ayceyy Meme Estetiği Ameliyatı 2013'e Beş Kala

Mrb hanımlar, bende büyütmeyi düşünüyorum ama korkuyrm sanrm. tüm mesajları okumaya gayret ediyrm ama o kadar çk mesajı okumak zor geliyr açıkcası :)
Tavsiyelerinizi bekliyrum lütfen yardım edin (

Rica ederim tatlım :)) Ben de merak etmiştim nasıl geçti diye... Barış Bey öyle dediyse vardır bir bildiği diyeceğim ama bilemedim ne desem :18: Güvenebileceğin bir kaç doktorla daha görüş istersen. Ben de karın gerdirme istiyordum ikisini aynı anda zaten kesinlikle yapmam ayrıca sende o derece operasyon gerektiren bir durum yok dedi. Hatta ilk muayene olacağım gün hazırlanın dedi odada hazır utana sıkıla bekliyorum açtım karnımı, Geldi bu neee dedi!! Allah dedim yanlış bir şey mi yaptım kendi kendime? Meğerse karnım için söylüyormuş o da öyle bir doktor işte. Biraz toparlanayım şansımı zorlayacağım ben de tekrar bakalım ne diyecek
Bu arada kızım burnu ile ilgili fikrini sordu bu burna dokunursak bizi döverler dedi bende birinci amacının para olmadığı izlenimi bıraktı... Tercih senin tabi acele etmeden sor araştır görüş bir kaç doktorla kararını öyle verirsin Sevgiler

Mrb hanımlar, bende büyütmeyi düşünüyorum ama korkuyrm sanrm. tüm mesajları okumaya gayret ediyrm ama o kadar çk mesajı okumak zor geliyr açıkcası :)
Tavsiyelerinizi bekliyrum lütfen yardım edin (

Merhabalar, Kararın hayırlı olsun öncelikle Sana önerim üşenmeden okuyabildiğin kadar oku süreçleri gelişmeleri sonrasını. Ne kadar takip edersen burada o kadar fikrin oluşur :) İkinci tavsiyem doktor araştır aklına yatanlarla özellikle ön görüşmesi ücretsiz olanlarla görüş muayeneni ol bakalım neler söyleyecekler. Süreçleri bizle paylaşır aklına takılanları bir yandan okuyup bir yandan bize sorarsan elimizden geldiği kadar seve seve yardımcı oluruz :)) Kolay gelsin Sevgiler

Çok teşekkür ederim bu saatte cevapladığınız için :) Bu hafta düşünmeye başladım zaten.. Bir süre araştırıcam okucm bklm neler olcak :))

Çok teşekkür ederim bu saatte cevapladığınız için :) Bu hafta düşünmeye başladım zaten.. Bir süre araştırıcam okucm bklm neler olcak :))

Rica ederi:)) Aklında doktor ismi var mı? Kimlerle görüşeceksin? Hangi şehirdesin? Bunlar baraj sorusu

Bugün 18 lik çıtır gördüm ben sankiiiiii :) bu arada 1 aylık göğüslerde şahaneydi

Teşekkür ederimmm bu ameliyatta beni en çok düşündüren şey buydu ya gerçek meme gibi olmazsa? Kullanılan protezimiz bu konuda çok iyiymiş ben de bunu sonradan öğrendim :) çift jelli vs. e tabi arada doktorumuzun sihirli ellerini de unutmamak lazım :)

O senin çıtırlığın canım benim Ben de muhteşem doğallıkları kızıma anlata anlata bitiremedim

Son düzenleme:
canım nerelerdesin sen de mi forumu bırakıp gittin yoksaaa, merakla takip etmekteyim ben ama benim gibi merak eden arkadaşlarımızı da bilgilendir gitme bir yerlere :)

canım nerelerdesin sen de mi forumu bırakıp gittin yoksaaa, merakla takip etmekteyim ben ama benim gibi merak eden arkadaşlarımızı da bilgilendir gitme bir yerlere :)

Tatlim merhabalar, bu aralar pek giremiyorum foruma arada bir goz atiyorum vakit bulunca. Daha sık ugramaya calisirim. Sen nasilsin? Hazirliklarin nasil gidiyor? Ben cok iyiyim, kendime her gun gulumseyerek bakiyorum aynada :)). Istanbul sinirlari icerisindeysen goruselim bir ara. Optum seni Sevgiler :).

Bence bizleri bu kadar yalnız bırakma özleriz sonraa ben de nemutlunun fotolara bakıyordum az önce acayip bişi olmuş bunlar yahu gözlerimi alamadım fotoğraflardan iç çamaşırı defilesi gibi olmuş hatunun fizik de güzel :) onun dışında hazırlıklar da yorucu ama tatlı yorgunluklar, istanbul dayım ayarlayıp yapalım bir şeyler o zamann.

Tamam canım artık daha sık gelmeye çalışırım kulübe :) nemutlu'nun fotoğrafları muhteşem vallaha bayıldım bayıldım. Hazırlıkların için sana kolaylıklar dilerim, en kısa zamanda görüşelim Çok öptüm seni

Merhaba herkese.Ben de estetik olmak istiyorum Hayatım bu konu yüzünden hep eksilere düştü.Artık bişeyler yapabilmeyi istiyorumSizlerin ameliyatları ne kadar tuttu

Merhaba herkese.Ben de estetik olmak istiyorum Hayatım bu konu yüzünden hep eksilere düştü.Artık bişeyler yapabilmeyi istiyorumSizlerin ameliyatları ne kadar tuttu

Merhabalar Honest :) Estetik öncesi hepimizin duyguları neredeyse aynıydı. Önemli olan kararı verebilmek, sonrası kendiliğinden gelişiyor. Senin için de hayırlısı olsun canım. Benim operasyonumun fiyatını sana özelden yazıyorum Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…