Benim az da olsa mazeretim var karın gerdirme de düşünüyordum zaten. Doğum sonrası kilo alıp vermekten deride esneklik oluştu. Barış Bey'e söylediğimde bu nediye dalga geçip çok gerek görmese de biraz iyileşeyim ısrar edeceğim :118:
Yürü beaaaa AYCEYYY.başladımı sonu gelmiyor.
Hep bu k.k. nın kadınlarından çıkıyor.Sonunda gerim gerim gerik gezeceğiz orta yerlerde.Görenler aaaaa kadına bakın ne kadarda gergin diyecekler
Canım bir yer toparlandımı diğer taraf açığa çıkıyor.Memeler güzelleşti gözüne batar şimdi senin çok iyi anlıyorum.
Benki mini karın diye çıktım yola JELESECİN sayesinde hala YOLLARDAYIM
Barış beyi seçtiğim için bir kez daha şanslı ve mutlu hissettim kendimi. Umarım ben de böyle hoş anılarla karşınıza gelirim ve benim için de her şey çok güzel olur. Ben de artık kavuşmak istiyorum güel göğüslere.
Yürü beaaaa AYCEYYY.başladımı sonu gelmiyor.
Hep bu k.k. nın kadınlarından çıkıyor.Sonunda gerim gerim gerik gezeceğiz orta yerlerde.Görenler aaaaa kadına bakın ne kadarda gergin diyecekler
Canım bir yer toparlandımı diğer taraf açığa çıkıyor.Memeler güzelleşti gözüne batar şimdi senin çok iyi anlıyorum.
Benki mini karın diye çıktım yola JELESECİN sayesinde hala YOLLARDAYIM
zaten damgalı gibi olcaz dışarda bizi goren haa bu kk dan dicek
Ayceyy nasılsın tatlım? Nasıl gidiyo memişli hayat?
Tatlım sen neler yaptırdın neler düşünüyorsun azıcık anlatıverBen yola girerken meme büyütme karın germe diye başladım ikisini üstelik aynı anda yaptırmayı düşünüyordum. Görüştüğüm diğer doktorların dışında Barış bey İki operasyonu aynı anda yapmayacağını ilk görüşmemde net bir şekilde söyledi. Operasyon sonrası direnlerin ve sargıların çıkartılması için ofisine gittim. Teşekkür etme sırası geldiğinde özellikle iki operasyonu bir arada yapmadığı için teşekkür ettim. Kombin operasyon yaptıran bir çok kişi var ama ben iyi ki de ayrı olmuş düşüncesindeyim. Hem silikon hem karın gerdirme! iki ağrıyla baş etmek çok zor diye düşünüyorum şu anda Kendime ve Herkese "Barış" dolu bir yıl dilerim
Sevgili aycey yol uzun yolculuk çetin :)
Canım bende mini karın düşünüyordum.Memeler idare ederdi.Bir çok görüşmeden sonra tam karın germe ve meme protez dendi.Aklımada yattı tek atışla iki kuş.Oldumu tam olsun dedik.
Her doktorun yaklaşımı farklı Barış bey nezaketinden hastasına kıyamadığında 2.sini bir arada yapmamıştır.,
Kombin amelıyat olan epey FAZLA.öYLE abartıldığı kadar agır sızı olmuyor inan.İlk gün geçtimi agrı kalmıyor.Hareketler kısıtlanıyor falan ama durum vahim değil.
Alt tarafı hizaya soktuk şimi bende ufak bir burun ucu operasyonu istiyorum.Hafif kaldırılacak yani.Barış beyide düşünüyorum aslında.Mutlaka görüşeceğim burun için.
Sende doktorunu bu kadar anlatma hem nazar değer hemde kapıda kuyruk olursa sana sıra gelmezMalum hayranları oldukça fazla.
Barış bey aml.nerde yapıyor.görüşmelerini nerde.fiyatları nasıl.sende aydınlatırsan sevinirim.
Sanada BARIŞ dolu yepyeni yıl diliyorum
Arska canım merhabalar, İyiyim çok teşekkür ederimSen nasılsın? Ağrılarım epey azaldı memişli hayat arada ağrılı olsa da gayet iyi gidiyor. Yalnız ben iş güç yapamıyorum böyle evde prenses gibi oturuyorum Sen neler yapıyorsun nasıl gidiyor? Sürekli soralım hatrımızı kırkımız karıştı ne de olsa
aledax geçmiş olsun tatlım ne zaman gerçekleştirildi operasyonun göremedim ama belli ki sonuçtan memnunsun Güle güle mutlulukla yaşaSeni de ayrıca tebrik ederim iki operasyonu bir arada atlattığın için. Karın germe konusunda bildiklerini paylaşırsan nasıl da mutlu olurum
Benim gibi Barışseverleri görünce coştum ben de tutamadım kendimiBarış bey ön görüşmeleri Fulya Terrace'ta yapıyor. Ameliyatları ise Acıbadem Fulya hastanesinde. Ofisi ile hastane karşılıklı. Ön görüşme ücretsiz. Ameliyat fiyatları çok az daha fiyatlı diğer doktorlara göre. Burun estetiği için önceki diğer operasyonlarını gerçekleştiren doktorunu düşünmüyorsun sanırım? Engelsiz sorunsuz bir yolculuk dilerim :118:
Ayceyy...Artık yavaştan,ufak ufak foto eklesen diyorumHani merak ediyoruz bizde,görsek artık senin harikalarını
Canım yorumlara bakmadan direk yazıyorum öncelikle hastanede yattınmı tam olarak ayaga kaçıncı günde kalktın 3 gün yeterlimi yürüyebilmek ve rahat oturabilmek için :) bu arada nasılsın memişlerin durumu nasıl :)
Zaten bir yeri düzeltti mi ötekiler başlıyor göze batmaya.Memeleri çoşturdun sıra karında o halde:)
Elbette o aşama gelirsen tüm süreci paylaşırız.Bunun için burdayız yaBu yıl düşünürsen çok gecikme.Yaz tatilinde 6 öncesi en ideal süreç.
Güneşlenmek bikini giymek daha rahat oluyor.Yoksa dikişleri koruyacağım falan diye yaz burnundan geliyor.
Biraz memelerin tadını çıkar gerdiririz karınıda.Kendine iyi bak.Aman tencereye falan dokunayım deme sakın haaa
Sevgiler
Merhaba ayceyy , geçmiş olsun. Atlattın ameliyatını. Ben de sıradakilerdenim.25inde ameliyatım. henüz proteze falan karar vermedim ama göğüs kafesim dar 76 göğüs altı ölçüm. Sanırım benmkilerde seninkiler kadar falan olur herhalde diye düşünüyorum. Bakalım 10 gün sonra gidicem doktorla karar vereceğiz. Çizim falan yapılacakmış, öyle dedi kendisi. Örnek resim gibi bişey mi olacak acaba?
Seni ve arska yı arkadaş olarak ekledim inşallah kabul edersiniz.
Heyecan artıyor tabii benim de gitgide.. Ancak benim bir de 1,5 yaşında çocugum var ve onun bakımıyla ilgili de yanımda kimse yok. bakıcımız vardı, onu da bıraktık. Allahtan eşimde ben de öğretmeniz 15 tatilimiz var ve o zaman eşim de yanımda olacak. İlk 3 gün de kuzenim olacak yanımda zaten. Yeterli mi 3 gün acaba? Daha fazla da bir kişi gerekir mi dersin? Eşimin haricinde yani. Ben anneme ve kayınmvalideme söylemeyi düşünmüyorum da..
Ayceyy geçmiş olsun cnm sağlıcakla kullan herşey yolunda sanırım pek fazla aktif olamıyorum buralarda ama yinede takip etmeye çalışıyorum.Kendine iyi bak cnm öpüyorum seni.