Ayyyyy dimi yaaa çamaşır da neymiş :118: Günün bombası bu florine78 süpersin sen
Ayceyy florıne çok haklıben doktora nasıl memeler istediğimi aynen şöyle anlattım ; yıllardır bu kaldırım taşı gibi kalın olan sütyenlerı kullanmaktan bıktım! Artık iç çamaşırı olarak yalnız atlet giyip üstüme bluzumu giyip çıkmak istiyorum dedım tamam anladım peki peki dedi o yüzden doğru yanı çamaşırda neymiş ???
Arzumcum eşofman tamam daadettendir ya hastaneye yatınca yeni pijama takımı alınır eksik kalmayalım şimdi Geleneklerimize sahip çıkalım Teşekkür ederiz tecrübelerini paylaştığın için tatlım
Koşuyoruz hem de ne koşma kalbim durmazsa iyidir :118: İnşallah senin de her şey yolunda gider koşmaya başlarsınİlk başlarda araştırma süreci emekleme, Doktora karar verme yürüme, ameliyat günü alıncaaa başlıyorsun koşmaya. Gelebilirsen çok mutlu olurum Fulya acıbadem hastanesinde olacağım ameliyatımı Sevgiler
Kotondan atletımı aldım arzumbırazdan yıkanıp çantamı hazırlıcam
tam olarak kaçta olacaksın, salımı çarşambamı?
Ben böyle çiçekli,böcekli pijama takımlarını pek sevmem.En son doğumdan sonra kullanmıştım pijama takımınıSonrasında özel gecelerde saten takımlar normalde rahat,elastik,gayet spor ve şık eşofman takımlarıdır tercihim .. Hummel,Adidas,Puma gibi markalar tercihimdir.Hastanede ameliyattan sonra hastalarla beraber yaptığımız gece yürüyüşlerinde gördüğüm kadarıyla genelde herkesin tercihi bu yöndeydi..Pijama diyince koridorda yürürüyen hastalar doğumdan sonraki hastalar gibi geliyor nedense :44: Tabi herkesin tercihi farklıdır.Ameliyattan sonra saten pijama takımı giyenlerde vardı,gördüm
Bu arada,tabiki ben hastane için her zaman yeni bir takım almışımdır.Zaren spor yapıyorum,çeşit oluyor bu sayede)
Çarşamba saat: 08.30 ameliyatım. İki günüm kaldı :))
Amanın çok az kalmışbaştan sona sıkıntısız bir ameliyat muhteşem sonuç diliyorum
slm Ayçey bende inş 1 yada 2 ay içinde silikon taktırmayı düşünüyorum çok heycanlıyım hala dr dr geziyorum bakalım sen yaptırdınmı ?Arskayı takip ediyorum ben de büyük heyecanla yorumlar çok önemli
karar veremiyorum bazısı 280 bile çok az 350 altı yaptırmayın küçüüyo diyo benim dr 280 yeter dedi acaba yetermi ay delirecem yaaaaa
Çarşamba saat: 08.30 ameliyatım. İki günüm kaldı :))
ayceyy sen nerede olacaksın cnm ve nekadara maal olucak??? en son hangi ölçüy karar verdin?
cnm hayırlısıyla girip çıkarsın inş. sana gelebilme saatimde sen hala kendine gelememiş olursun ben acıbademde oturuyorum çocuklar saat 4 gibi okuldan çıkıyo yani senin hemen hemen yeni kendine geldiğin zamanlar, bi sonraki gün kaçta çıkarsın belki o zaman kaçabilirim ama herşekilde gönlüm ve dualarım sizinle....
cnm istanbuldayım aslında seni takip ediyorum ayceyy seninle geri sayıyorum ariska ile karıştırdım.aslında narin değilim 173 boy kilo 60 önceden 85 takıyodum ki taşıyodu şimdi emzirmekten sonra doku kaybı oluştu içi gayet boş aslında kas altı dedi gögüs cerrahı arkadaşım estetik cerahı arkadaşıyla birlikte yaparız dedi arkadası 260 der dedi ama o 280 iyi olur sende dedi bimiyorum skisinden küçük olmaz herhalde cerrah arkadaş ounca çok rahattta soru soramıyosun adama :))))))