ayceyy Meme Estetiği Ameliyatı 2013'e Beş Kala

mesajlarım çıkmıyomu? ben de yaptırıcam estetica ercan bey bana çok güven verdi. 20 gün sonra düşünüyorum. eercan beyi bilen varmı* ayrıca fiyatlar çok iyi:)

Son düzenleme:
yataramı geeçeceeeeek

2 senedir meme de meme die doktor dolaşıyorum, 1,5 yaş arayla 2 çocuk, her hamilikte 30 ar kilo al ver emzir bırak derken benimkiler göğüs deil başka bişeye dönüştü. . orası burası derken estetica ercan beyde karar kıldım sanırım. ne istediğimi ne istememem geerektiğini açıkca anlattı. bide burun ucum düştü gibi gelio bana onuda haffiften kaldırtıcam. 20 gün sonraya gün almayı düşünüyorum, ercan beyi bilen varmı....

benim boyum 172 kilom 57 ve dr bana 300cc dedi, senin boyun daha uzun. ve omuzların geniş olduğu düşünülürse 280 biraz küçük gibi geldi bana....

yataramı geeçeceeeeek

florine78 merhabalar, Sorularına tek tek cevap vereyim
*Yılbaşına yatarak değil inşallah ameliyatım bitmiş yeni memişlerle girmiş olacağım. *Benim tercih ettiğim doktor meme operasyonunun 3-4 saat süreceğini ekibinin yorulacağını iki ameliyatı aynı anda yapmayacağını söyledi.. * Ercan bey'in forumda adı geçiyor ama ben duymadım ya da daha önce bana denk gelmedi. Senin için hayırlısı olsun Ercan bey görüştüğün ilk doktorsa belki acele etmeyip bir kaç doktorla daha görüşüp seçimini öyle yapabilirsin. Kolay gelsin

ben aynı anda burun ucuda kaldırtıcam:) daha önce bikaç doktorla görüştüm ama titz bi dr gibi geldi, bide diğer dr lar başka hstanede yapacak olduğu için herşeyin birarada olduğu estetica bana cazip geldi ve yılbaşı öncesi çok iyi kampanyalarla işi daha cazip kıldılar aslında::::)))) klinik çok şık ve konforlu görünüyo... ne kadar çok araştırma yaparsam o kadar kafamda karışıyo doğrusu, en iyisi bi an önce bu işi bitirmek sanki. çok meşhur nazım durak bütün arkadaşlarımı ameliyt etti ama adam ilginç sen meme die girip yanında kepçe kulaklarını beğenmemişse istediği gibi şekillendiriyo bi bakmışsın mumya çıkmışsın::)

Hayırlısı olsun canım doktorum budur diye düşündüğün anda zaten başka doktor araştırma gereği duyulmuyor. Hangi doktor olursa olsun önceden yaptığı operasyon sonuçlarını görmek içini rahatlatacaktır. Karar senin tabi. Başka doktorlarla görüşmek istersen Barış bey ile de görüş istersen muayenesi ücretsiz. İbrahim Oskui var bir de tv'lerde programlarda gördüm hatta onun konuk olduğu bir programı izledikten sonra operasyona karar verdim diyebilirim. Muayenesi ücretli ne yazık ki karar verir ameliyat olursan ücreti düşüyormuş sonrasında bu taktik bana itici gelmişti görüşmeye gitmedim. Daha önce görüştüğüm iki doktor aynı anda yaparız demişlerdi. Nazım bey'den randevu aldım sonrasında iptal ettim. Sebebi basında sanatçılara hoş olmayan benzetmeler yapmasıydı. Estetik bir cerrah bana göre her şeyden önce bayanlara karşı nazik saygılı olmalıdır. Sevgiler

adamın başarılı operasyonları var. aslında adam rinoplastide çok iyi bende yüzümdeki olay çok çok önem verilmesi gereken bi olay olduğu için ercen beey doğru karar die düşündüm.. çünkü burun ucu eşime nolduğunu anlayamadan kabul ettirdiğim (çok karşı çıktı kuruntu yapıyosun, o güzelim burna bişey olsun sorarım sana vs. vs. ) yani öncelik zorla yaptıracağım mini rinoplastim:) çok başarılı olmak zorunda aksi halde ne memişlerin keyfini sürebillirim nede başka şeyin yani.....

Karar vermiş gibisin gördüğüm kadarı ile. İnşallah istediğin görüntüye ulaşırsın hayırlısıyla sen de eşin de sonuçtan memnun kalırsınız Tarihi belirlediğinde senin için de geri sayıma başlarız canım :)) Benim ameliyatıma 4 gün kaldı çok heyecanlıyım

Amin tatlım Allah kimseyi yavrusundan ayırmasın Allah uzun ömür versin hepsine. Kızın kaç yaşında? Neyse ki annen var kızına bakabilecek o yönden için rahat olur. Benim beğendiğim pijama da düğmeli değil fermuarlı tek üst görmüştüm birde baktığım mağazada belki onu alırım. Sen de ayrıca üst götür istersen olmadı onu alırsın üstüne. O güzelliklere ne giydirsen yakışır zaten :118:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…