yazarız buradan,haberleşiriz

Ayyy yerim sizi süpersiniz tamam canım mesaj atıyorum sana hemen Arska diyorum size bak bugün memelendi fılan dıye ısrar edermişsin beklıyorum kızlar sizi 3'te

Memeli Arska diye soracağım Arska dersem anlamayabilirler Heyecanlı mısın tatlım anlat biraz neler yaptın hazırlık var mı? Mucuk

Selam doktordaş
Ben de bir aksilik çıkmazsa 5 Şubat'ta ameliyat oluyorum Barış beye, umarım senin de benim de isteyen herkes için de çok güzel olur her şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…