ayceyy Meme Estetiği Ameliyatı 2013'e Beş Kala

Kızlar,elastik atlet aldıysanız üzerine giyinmek için önden fermuarlı spor eşofman üstüde çok rahat olur Altada eşofman altı Ohh spor,rahat takılırsınız işte

ya inanmıyorum şimdi memelere mi koşuyosunuz ya:) şanslı günümü bekliyorum bende inş doktor o gün orda olur. totem yaptımda:)) ziyarete de gelebilirim bi ihtiyaç falan olursa buyrunuz:)

Hadi bakalım, hayırlısı olsun. Uğrayamazsam ameliyata kadar şimdiden sağlık ve güzellik dileklerimi iletmek istedim. Umarım her şey umduğun gibi güzel sorunsuz mutlulukla dolu olur. Çok merak ediyorum Barış bey, ameliyat ve her şey konusunda neler anlatacaksın.

Kızlar,elastik atlet aldıysanız üzerine giyinmek için önden fermuarlı spor eşofman üstüde çok rahat olur Altada eşofman altı Ohh spor,rahat takılırsınız işte

Bugün kotona gidip bahsettiğin atletlerden alıcam canım

Aynı şeyi bende istiyorum 2o13`den allahim isteyen herkese imkan versin kavussun . tez elden kavus gule gule kullan melululari :)

Arzumcum eşofman tamam da adettendir ya hastaneye yatınca yeni pijama takımı alınır eksik kalmayalım şimdi Geleneklerimize sahip çıkalım Teşekkür ederiz tecrübelerini paylaştığın için tatlım

ayyy ayceyyy :) yeni görüntüne sadece 2 gün kaldı senin ladar heyecanlıyım herşey mükemmel gitsin inşşşşşşşşşşş :))

ya inanmıyorum şimdi memelere mi koşuyosunuz ya:) şanslı günümü bekliyorum bende inş doktor o gün orda olur. totem yaptımda:)) ziyarete de gelebilirim bi ihtiyaç falan olursa buyrunuz:)

Koşuyoruz hem de ne koşma kalbim durmazsa iyidir :118: İnşallah senin de her şey yolunda gider koşmaya başlarsın İlk başlarda araştırma süreci emekleme, Doktora karar verme yürüme, ameliyat günü alıncaaa başlıyorsun koşmaya. Gelebilirsen çok mutlu olurum Fulya acıbadem hastanesinde olacağım ameliyatımı Sevgiler

ayyy ayceyyy :) yeni görüntüne sadece 2 gün kaldı senin ladar heyecanlıyım herşey mükemmel gitsin inşşşşşşşşşşş :))

Cherry87 Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için canım Yarını da sayarsam 3 günüm kaldı heyecandan yemek bile yiyemiyorum ne oldu bana böyle :118:

Aynı şeyi bende istiyorum 2o13`den allahim isteyen herkese imkan versin kavussun . tez elden kavus gule gule kullan melululari :)

Allah sana ve isteyen herkese nasip etsin Çok teşekkür ederim canım :)). Bugün ölçümlerim yapıldı inşallah 3 gün sonra kavuşuyorum

Kotondan atletımı aldım arzum bırazdan yıkanıp çantamı hazırlıcam

Cherry87 Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için canım Yarını da sayarsam 3 günüm kaldı heyecandan yemek bile yiyemiyorum ne oldu bana böyle :118:

Evet ayceyy ya tokluk hissi var bır kaç gündür karnım acıkmıyor ne güzel yaww :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…