Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hele bana çıkar görücem bak dr olarak arkadaşın olarak değil iğrençti sarkmış memelerimi ona göstermek (((((((((
çok soru soruyorum ayceyy sana mentor markamı takılacak cnm?
BİDE ŞU SANA yararlı olan resimleri nerden bulabilirim hiç resim falan bulamadım görmek istiyorum fikir amaçlı kaç cc nasıl duruyo ? karar verebilmem için önemli
cnm istanbuldayım aslında seni takip ediyorum ayceyy seninle geri sayıyorum ariska ile karıştırdım.aslında narin değilim 173 boy kilo 60 önceden 85 takıyodum ki taşıyodu şimdi emzirmekten sonra doku kaybı oluştu içi gayet boş aslında kas altı dedi gögüs cerrahı arkadaşım estetik cerahı arkadaşıyla birlikte yaparız dedi arkadası 260 der dedi ama o 280 iyi olur sende dedi bimiyorum skisinden küçük olmaz herhalde cerrah arkadaş ounca çok rahattta soru soramıyosun adama :))))))
Bana kas zarı altı yöntemi kullanılacak. Kas altı koyulduğunda kollarını hareket ettirdiğinde meme de hareket ediyormuş. O yüzden en baştan eledim ben. Sen yine de araştır iyice. Kendi arkadaşın yapsa da ameliyatını başka doktorlarla görüşüp fikir alabilirsin. çoğu doktorun ön görüşmesi ücretsiz :))
nası yani canım kollarını hareket ettirdiğinde meme de hareket ediyomuş bende araştırma aşamasındayım ve protezi en saklayan yer kas altı diye onu istiyorum çünkü dokuma güvenemiyorum bazı yerler ince kalıyo oralarda protezi hissedebilirim diye. kas altı olup protezi hissedeni duymadım okumadım ama sen kafamı karıştırdın şimdi :))
nası yani canım kollarını hareket ettirdiğinde meme de hareket ediyomuş bende araştırma aşamasındayım ve protezi en saklayan yer kas altı diye onu istiyorum çünkü dokuma güvenemiyorum bazı yerler ince kalıyo oralarda protezi hissedebilirim diye. kas altı olup protezi hissedeni duymadım okumadım ama sen kafamı karıştırdın şimdi :))
Bana kas zarı altı yöntemi kullanılacak. Kas altı koyulduğunda kollarını hareket ettirdiğinde meme de hareket ediyormuş. O yüzden en baştan eledim ben. Sen yine de araştır iyice. Kendi arkadaşın yapsa da ameliyatını başka doktorlarla görüşüp fikir alabilirsin. çoğu doktorun ön görüşmesi ücretsiz :))
inan kendim girecekmişim gibi heyecanlandım:))) bi solukta gecer inşallah tatlım.. cıktıntan sonraki gelişmelerini adım adım takip edeceğim:)
Bu konu daha öncedende çok olmuştu ve çok yazılıp çizilmişti.Ama merak etme,kas altı yöntemi ile ameliyat olupta bu sorunu yaşayan hiçkimse olmadı Kas altı yöntemi ile ameliyat olan arkadaşlarımıza sorabilirsin bu gibi şikayetleriniz oldumu diye..Melita,Lion arkadaşlarımıza mesela
Canım görüştüğüm doktorlardan ikisi aynı şeyi söyledi. Kas zarı altına koyulunca bir sıkıntı yok!!! Fakat kas altına koyulduğunda kollarını yukarıya kaldırdığında protez hareket ediyormuş. en önemlisi Doktorla görüştün mü? . Aklını karıştırmayayım ben ön görüşmeye gittiğimde doktorların düşüncelerini aktardım tamamen. Onun dışında kas altı yaptıran bir kişiden fikir almadım, çok da bilmişlik taslamak istemem. Sağlıklı sonuç için doktorlara aklımızda olan tüm soruları sormak gerekiyor. Ancak o şekilde daha iyi fikir sahibi olunup karar veriliyor. Burada hepimiz kendi görüştüğümüz doktorların yorumlarını, bize uygulanacak ya da uygulanmış yöntemleri paylaşıyoruz. Bir kişiye uygulanan yöntem bir diğerinde aynı sonucu vermeyeceği gibi her yöntemi her hastaya uygun görmüyor doktorlar. Sevgiler
kızlar kas altında kolları oynattığınzda protezin oynaması gibi birşey söz konusu değil öyle olsa herkesin protezi oynar kimse kas altı ameliyat yaptırmazdı kas altı protezi en iyi saklayan yöntemdir özellikle meme dokusu olmayanlar için. bunu zaten doktoruma en başında sormuştum ve cevabı sizin dediğiniz protez kas altına yerleştirildikten sonra kesilen kas dikilseydi protez kolunu oynattıkça omzuna bile çıkardı oldu. kesilen kas dikilmiyo oyüzden protezde hiçbiyere oynamıyo merak etmeyin kas üstü kas zarı altı protezler nasılsa bizimkide aynı şekilde hiçbi fark yok kas altı olan diğer arkadaşlarda buna gayet açıklıkla cevap verebilirler
kasların dikilmediğini bilmiyordum galiba arzumdan duymuştum alt tarafın dikilmediğini ama mesela dikilince protez sıkışıyo mu da omuzuna kadar çıkabilir demiş çok ilginç ya
Canım görüştüğüm doktorlardan ikisi aynı şeyi söyledi. Kas zarı altına koyulunca bir sıkıntı yok!!! Fakat kas altına koyulduğunda kollarını yukarıya kaldırdığında protez hareket ediyormuş. en önemlisi Doktorla görüştün mü? . Aklını karıştırmayayım ben ön görüşmeye gittiğimde doktorların düşüncelerini aktardım tamamen. Onun dışında kas altı yaptıran bir kişiden fikir almadım, çok da bilmişlik taslamak istemem. Sağlıklı sonuç için doktorlara aklımızda olan tüm soruları sormak gerekiyor. Ancak o şekilde daha iyi fikir sahibi olunup karar veriliyor. Burada hepimiz kendi görüştüğümüz doktorların yorumlarını, bize uygulanacak ya da uygulanmış yöntemleri paylaşıyoruz. Bir kişiye uygulanan yöntem bir diğerinde aynı sonucu vermeyeceği gibi her yöntemi her hastaya uygun görmüyor doktorlar. Sevgiler
canım bende sadece iki dr la görüştüm ikisi de öyle bişeyden bahsetmedi ama bana mantıken de biraz saçma geldi şöyle ki şuanda ben daha ameliyat olmadım ama kolumu tamamen yukarı kaldırdığımda gögsümde yukarı doğru yükseliyo sonuçta protez nerde olursa olsun ameliyat sonrası da kolumu kaldırdığımda gögsüm yukarı yükselir. dediğin gibi sende bi dr dan duymuşsun o yüzden bişey diyemiyorum canım doğruluk payı tartışılır..