ayceyy Meme Estetiği Ameliyatı 2013'e Beş Kala

birinin daha 180 derece değişeceğinin sinyallerini alıyorum. her şey yolunda gider umarım.

birinin daha 180 derece değişeceğinin sinyallerini alıyorum. her şey yolunda gider umarım.

yaprak4 selam canım Son saatleri sayıyorum. Bir heyecan ki tarifi mümkün değil Çantamı bile hazırladım. Birazdan kuaföre gideceğim Moral olsun kafam dağılsın biraz. İyi dileklerin için teşekkür ederim tatlım Sevgiler

Hadi bakalım,çık gez biraz saçları yaptır,son alışverişleri yap.Fazla geç yatma,iyice uykunu al canım.Ameliyata ne kadar dinlenmiş girersen o kadar iyi Sende hayırlısıyla kurtul canım.Biran önce gel bize güzel haberlerini ver merakta bırakma bizi tamammı

Ah arzumcum uyuyabilirsem ne ala yine de deneyecegim insallah tatlim yarin mutlu mesut memisli ya da evli mutlu memisli olarak ilk sevincimi sizlerle paylasacagim en yakin arkadasima bile soylemedim bitince soyleyecegim siz yine de arada beni yoklayin iyi geliyorsunuz bana hepinizi opucukledim :)))

tarifi mümkün olmayan o duyguyu fazlasıyla yaşadım. seni çok iyi anlıyorum.
ameliyattan bir gün önce ist'da kalmaya niyetim vardı. bir gün önce mümkün olamayacağını anladığımda (bir sepepten) aynı gün evden çıktım ve hiç de kolay geçirmedim o süreci. yine de o zor günleri yeniden yaşamak bana zor gelmezdi. hayat çelişkilerle dolu işte görüyorsun.
ameliyat öncesi çanta hazırlamak da ayrı bir keyif veriyor insana. bilirim

bende olsam uyuyamazdım biliyorum :)) olsun güzel telaşlar bunlar hayırlısıyla inş gönlündeki gibi olur şimdiden geçmişler olsun yeni memişli günlere merhabaaa

BEN BİLE UYUYAMIYORUM DAHA NEZAMN VE KİME OLACAĞIM BELLİ DEĞİLKEN ,SEN NE GÜZEL YARIN OLUYOSUN HEYCAN DORUKTADIR TABİKİ DOĞUMU BEKLER GİBİ....BENCE KEYFİNİ ÇIKAR CNM ayceyy

bende olsam uyuyamazdım biliyorum :)) olsun güzel telaşlar bunlar hayırlısıyla inş gönlündeki gibi olur şimdiden geçmişler olsun yeni memişli günlere merhabaaa

BEN BİLE UYUYAMIYORUM DAHA NEZAMN VE KİME OLACAĞIM BELLİ DEĞİLKEN ,SEN NE GÜZEL YARIN OLUYOSUN HEYCAN DORUKTADIR TABİKİ DOĞUMU BEKLER GİBİ....BENCE KEYFİNİ ÇIKAR CNM ayceyy

Arkadaşlar kaldı 9 saatim :118: Müthiş heyecanlıyım ama gerginliğin yerini müthiş heyecanla birlikte mutluluk aldı. Çantamı son kontrolden geçirip uyumaya gidiyorum :)) Ameliyatım değişiklik olmazsa sabah 08:30'da kendime geldiğim anda huzurlarınıza çıkacağım afedersiniz çıkacağız Aklımda zerre şüphe yok umarım her şey yolunda gider. Hepinize teşekkür ederim desteğiniz için. Çok sevdim sizi öpücükledim

Güzel haberlerini bekliyoruz canım

Canım benım çok sevınıyorum senın adına da :) çıkmışısındır amelıyattan sanırım... Gelmiş geçmiş olsun tatlım şimdi sırada iyileşme süreci var o da bıttı mı ohhhh. Mis gibiyiz

ooohhh sefanız olsun, zor kısım atlatıldı darısı bizlere:)

zaten fıstıktın iyice balfıstık oldun masallah sana inş sonraki süreçte de hiçbir sıkıntın olmaz, ohhhh dersin memişlerinin tadını çıkarırsın, destekli sütyen dönemi bitti yasasın dantelllerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…