ayceyy Meme Estetiği Ameliyatı 2013'e Beş Kala

evet cnm aceem yok haa araştırıyorum arkadaşım göğüs cerahı diğer plastik cerahhı arkadaşını tanımıyorum bakalım tanıştıktan sonra karar vericem inş ve biraz daha birikim yapmam gerekiyo :))))))))))))

mesajlarım çıkmıyomu? ben de yaptırıcam estetica ercan bey bana çok güven verdi. 20 gün sonra düşünüyorum. eercan beyi bilen varmı* ayrıca fiyatlar çok iyi:)

Son düzenleme:
yataramı geeçeceeeeek
Merhabalar kızlar, geri sayım; 10-9-8........
12 Aralık 2012 Çarşamba günü Doktor Barış Çakır ile görüşmemi gerçekleştirdim. Meme büyütme ve karın germe ameliyatı istediğimi söyledim. Karın germe yapmadığım bir şey değil ama çok sık yapmıyorum dedi. Muayene sonrası karın germe için çok mini bir operasyonun yeteceğini ama aynı anda kesinlikle yapmadığını söyledi. Meme ameliyatı için hafif bir dikleştirme ve kas zarı altı yöntemi ile operasyonu gerçekleştireceğini, benim vücut yapıma 200 cc'nin uygun olacağını belirtti. Görüşme sonrasında tokalaşırken düşüneceğimi, büyük ihtimalle de tekrar görüşeceğimizi doktor seçiminin arkadaş seçmek gibi bir şey olduğunu söyledim.. :) Sonrasında nihayet doktorumu buldum dedim, kararımı verdim...
Görüşmeye gittiğimde kızım da bana eşlik etti. Akşam ikimiz konuşurken gün seçme imkanımız olursa Çarşamba olsun diye kararlaştırmıştık. Ertesi gün asistanını arayıp operasyonumu Barış Bey'in gerçekleştirmesini istediğimi söyledim. O zaman siz güne karar verin yalnız Şubat'ı geçmesin dedi. Mümkün olan en yakın zaman hangi gün dedim 26 Aralık Çarşamba günü sizin için uygun mu diye sorduğunda mükemmel olur dedim.. Ameliyatın istediğim güne denk gelmesi, hazırlanmam için 10 günlük bir süre olması beni ayrıca mutlu etti. Ölçüm yapılması ve anestezi uzmanının kontrolü için 22 Aralık Cumartesi günü tekrar görüşmeye gideceğim..
Çok heyecanlıyım büyük gün; 26 Aralık 2012 Çarşamba günü Saat: 08:30...
Öncelikle meme estetiği yazdığımda karşıma çıkan Kadınlar Kulübüne, doktor arayışım sürecinde önerilerde bulunan yazılarını, yorumlarını ve fotoğraflarını paylaşan bütün arkadaşlara çok çok teşekkür ederim.. Biliyorum ki bundan sonra da önerilerinizi iyi dileklerinizi ve dualarınızı eksik etmeyeceksiniz. Umarım her şey yolunda gider ve 10 gün sonra aranıza katılıp mutluluğumu paylaşıyor olurum.. Keyifli Günler :21:

2 senedir meme de meme die doktor dolaşıyorum, 1,5 yaş arayla 2 çocuk, her hamilikte 30 ar kilo al ver emzir bırak derken benimkiler göğüs deil başka bişeye dönüştü. . orası burası derken estetica ercan beyde karar kıldım sanırım. ne istediğimi ne istememem geerektiğini açıkca anlattı. bide burun ucum düştü gibi gelio bana onuda haffiften kaldırtıcam. 20 gün sonraya gün almayı düşünüyorum, ercan beyi bilen varmı....

evet bende emzirdikten sonra gögüslerimde sarkma oldu.burda yazılanların çogunu okudum ve cesaret adım .devlet hastanesi özel hastane derken bi kaç yere muayene olldum devlettede 3000_3500 arası tuatacak dendi özel bi hastanede 3500 e kadar indi derkeen bi arkadaşım göğüs cerahı onun bu ameliyatı yaptığını bilmiyodum plastik cerrahı arkadaşıyla birlikte yapıyolarmış.bana 280 cc uygun olabilceğini medicana ,jfk,şafak gibi hastaneerinde kendi masrafını amadan cup,yada cup marka piyasada en pahalı yaklaşık 1000 dolar oda 800 dolara kadar yaptırabilirmiş.onu tavsiye etti ben mentorda iyi diye duyduumu söledim sen bilirsin tercihim mentor dedi.bende ekonomik açıdan mentor olsun dicem galiba ,benim kartımdan çektir sonra ödersin dedi .cup markayala herşey dahil 3000 e yapıcak mentor olursa sanırım 2500 olcak ay kızlar korkuyorum ya napsam çok heycanlandım bide uzun zamandır görmdiğim erkek arkadaşıma muayane olmak berbat bi histi offffffff :KK43:(((((((((((((((((((((((((((kaç taktırsam boyum 175 kilo 60 omuzlarımda geniş eskiden 85 takıyodum.bu arada arkadaşım beni çok iyi tanıyan bi arkadaşım ameliyatta yanımda bulunabilirmiş onlara istediğim konusunda daha çok yardımcı olabilirmiş süperrrr ...

benim boyum 172 kilom 57 ve dr bana 300cc dedi, senin boyun daha uzun. ve omuzların geniş olduğu düşünülürse 280 biraz küçük gibi geldi bana....

yataramı geeçeceeeeek

florine78 merhabalar, Sorularına tek tek cevap vereyim :KK9:
*Yılbaşına yatarak değil inşallah ameliyatım bitmiş yeni memişlerle girmiş olacağım. *Benim tercih ettiğim doktor meme operasyonunun 3-4 saat süreceğini ekibinin yorulacağını iki ameliyatı aynı anda yapmayacağını söyledi.. * Ercan bey'in forumda adı geçiyor ama ben duymadım ya da daha önce bana denk gelmedi. Senin için hayırlısı olsun Ercan bey görüştüğün ilk doktorsa belki acele etmeyip bir kaç doktorla daha görüşüp seçimini öyle yapabilirsin. Kolay gelsin :KK3:

florine78 merhabalar, Sorularına tek tek cevap vereyim :KK9:
*Yılbaşına yatarak değil inşallah ameliyatım bitmiş yeni memişlerle girmiş olacağım. *Benim tercih ettiğim doktor meme operasyonunun 3-4 saat süreceğini ekibinin yorulacağını iki ameliyatı aynı anda yapmayacağını söyledi.. * Ercan bey'in forumda adı geçiyor ama ben duymadım ya da daha önce bana denk gelmedi. Senin için hayırlısı olsun Ercan bey görüştüğün ilk doktorsa belki acele etmeyip bir kaç doktorla daha görüşüp seçimini öyle yapabilirsin. Kolay gelsin :KK3:

ben aynı anda burun ucuda kaldırtıcam:) daha önce bikaç doktorla görüştüm ama titz bi dr gibi geldi, bide diğer dr lar başka hstanede yapacak olduğu için herşeyin birarada olduğu estetica bana cazip geldi ve yılbaşı öncesi çok iyi kampanyalarla işi daha cazip kıldılar aslında::::)))) klinik çok şık ve konforlu görünüyo... ne kadar çok araştırma yaparsam o kadar kafamda karışıyo doğrusu, en iyisi bi an önce bu işi bitirmek sanki. çok meşhur nazım durak bütün arkadaşlarımı ameliyt etti ama adam ilginç sen meme die girip yanında kepçe kulaklarını beğenmemişse istediği gibi şekillendiriyo bi bakmışsın mumya çıkmışsın::)

ben aynı anda burun ucuda kaldırtıcam:) daha önce bikaç doktorla görüştüm ama titz bi dr gibi geldi, bide diğer dr lar başka hstanede yapacak olduğu için herşeyin birarada olduğu estetica bana cazip geldi ve yılbaşı öncesi çok iyi kampanyalarla işi daha cazip kıldılar aslında::::)))) klinik çok şık ve konforlu görünüyo... ne kadar çok araştırma yaparsam o kadar kafamda karışıyo doğrusu, en iyisi bi an önce bu işi bitirmek sanki. çok meşhur nazım durak bütün arkadaşlarımı ameliyt etti ama adam ilginç sen meme die girip yanında kepçe kulaklarını beğenmemişse istediği gibi şekillendiriyo bi bakmışsın mumya çıkmışsın::)

Hayırlısı olsun canım :KK9: doktorum budur diye düşündüğün anda zaten başka doktor araştırma gereği duyulmuyor. Hangi doktor olursa olsun önceden yaptığı operasyon sonuçlarını görmek içini rahatlatacaktır. Karar senin tabi. Başka doktorlarla görüşmek istersen Barış bey ile de görüş istersen muayenesi ücretsiz. İbrahim Oskui var bir de tv'lerde programlarda gördüm hatta onun konuk olduğu bir programı izledikten sonra operasyona karar verdim diyebilirim. Muayenesi ücretli ne yazık ki karar verir ameliyat olursan ücreti düşüyormuş sonrasında bu taktik bana itici gelmişti görüşmeye gitmedim. Daha önce görüştüğüm iki doktor aynı anda yaparız demişlerdi. Nazım bey'den randevu aldım sonrasında iptal ettim. Sebebi basında sanatçılara hoş olmayan benzetmeler yapmasıydı. Estetik bir cerrah bana göre her şeyden önce bayanlara karşı nazik saygılı olmalıdır. Sevgiler :KK16:

Hayırlısı olsun canım :KK9: doktorum budur diye düşündüğün anda zaten başka doktor araştırma gereği duyulmuyor. Hangi doktor olursa olsun önceden yaptığı operasyon sonuçlarını görmek içini rahatlatacaktır. Karar senin tabi. Başka doktorlarla görüşmek istersen Barış bey ile de görüş istersen muayenesi ücretsiz. İbrahim Oskui var bir de tv'lerde programlarda gördüm hatta onun konuk olduğu bir programı izledikten sonra operasyona karar verdim diyebilirim. Muayenesi ücretli ne yazık ki karar verir ameliyat olursan ücreti düşüyormuş sonrasında bu taktik bana itici gelmişti görüşmeye gitmedim. Daha önce görüştüğüm iki doktor aynı anda yaparız demişlerdi. Nazım bey'den randevu aldım sonrasında iptal ettim. Sebebi basında sanatçılara hoş olmayan benzetmeler yapmasıydı. Estetik bir cerrah bana göre her şeyden önce bayanlara karşı nazik saygılı olmalıdır. Sevgiler :KK16:

adamın başarılı operasyonları var. aslında adam rinoplastide çok iyi bende yüzümdeki olay çok çok önem verilmesi gereken bi olay olduğu için ercen beey doğru karar die düşündüm.. çünkü burun ucu eşime nolduğunu anlayamadan kabul ettirdiğim (çok karşı çıktı kuruntu yapıyosun, o güzelim burna bişey olsun sorarım sana vs. vs. ) yani öncelik zorla yaptıracağım mini rinoplastim:) çok başarılı olmak zorunda aksi halde ne memişlerin keyfini sürebillirim nede başka şeyin yani.....

adamın başarılı operasyonları var. aslında adam rinoplastide çok iyi bende yüzümdeki olay çok çok önem verilmesi gereken bi olay olduğu için ercen beey doğru karar die düşündüm.. çünkü burun ucu eşime nolduğunu anlayamadan kabul ettirdiğim (çok karşı çıktı kuruntu yapıyosun, o güzelim burna bişey olsun sorarım sana vs. vs. ) yani öncelik zorla yaptıracağım mini rinoplastim:) çok başarılı olmak zorunda aksi halde ne memişlerin keyfini sürebillirim nede başka şeyin yani.....

Karar vermiş gibisin gördüğüm kadarı ile. İnşallah istediğin görüntüye ulaşırsın hayırlısıyla sen de eşin de sonuçtan memnun kalırsınız :KK3: Tarihi belirlediğinde senin için de geri sayıma başlarız canım :)) Benim ameliyatıma 4 gün kaldı çok heyecanlıyım :KK9:

Evet arkadaşım ne mutlu bize :nazar: sütyen fılan aldın mı? Senın refakatçin kim olucak eşin mi?

Sütyen almadım tatlım. Yarın Barış bey ile ikinci görüşmem var bakalım neler söyleyecek ona göre alırım dedim. Bana bir haller oldu heyecandan listemi yaptım ama daha hiçbir şey almadım :KK9: Yarın deli gibi programım var Barış bey, Kızımın dişçi randevusu akşama epilasyon randevumuz :KK6: sonrasında eğer serilmezsem atlet pijama alayım diyorum. Refakatçım kızım olacak :KK16: en başından beri beni destekleyen yanımda olan bitanecik kızım :KK34: Eşim ziyaretime gelsin yeter pek sıcak bakmasa da bıyık altından ses çıkartmıyor :118: Seni annen bekleyecek sanırım, hazırlıkların tamam mı?

Sütyen almadım tatlım. Yarın Barış bey ile ikinci görüşmem var bakalım neler söyleyecek ona göre alırım dedim. Bana bir haller oldu heyecandan listemi yaptım ama daha hiçbir şey almadım :KK9: Yarın deli gibi programım var Barış bey, Kızımın dişçi randevusu akşama epilasyon randevumuz :KK6: sonrasında eğer serilmezsem atlet pijama alayım diyorum. Refakatçım kızım olacak :KK16: en başından beri beni destekleyen yanımda olan bitanecik kızım :KK34: Eşim ziyaretime gelsin yeter pek sıcak bakmasa da bıyık altından ses çıkartmıyor :118: Seni annen bekleyecek sanırım, hazırlıkların tamam mı?

Yok tatlım annem miniğime bakacak babamla evde.. Eşim kalıcak yanımda. İlk defa kızımdan ayrı 1 gün geçiricem şimdiden derdi düştü içime:KK43: aşığım ona ben napıcam bılmıyorum. Ne mutlu sana kızın yanında Allah ayırmasın hiç bir zaman:KK49: bende pijama atlet aldım ama pijamayı önden düğmeli almadım ya :26:

Amin tatlım Allah kimseyi yavrusundan ayırmasın Allah uzun ömür versin hepsine. Kızın kaç yaşında? Neyse ki annen var kızına bakabilecek o yönden için rahat olur. Benim beğendiğim pijama da düğmeli değil :KK9: fermuarlı tek üst görmüştüm birde baktığım mağazada belki onu alırım. Sen de ayrıca üst götür istersen olmadı onu alırsın üstüne. O güzelliklere ne giydirsen yakışır zaten :118:

Yok tatlım annem miniğime bakacak babamla evde.. Eşim kalıcak yanımda. İlk defa kızımdan ayrı 1 gün geçiricem şimdiden derdi düştü içime:KK43: aşığım ona ben napıcam bılmıyorum. Ne mutlu sana kızın yanında Allah ayırmasın hiç bir zaman:KK49: bende pijama atlet aldım ama pijamayı önden düğmeli almadım ya :26:

X