ayceyy Meme Estetiği Ameliyatı 2013'e Beş Kala

BİDE ŞU SANA yararlı olan resimleri nerden bulabilirim hiç resim falan bulamadım görmek istiyorum fikir amaçlı kaç cc nasıl duruyo ? karar verebilmem için önemli

hele bana çıkar görücem bak dr olarak arkadaşın olarak değil iğrençti sarkmış memelerimi ona göstermek :KK43:(((((((((

Yapma lütfen :KK20: :KK16: Çoğu kadınla aynı durumu paylaşıyorsun utanacak hiçbir şey yok her şeyden önce karşı konulamaz bir doğa olayı yer çekimi. Üstelik plastik cerrahlar ne için var? Biz olmasak ne iş yapacaklar yahu :118: Allah'a şükür sağlıklıyız düzelmeyecek bir sağlık problemi değil. Hiç öyle düşünme iğrenç olur mu sonuca bak sen boş ver soruna odaklanmayı :KK54: Öpüyorum.

çok soru soruyorum ayceyy sana mentor markamı takılacak cnm?

Ne demek tatlım hepimiz soruyoruz birbirimize :KK16: Markasını sormadım doktora. Zaten Türkiye'ye gelen bütün protezler fda onaylı Ben çok takıntı yapmadım markasına. Dediğim gibi doktoruna güvendikten sonra sorgulamıyorsun. Unutmazsam senin için sorarım markasını :118:

BİDE ŞU SANA yararlı olan resimleri nerden bulabilirim hiç resim falan bulamadım görmek istiyorum fikir amaçlı kaç cc nasıl duruyo ? karar verebilmem için önemli

Sağolsunlar Oralet, badem10, arzum 77 arkadaşlık isteğimi onayladılar o şekilde görebildim fotoğrafları. Google'da görsellerde aratabilirsin cc ölçüsünü yazınca istemediğin kadar meme görüntüsü çıkıyor karşına :KK9:

cnm istanbuldayım aslında seni takip ediyorum ayceyy seninle geri sayıyorum ariska ile karıştırdım.aslında narin değilim 173 boy kilo 60 önceden 85 takıyodum ki taşıyodu şimdi emzirmekten sonra doku kaybı oluştu içi gayet boş aslında kas altı dedi gögüs cerrahı arkadaşım estetik cerahı arkadaşıyla birlikte yaparız dedi arkadası 260 der dedi ama o 280 iyi olur sende dedi bimiyorum skisinden küçük olmaz herhalde cerrah arkadaş ounca çok rahattta soru soramıyosun adama :))))))

Bana kas zarı altı yöntemi kullanılacak. Kas altı koyulduğunda kollarını hareket ettirdiğinde meme de hareket ediyormuş. O yüzden en baştan eledim ben. Sen yine de araştır iyice. Kendi arkadaşın yapsa da ameliyatını başka doktorlarla görüşüp fikir alabilirsin. çoğu doktorun ön görüşmesi ücretsiz :))

Bana kas zarı altı yöntemi kullanılacak. Kas altı koyulduğunda kollarını hareket ettirdiğinde meme de hareket ediyormuş. O yüzden en baştan eledim ben. Sen yine de araştır iyice. Kendi arkadaşın yapsa da ameliyatını başka doktorlarla görüşüp fikir alabilirsin. çoğu doktorun ön görüşmesi ücretsiz :))

nası yani canım kollarını hareket ettirdiğinde meme de hareket ediyomuş bende araştırma aşamasındayım ve protezi en saklayan yer kas altı diye onu istiyorum çünkü dokuma güvenemiyorum bazı yerler ince kalıyo oralarda protezi hissedebilirim diye. kas altı olup protezi hissedeni duymadım okumadım ama sen kafamı karıştırdın şimdi :))

nası yani canım kollarını hareket ettirdiğinde meme de hareket ediyomuş bende araştırma aşamasındayım ve protezi en saklayan yer kas altı diye onu istiyorum çünkü dokuma güvenemiyorum bazı yerler ince kalıyo oralarda protezi hissedebilirim diye. kas altı olup protezi hissedeni duymadım okumadım ama sen kafamı karıştırdın şimdi :))

Bu konu daha öncedende çok olmuştu ve çok yazılıp çizilmişti.Ama merak etme,kas altı yöntemi ile ameliyat olupta bu sorunu yaşayan hiçkimse olmadı :KK34: Kas altı yöntemi ile ameliyat olan arkadaşlarımıza sorabilirsin bu gibi şikayetleriniz oldumu diye..Melita,Lion arkadaşlarımıza mesela :KK34:

Canım görüştüğüm doktorlardan ikisi aynı şeyi söyledi. Kas zarı altına koyulunca bir sıkıntı yok!!! Fakat kas altına koyulduğunda kollarını yukarıya kaldırdığında protez hareket ediyormuş. en önemlisi Doktorla görüştün mü? . Aklını karıştırmayayım ben ön görüşmeye gittiğimde doktorların düşüncelerini aktardım tamamen. Onun dışında kas altı yaptıran bir kişiden fikir almadım, çok da bilmişlik taslamak istemem. Sağlıklı sonuç için doktorlara aklımızda olan tüm soruları sormak gerekiyor. Ancak o şekilde daha iyi fikir sahibi olunup karar veriliyor. Burada hepimiz kendi görüştüğümüz doktorların yorumlarını, bize uygulanacak ya da uygulanmış yöntemleri paylaşıyoruz. Bir kişiye uygulanan yöntem bir diğerinde aynı sonucu vermeyeceği gibi her yöntemi her hastaya uygun görmüyor doktorlar. :KK16: Sevgiler

inan kendim girecekmişim gibi heyecanlandım:))) bi solukta gecer inşallah tatlım.. cıktıntan sonraki gelişmelerini adım adım takip edeceğim:)

Bir doktorun sitesinde paylaştıgı yorumu alıntı yapiyim...

Cilt altı yağ dokusu çok ince olan hastalarda kas altı yöntemi tercih edilir. Amaç, implantın üst kutbunun görülür olmasını engellemek için yeterli kalınlıktaki doku ile örtmektir. Örneklemek gerekirse, ince bir masa örtüsünün altına koyduğunuz bir anahtarın hatlarını görebilirsiniz, ama kalın bir masa örtüsünün altına gizlediğiniz anahtar, hafif bir kabarıklığa sebep olsa da kenar hatlarını görmezsiniz.

Yapılan çalışmalara göre, bu seviyede yerleştirilmiş implantlarda kapsül fibrozu (sertleşmesi), kas üstü yerleşime göre daha az görülmektedir.

Eklemek gerekirse tabiki bize dogru gelen bir yöntem yada protez büyüklügü vücudumuza,gögüs yapımıza uygun gelemeyebilir.Bir arkadaşımız kendi yönteminden ve protez tipinden,büyüklügünden gayet memnun kalabilir.Ama o memnun kaldı,mutlu diye bizimde bu kadar sorunsuz harika bir sonuç alacagımız garanti degildir tabi.Çünkü herkesin vücudu,yapısı farklı..Ona uygun olan size uygun olmayabilir.Bu yüzden birkaç doktorla görülmek,bilgi almak,yöntemden,protez tipi ve büyüklügünden emin olduktan sonra tercih yapmak en dogrusu olacaktır tabi :KK34: Bu durumdada hastaya göre uygun olan yöntemi kullanan ve her yöntemi ve protez tipini tercih eden bir cerrahtan yana seçim yapmak en dogrusu diye düşünüyorum..Malesef her doktor hastanın isteklerini önemsemeyebiliyor.Kendine göre dogru olan yöntemi yada göz zevkine göre dogru olan büyüklükte ısrar edip hastayı diger tercihlerden korkutabiliyor... Çok araştırma yapan,çok doktorla görüşme yapanlar ne demek istedigimi gayet iyi anlayacaktır..
Seçecegin,karar verecegin doktorun tercihine güvenmelisin zaten.Eger güvenmezsen hiçbir şekilde ameliyat sonucundan memnun kalmazsın.. Ben öncelikle yaşayan,tecrübe eden kişilerden yaşadıkları,gördükleri olumsuz şikayetlerini dinlemeyi isterim.Araştırırım gerçekten riskler nedir,bu riskler %100 müdür yoksa daha aşşgısımıdır..Mesela kas altı yönteminde kolları hareket ettirince memeler oynarmı,ne kadar oynar?? gibi...:KK34:

Son düzenleme:

kızlar kas altında kolları oynattığınzda protezin oynaması gibi birşey söz konusu değil öyle olsa herkesin protezi oynar kimse kas altı ameliyat yaptırmazdı kas altı protezi en iyi saklayan yöntemdir özellikle meme dokusu olmayanlar için. bunu zaten doktoruma en başında sormuştum ve cevabı sizin dediğiniz protez kas altına yerleştirildikten sonra kesilen kas dikilseydi protez kolunu oynattıkça omzuna bile çıkardı oldu. kesilen kas dikilmiyo oyüzden protezde hiçbiyere oynamıyo merak etmeyin kas üstü kas zarı altı protezler nasılsa bizimkide aynı şekilde hiçbi fark yok kas altı olan diğer arkadaşlarda buna gayet açıklıkla cevap verebilirler :KK34:

inan kendim girecekmişim gibi heyecanlandım:))) bi solukta gecer inşallah tatlım.. cıktıntan sonraki gelişmelerini adım adım takip edeceğim:)

fleur_delis çok teşekkür ederim canım heyecanımı paylaştığınız ve güzel dilekleriniz için :KK16: Heyecandan yemek filan yiyemiyorum :KK9: Çarşamba günü operasyon sonrası kendime geldiğim anda yazacağım. Karar veren verecek olan herkes için en iyisi olsun inşallah :KK54: Sevgiler

Görüyorumki kas altı yöntemi konusunda bazı endişeli olan arkadaşlar var.Bende kas altı oldum hemde pek bilgi sahibi olmadığım halde doktora direk kas altı olmak istediğimi söyledim.Şimdi 6 ayımıda tamamladım ve şimdiye kadar herhangi bi sorunda yaşamadım.Üstelik biraz ağır spor yaptığım halde dambıllada çalıştım sürekli hoplayıp zıpladım bol bol şınav çektim ve en ufak bi acı ağrı sızıda hissetmedim vede yaşamadım.Sadece şu olabilir kas altı yöntemle siz fazla cc taktırsanızda kas protezi örttüğü için gözünüze biraz küçük gelebilir.Ona göre istediğiniz büyüklükte karar verin.Bunun dışında en ufak olumsuz bi durum yok kas altı yöntemde.

Bu konu daha öncedende çok olmuştu ve çok yazılıp çizilmişti.Ama merak etme,kas altı yöntemi ile ameliyat olupta bu sorunu yaşayan hiçkimse olmadı :KK34: Kas altı yöntemi ile ameliyat olan arkadaşlarımıza sorabilirsin bu gibi şikayetleriniz oldumu diye..Melita,Lion arkadaşlarımıza mesela :KK34:

aynen canım sordum hepsine de sağolsunlar cvp da verdiler hepside memnundu kas altından protezi hissetmediklerini gayette yumuşak olduğu söylediler beni de çok rahatlatmışlardı tekrar teşekkür ederim arkadaşlarıma :))

Canım görüştüğüm doktorlardan ikisi aynı şeyi söyledi. Kas zarı altına koyulunca bir sıkıntı yok!!! Fakat kas altına koyulduğunda kollarını yukarıya kaldırdığında protez hareket ediyormuş. en önemlisi Doktorla görüştün mü? . Aklını karıştırmayayım ben ön görüşmeye gittiğimde doktorların düşüncelerini aktardım tamamen. Onun dışında kas altı yaptıran bir kişiden fikir almadım, çok da bilmişlik taslamak istemem. Sağlıklı sonuç için doktorlara aklımızda olan tüm soruları sormak gerekiyor. Ancak o şekilde daha iyi fikir sahibi olunup karar veriliyor. Burada hepimiz kendi görüştüğümüz doktorların yorumlarını, bize uygulanacak ya da uygulanmış yöntemleri paylaşıyoruz. Bir kişiye uygulanan yöntem bir diğerinde aynı sonucu vermeyeceği gibi her yöntemi her hastaya uygun görmüyor doktorlar. :KK16: Sevgiler

canım bende sadece iki dr la görüştüm ikisi de öyle bişeyden bahsetmedi ama bana mantıken de biraz saçma geldi şöyle ki şuanda ben daha ameliyat olmadım ama kolumu tamamen yukarı kaldırdığımda gögsümde yukarı doğru yükseliyo sonuçta protez nerde olursa olsun ameliyat sonrası da kolumu kaldırdığımda gögsüm yukarı yükselir. dediğin gibi sende bi dr dan duymuşsun o yüzden bişey diyemiyorum canım doğruluk payı tartışılır..

kızlar kas altında kolları oynattığınzda protezin oynaması gibi birşey söz konusu değil öyle olsa herkesin protezi oynar kimse kas altı ameliyat yaptırmazdı kas altı protezi en iyi saklayan yöntemdir özellikle meme dokusu olmayanlar için. bunu zaten doktoruma en başında sormuştum ve cevabı sizin dediğiniz protez kas altına yerleştirildikten sonra kesilen kas dikilseydi protez kolunu oynattıkça omzuna bile çıkardı oldu. kesilen kas dikilmiyo oyüzden protezde hiçbiyere oynamıyo merak etmeyin kas üstü kas zarı altı protezler nasılsa bizimkide aynı şekilde hiçbi fark yok kas altı olan diğer arkadaşlarda buna gayet açıklıkla cevap verebilirler :KK34:

kasların dikilmediğini bilmiyordum galiba arzumdan duymuştum alt tarafın dikilmediğini ama mesela dikilince protez sıkışıyo mu da omuzuna kadar çıkabilir demiş çok ilginç ya :KK53:

kasların dikilmediğini bilmiyordum galiba arzumdan duymuştum alt tarafın dikilmediğini ama mesela dikilince protez sıkışıyo mu da omuzuna kadar çıkabilir demiş çok ilginç ya :KK53:

Dikilmez tabi canım..Eger dikilseydi hareket edebilirdi,belki...Alt taraf açık kalıyor.Dual plandada alt taraf açıkta kalıyor protezin üstü kasın üzerinde oluyor..Belkide bu yüzden dual planla kas altıo yönteminin aynı oldugunu söyleyen doktorlar var.Mantıken düşünürsek gerçektende aynı gibi görünüyor..Bak kas altı yönteminin bir fotosunu paylaşiyim.Bakarsan eger kasın alt kısmının açık oldugunu görürsün :KK34: Birinci foto protezsiz görüntüsü,ikinci foto kas üstü,üçüncü foto kas altı.:KK34:

$20120126-094555.jpg

canım bende sadece iki dr la görüştüm ikisi de öyle bişeyden bahsetmedi ama bana mantıken de biraz saçma geldi şöyle ki şuanda ben daha ameliyat olmadım ama kolumu tamamen yukarı kaldırdığımda gögsümde yukarı doğru yükseliyo sonuçta protez nerde olursa olsun ameliyat sonrası da kolumu kaldırdığımda gögsüm yukarı yükselir. dediğin gibi sende bi dr dan duymuşsun o yüzden bişey diyemiyorum canım doğruluk payı tartışılır..

İlksen merhabalar, Ben toplam 3 doktorla görüştüm Son görüştüğüm Barış bey'de karar kıldım. İlk andan itibaren aklımda kas zarı altı damla protez vardı. Doktorum da bu yöntemi kullandığını aynı zamanda yapmış olduğu protezlerin benim istediğim görüntü olduğunu görünce başka konuları sorgulamadım gerek görmedim.. Görüştüğüm doktorlardan biri kesinlikle ne kas altı ne kas zarı altı yöntem kullanmam ayrıca oradaki kas yüzmeye, poşet taşımaya yarar şeklinde cümle kullandı. Bunu duyduğum anda kendi adıma o yöntemden uzaklaştım. Yanlış anlaşılmasın arkadaşlar bu yöntem hakkında ben yorum yapmadım yalnızca doktordan duyduklarımı aktardım ve ekledim en net ve doğru bilgiyi elbette doktordan alabileceğini belirttim Yukarıdaki yazımda görüldüğü gibi. Yine bir doktor daha aynı şekilde söyledi ne kendisi konunun üzerinde durdu ne de ben. Senin sorunla birlikte ben de burada gördüm ki bir çok kişi yaptırmış sonuçtan memnunlar. Sevgiler :KK16:

X