ayceyy Meme Estetiği Ameliyatı 2013'e Beş Kala

Ayyyyy dimi yaaa çamaşır da neymiş :118: Günün bombası bu florine78 süpersin sen :KK16:

Ayceyy florıne çok haklı:KK9: ben doktora nasıl memeler istediğimi aynen şöyle anlattım ; yıllardır bu kaldırım taşı gibi kalın olan sütyenlerı kullanmaktan bıktım! Artık iç çamaşırı olarak yalnız atlet giyip üstüme bluzumu giyip çıkmak istiyorum dedım:KK12: tamam anladım peki peki dedi :KK9: o yüzden doğru yanı çamaşırda neymiş ???:KK34:

Arzumcum eşofman tamam da :KK6: adettendir ya hastaneye yatınca yeni pijama takımı alınır eksik kalmayalım şimdi Geleneklerimize sahip çıkalım :KK16: Teşekkür ederiz tecrübelerini paylaştığın için tatlım :KK54:

Ben böyle çiçekli,böcekli pijama takımlarını pek sevmem.En son doğumdan sonra kullanmıştım pijama takımını :KK34: Sonrasında özel gecelerde saten takımlar normalde rahat,elastik,gayet spor ve şık eşofman takımlarıdır tercihim ..:KK34:Hummel,Adidas,Puma gibi markalar tercihimdir.Hastanede ameliyattan sonra hastalarla beraber yaptığımız gece yürüyüşlerinde gördüğüm kadarıyla genelde herkesin tercihi bu yöndeydi..Pijama diyince koridorda yürürüyen hastalar doğumdan sonraki hastalar gibi geliyor nedense :44: Tabi herkesin tercihi farklıdır.Ameliyattan sonra saten pijama takımı giyenlerde vardı,gördüm :KK31:
Bu arada,tabiki ben hastane için her zaman yeni bir takım almışımdır.Zaren spor yapıyorum,çeşit oluyor bu sayede :KK66:)

Koşuyoruz hem de ne koşma kalbim durmazsa iyidir :118: İnşallah senin de her şey yolunda gider koşmaya başlarsın :KK16: İlk başlarda araştırma süreci emekleme, Doktora karar verme yürüme, ameliyat günü alıncaaa başlıyorsun koşmaya. Gelebilirsen çok mutlu olurum Fulya acıbadem hastanesinde olacağım ameliyatımı :KK54: Sevgiler :KK16:

tam olarak kaçta olacaksın, salımı çarşambamı?

Ben böyle çiçekli,böcekli pijama takımlarını pek sevmem.En son doğumdan sonra kullanmıştım pijama takımını :KK34: Sonrasında özel gecelerde saten takımlar normalde rahat,elastik,gayet spor ve şık eşofman takımlarıdır tercihim ..:KK34:Hummel,Adidas,Puma gibi markalar tercihimdir.Hastanede ameliyattan sonra hastalarla beraber yaptığımız gece yürüyüşlerinde gördüğüm kadarıyla genelde herkesin tercihi bu yöndeydi..Pijama diyince koridorda yürürüyen hastalar doğumdan sonraki hastalar gibi geliyor nedense :44: Tabi herkesin tercihi farklıdır.Ameliyattan sonra saten pijama takımı giyenlerde vardı,gördüm :KK31:
Bu arada,tabiki ben hastane için her zaman yeni bir takım almışımdır.Zaren spor yapıyorum,çeşit oluyor bu sayede :KK66:)

Tatlım ben de çiçeği doğada severim böcekten hiç hazetmem :KK9: Şimdi ev kıyafeti adı altında çok şık çamaşırlar var tercih ettiğim onlar... En son çocukluğumda giymişimdir pijama :KK9: eşofman rahatlığı şıklığı vazgeçilmezimdir. Saten gecelik giyenlere gelincee amanın Allah korusun diyorum satenli görüntülerden beni :KK52: Spor yaparken reebook tayt kullanıyorum daha rahat geliyor bana :118:

Amanın çok az kalmış :KK14: baştan sona sıkıntısız bir ameliyat muhteşem sonuç diliyorum :KK34:

Jelesec çok teşekkür ederim ederim. Amin inşallah ben ve operasyonu geçirecek tüm arkadaşlar için hayırlı iyi bir sonuç olur inşallah. Çok sağol tatlım :KK54:

slm Ayçey bende inş 1 yada 2 ay içinde silikon taktırmayı düşünüyorum çok heycanlıyım hala dr dr geziyorum bakalım sen yaptırdınmı ?Arskayı takip ediyorum ben de büyük heyecanla yorumlar çok önemli

karar veremiyorum bazısı 280 bile çok az 350 altı yaptırmayın küçüüyo diyo benim dr 280 yeter dedi acaba yetermi ay delirecem yaaaaa

slm Ayçey bende inş 1 yada 2 ay içinde silikon taktırmayı düşünüyorum çok heycanlıyım hala dr dr geziyorum bakalım sen yaptırdınmı ?Arskayı takip ediyorum ben de büyük heyecanla yorumlar çok önemli

karar veremiyorum bazısı 280 bile çok az 350 altı yaptırmayın küçüüyo diyo benim dr 280 yeter dedi acaba yetermi ay delirecem yaaaaa

Selam canım :KK9: O heyecanı doktor gezmelerini hepimiz yaşadık biraz sıkıntılı bir süreç gibi ama doktorunu bulduğunda hepsi geçiyor. Ben 26 Aralık Çarşamba günü giriyorum ameliyata inşallah. Vücut yapın nasıl bilemiyorum narin ince yapılıysan doktorlar doğal olarak büyük görüntü taraftarı değil bir de teninin esneklik ve kaldırabileceği bir sınırı var. Bıkmadan araştırmak gerekiyor içine sinen yöntem olsun, protez olsun, doktor olsun bunları bulmak ilk anda olmuyor çoğumuzda. Benim operasyonumu Barış Çakır gerçekleştirecek en sonunda Barış bey'de karar kıldım içim rahat şimdilik bakalım artık sonuç inşallah iyi olur. Bana da doktorun önerdiği 250 cc fazlası olmaz göğüs çevren ince narin bir yapın var 250 gayet hoş durur dedi. Yine de 280 cc de deneyecek. Sana yakın gelen doktoru bulup ne istediğini doğru bir şekilde anlattıktan sonra gerisini doktora bırakmak gerekiyor sanırım. Kolay gelsin tatlım :)) inşallah sen de doktorunu bulur bu heyecanı mutluluğu yaşarsın :KK16: Sevgiler
(bu arada hangi şehirdesin)

Çarşamba saat: 08.30 ameliyatım. İki günüm kaldı :))

cnm hayırlısıyla girip çıkarsın inş. sana gelebilme saatimde sen hala kendine gelememiş olursun ben acıbademde oturuyorum çocuklar saat 4 gibi okuldan çıkıyo yani senin hemen hemen yeni kendine geldiğin zamanlar, bi sonraki gün kaçta çıkarsın belki o zaman kaçabilirim ama herşekilde gönlüm ve dualarım sizinle....

ayceyy sen nerede olacaksın cnm ve nekadara maal olucak??? en son hangi ölçüy karar verdin?

Benim ameliyatım Fulya Acıbadem hastanesinde yapılacak. Dikleştirme de yapılacağı için biraz maliyetli oldu.

Son düzenleme:
cnm istanbuldayım aslında seni takip ediyorum ayceyy seninle geri sayıyorum ariska ile karıştırdım.aslında narin değilim 173 boy kilo 60 önceden 85 takıyodum ki taşıyodu şimdi emzirmekten sonra doku kaybı oluştu içi gayet boş aslında kas altı dedi gögüs cerrahı arkadaşım estetik cerahı arkadaşıyla birlikte yaparız dedi arkadası 260 der dedi ama o 280 iyi olur sende dedi bimiyorum skisinden küçük olmaz herhalde cerrah arkadaş ounca çok rahattta soru soramıyosun adama :))))))

acıbadem zaten epey pahalı ama mukkemell bi hasatane inş çok memnun kalırsın sorunsuz çok iyi bi şekilde atlatırsın cnm

cnm hayırlısıyla girip çıkarsın inş. sana gelebilme saatimde sen hala kendine gelememiş olursun ben acıbademde oturuyorum çocuklar saat 4 gibi okuldan çıkıyo yani senin hemen hemen yeni kendine geldiğin zamanlar, bi sonraki gün kaçta çıkarsın belki o zaman kaçabilirim ama herşekilde gönlüm ve dualarım sizinle....

Canımm çok tatlısın çok teşekkür ederim :KK54: Kendini strese sokup yorma. İnşallah sonrasında bir gün buluşur bir kahve içeriz o zaman. Acıbadem sen Anadolu yakasında oturuyorsun benim Acıbadem hastane Avrupa yakasında trafik filan korkunç olur. İyi dileklerin yeter inan çok mutlu oldum çok sağol canım. :KK54: Sevgiler

cnm istanbuldayım aslında seni takip ediyorum ayceyy seninle geri sayıyorum ariska ile karıştırdım.aslında narin değilim 173 boy kilo 60 önceden 85 takıyodum ki taşıyodu şimdi emzirmekten sonra doku kaybı oluştu içi gayet boş aslında kas altı dedi gögüs cerrahı arkadaşım estetik cerahı arkadaşıyla birlikte yaparız dedi arkadası 260 der dedi ama o 280 iyi olur sende dedi bimiyorum skisinden küçük olmaz herhalde cerrah arkadaş ounca çok rahattta soru soramıyosun adama :))))))

Evet şimdi hatırladım sana yazmıştım daha önce. Rahat soru soramıyorsan yazarak sor derim. Mail atabilirsin aklıma takıldı şöyle böyle olur mu dersin :KK9: Yabancı birisiymiş gibi düşünebilirsin de cerrah arkadaşını :KK16:

haklısın mesajla sormayı düşünüyorum arada mesajlaşıyoruz zaten iyi fikir oldu cnm bakalım aslında onunla birlikte ameliyata girecek olan cerrahı tanımıyorum ısınmassam onlara yaptırmam arkadaşıma güveniyorum ama asıl işi yapıcak olan estetikçi arkadaşım neticede göğüs cerrahı

hele bana çıkar görücem bak dr olarak arkadaşın olarak değil iğrençti sarkmış memelerimi ona göstermek :KK43:(((((((((

X