Merhabalar kızlar, geri sayım; 10-9-8........
12 Aralık 2012 Çarşamba günü Doktor Barış Çakır ile görüşmemi gerçekleştirdim.
Meme büyütme ve karın germe ameliyatı istediğimi söyledim. Karın germe yapmadığım bir şey değil ama çok sık yapmıyorum dedi. Muayene sonrası karın germe için çok mini bir operasyonun yeteceğini ama aynı anda kesinlikle yapmadığını söyledi. Meme ameliyatı için hafif bir dikleştirme ve kas zarı altı yöntemi ile operasyonu gerçekleştireceğini, benim vücut yapıma 200 cc'nin uygun olacağını belirtti. Görüşme sonrasında tokalaşırken düşüneceğimi, büyük ihtimalle de tekrar görüşeceğimizi doktor seçiminin arkadaş seçmek gibi bir şey olduğunu söyledim.. :) Sonrasında nihayet doktorumu buldum dedim, kararımı verdim...
Görüşmeye gittiğimde kızım da bana eşlik etti. Akşam ikimiz konuşurken gün seçme imkanımız olursa Çarşamba olsun diye kararlaştırmıştık. Ertesi gün asistanını arayıp operasyonumu Barış Bey'in gerçekleştirmesini istediğimi söyledim. O zaman siz güne karar verin yalnız Şubat'ı geçmesin dedi. Mümkün olan en yakın zaman hangi gün dedim 26 Aralık Çarşamba günü sizin için uygun mu diye sorduğunda mükemmel olur dedim.. Ameliyatın istediğim güne denk gelmesi, hazırlanmam için 10 günlük bir süre olması beni ayrıca mutlu etti. Ölçüm yapılması ve anestezi uzmanının kontrolü için 22 Aralık Cumartesi günü tekrar görüşmeye gideceğim..
Çok heyecanlıyım büyük gün; 26 Aralık 2012 Çarşamba günü Saat: 08:30...
Öncelikle meme estetiği yazdığımda karşıma çıkan Kadınlar Kulübüne, doktor arayışım sürecinde önerilerde bulunan yazılarını, yorumlarını ve fotoğraflarını paylaşan bütün arkadaşlara çok çok teşekkür ederim.. Biliyorum ki bundan sonra da önerilerinizi iyi dileklerinizi ve dualarınızı eksik etmeyeceksiniz. Umarım her şey yolunda gider ve 10 gün sonra aranıza katılıp mutluluğumu paylaşıyor olurum.. Keyifli Günler